به گزارش جام جم سرا، در صورتی که آکنه ها تشدید شد حتما باید به متخصص پوست مراجعه کرد.
بابا آدم
این گیاه تصفیه کننده، ضدعفونی کننده و از بین برنده میکروب هاست که مانع از ترشح سبوم شده و ایجاد دانه های سیاه را کاهش می دهد. طعم بسیار تلخی دارد و به شکل کپسول یا جوشانده همراه با گل قاصدک استفاده می شود. همچنین کمپرس مرطوب آن نیز کاردبرد داردکه برای تهیه آن کافی است 1 تا 2 گرم پودر خشک گیاه را در 250 میلی لیتر آب بریزید.
بنفشه فرنگی
این گیاه از خانواده بنفشه هاست و حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین E است. خواص قابض و پاک کنندگی دارد و به صورت جوشانده یا لوسیون استفاده می شود. البته کپسول های نیز در بازار وجود دارد.
آویشن
آویشن دارای خواص ضدباکتریایی، بهبود دهنده جای زخم و ضدالتهاب است. از این جوشانده این گیاه می توان برای درمان آکنه استفاده کرد. 20 گرم آویشن تازه را در 25 سانتی لیتر آب بریزید و بگذارید 15 دقیقه دم بکشد.
گزنه
گزنه سرشار از روی است و خواص ضدالتهابی دارد که به عنوان گیاهی مؤثر در درمان آکنه توصیه می شود. می توان از برگ های تازه استفاده کرد اما کپسول برگ های خشک آن نیز کاربرد دارد.
گل مغربی ( علف خر)
روغن این گیاه دارای اسید چرب ضروری با خواص ضدالتهابی است. برای درمان آکنه بهتر است کپسول های آن استفاده شود.
گیاه چای
این گیاه ضدباکتری است و خواصی شبیه به پراکسید بنزول؛ داروی درمان آکنه دارد که البته عوارض جانبی کمتری نیز خواهد داشت. روغن، کرم و پماد این گیاه مورد استفاده است. بهتر است انواعی با غلظت بین 5 تا 15% انتخاب شود و روغن خالص نیز استفاده نشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت