به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، علیرضا بلگوری با بیان اینکه بانک مسکن تا پایان امسال ۲۰ هزار میلیارد ریال برای ۵۰ هزار واحد فرسوده شهری (از طریق مشارکت مدنی ساخت) تسهیلات پرداخت می کند، گفت: احیای بافت های فرسوده شهری برای دولت اهمیت زیادی دارد و بانک مسکن درصدد است با برنامه ریزی مناسب، سالانه برای ۵۰ هزار واحد فرسوده شهری تسهیلات یارانه ای پرداخت کند.
عضو هیات مدیره بانک مسکن افزود: مدت بازپرداخت اقساط این تسهیلات ۱۲۰ ماه و میزان قسط آن برای ۵۰ میلیون تومان ۷۸۰ هزار تومان، برای ۴۰ میلیون تومان ۶۳۰ هزار تومان و برای ۳۰ میلیون تومان ۴۷۰ هزار تومان در ماه است.
وی با بیان اینکه امکان پرداخت اقساط پلکانی نیز برای این تسهیلات وجود دارد، ادامه داد: بانک مسکن در کلان شهرها ۵۰ میلیون تومان، در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر ۴۰ میلیون تومان و سایر شهرها ۳۰ میلیون تومان برای این منطور پرداخت می کند.
بلگوری با اعلام اینکه تامین مالی نوسازی ۵۰ هزار واحد بافت فرسوده با تامین مالی ۲۰۰۰ میلیارد تومان از امروز شنبه آغاز شده است، تصریح کرد: براساس قانون تا پایان برنامه ششم توسعه یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحد مسکونی در بافتهای فرسوده از طریق بانکهای عامل تامین مالی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تمام منابع این طرح از منابع داخلی خود بانک تامین خواهد شد و یارانه ۱۰ درصدی نیز به سود بازپرداخت این تسهیلات از طریق دولت اختصاص خواهد یافت، عنوان کرد: این تسهیلات حداکثر ۸۰ درصد هزینه ساخت را پوشش می دهد.
عضو هیات مدیره بانک مسکن گفت: با توجه به اینکه نرخ سود مشارکت در حال حاضر ۲۴ درصد است، پس اینکه قرار باشد با تخصیص ۱۰ درصدی یارانه این سود برای گیرندگان وام به ۱۴ درصد کاهش یابد، خود عامل جذابی برای تسهیلات است.
وی عنوان کرد: میزان سود تسهیلات نوسازی بافتهای فرسوده در سالهای پیشرو، براساس مصوباتی که شورای پول و اعتبار در رابطه با تغییر نرخ سود بانکی خواهد داشت، متغیر است و هرچقدر سود کاهش یابد، ۱۰ درصد از آن کسر شده و مبنا قرار می گیرد.
بلگوری اضافه کرد: در تسهیلات بافتهای فرسوده عواض و تراکم ساخت از تخفیف ویژهای برخوردار می شود و حتی تا ۵۰ درصد خواهد رسید، این در حالی است که شرکت عمران بهسازی شهری از زیرمجموعههای شهرداریها متولی تشخیص و اعلام بافتهای فرسوده برای دریافت تسهیلات است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت