همگان با شنیدن نام «بیل گیتس» بی اختیار یاد غول نرمافزاری جهان یعنی مایکروسافت میافتند. وی متولد 1955 میلادی و دانشآموخته دانشگاه هاروارد است. او اکنون، پس از جدایی خود از کمپانی مایکروسافت در سال 2014، بیشتر وقت خود را صرف فعالیتهای بشردوستانه و خیرخواهانه میکند.
بهگزارش جام جم آنلاین به نقل از اقتصادنیوز،شاید برای خیلیها این سوال پیش آمده باشد که بیل گیتس چگونه توانست این همه ثروت بیافریند و نام خود را به عنوان ثروتمندترین فرد جهان مطرح کند؟
بیل گیتس در سال 1968 میلادی، با همکاری دوست خود «پل آلن» در مرکز کامپیوتر دانشگاه هاروارد برنامه نویسی کامپیوترها را آغاز کرد. تنها هفت سال بعد یعنی در سال 1975 میلادی، وی همراه با دوست صمیمی این سالهای خود شرکت کامپیوتری مایکروسافت را تاسیس کرد. این کمپانی ظرف مدت کوتاهی توانست به نامی شناخته شده در صنعت فنآوری تبدیل شود. مایکروسافت امروز به عنوان غول نرمافزاری جهان و نقش قابل توجه در فراگیر کردن کامپیوترهای شخصی در خانهها شناخته میشود. بیل گیتس توانست میلیاردها دلار از کمپانی خود درآمدزایی کند. تا سال 2015 میلادی، ثروت خالص بیل گیتس 76 میلیارد دلار برآورد شده است. مجله فوربس دارایی بیل گیتس را بالاتر از تولید ناخالص داخلی 140 کشور جهان اعلام کرده است.
بیل گیتس هماکنون چه میکند؟
بیل گیتس در سال 2014، از سمت خود به عنوان رئیس مایکروسافت کنار رفت. سهام وی هماکنون در این کمپانی کمتر از 3 درصد است که این سهام تنها 13 درصد ثروت کنونی وی را تشکیل میدهد. اما با وجود کنار رفتن از مایکروسافت، این مرد خودساخته همچنان فردی پرمشغله است.
ثروتمندترین فرد جهان این روزها بیشتر تمرکز و وقت خود را روی بنیاد خیریه «بیل و ملیندا گیتس» گذاشته است که این بنیاد خیریه از طرحهای آموزشی، بهداشت جهانی جمعیت حمایت میکند. بنیاد ملیندا و گیتس، در جهت ریشهکن سازی کامل فلج اطفال فعالیت میکند که دو شرکت تحت حمایت این بنیاد در سال 2015 میلادی نخستین واکسن مالاریا در جهان را تولید کردند.
بیل گیتس همچنین در سال 2006، به راهاندازی کمپانی TerraPower کمک کرد که فعالیت اصلی این کمپانی فراهم کردن انرژی هستهای صلحآمیز، مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست برای مردم جهان است.
عناوین و افتخارات
بیل گیتس به عنوان یک کارشناس فنی، رهبر کسب و کار و فردی خیّر، همچنان درحال افزایش ثروت خود است. وی در فهرست ثروتمندان جهان که ازسوی مجله معتبر «فوربس» اعلام میشود، در صدر ثروتمندترین میلیاردرهای آمریکا قرار دارد. وی همچنین ثروتمند ترین فرد در بخش فنآوری و ثروتمندترین فرد در کل ایالات آمریکا در سال 2015 میلادی بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب