به گزارش جام جم سرا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علت اصلی نفخ معده وجود باکتری هلیکوباکتر است که برای جلوگیری از رشد آن در بدن باید اقدامات لازم را انجام داد.
حدود دو سوم مردم جهان یک نوع باکتری در بدن خود دارند که موجب نفخ معده میشود.
بیشتر مردم از وجود این باکتری در رودههای خود بیخبر میباشند که خارج از انتظار هم نیست.
چون برای شناسایی این باکتری نیاز به آزمایش و تشخیص پزشک است.اسم باکتری (H-PYLIRI) یا هیلیکوباکتر میباشد. این باکتری معمولا نشانه مانند آروغ زدن،نفخ، اسهال، ریفلاکس معده و مری، سوزش سر دل، یبوست و... همراه دارد و موجب اختلال در سیستم گوارشی میشود. حدود 90 درصد از افرادی که به این باکتری مبتلا هستند زخم اثنی عشر میگیرند و حدود 80 درصد دچار زخم معده میشوند بنابراین باید از وجود این باکتری در رودههای خود نگران شوید و برای درمان آن اقدامات لازم را انجام دهید.
در ابتدای کار توصیه میشود به پزشک مراجعه کنید تا آنتی بیوتیکهای مورد نظر را دریافت کنید اما عادت درست غذایی خیلی نقش مهمی بر روند کاهش رشد این باکتری در بدن میشود دریافت ویتامین های E،A،C و زینک برای معده پوشش مناسبی را ایجاد میکند.
همچنین وجود پروبیونیک ها مانند لاکتوباسیلوس و بیفیدو باکتریوم امنیت را در سیستم گوارشی ایجاد میکنند، یک نوشیدنی مفید که موجب آرامش معده و درمان گر میباشد به شرح زیر است:
مواد مورد نیاز:
1-خیار(یک عدد)
2-یک دسته گشنیز و یا جعفری
3-یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
4-یک قاشق غذاخوری آب آلوئه ورا
5-یک عدد لیموترش
6-نصف لیوان آب
شما میتوانید تمامی این مواد غذایی را با هم مخلوط کنید و بنوشید این نوشیدنی علاوه بر اینکه دستگاه گوارش را از نفخ معده آرام میکند موجب چربی سوزی هم میشود. خیار یک جزء کلیدی این ترکیب میباشد که به مبارزه با چربیهای اشباع شده میانجامد.
جعفری وگشنیز کم کالری میباشند و هر دو موجب تقویت و جلوگیری از تورم معده میشوند زنجبیل نیز سوخت و ساز را بالا میبرد و از یبوست جلوگیری می کند آب لیمو هم سمزدایی میکند و آب آلوئه ورا برای کاهش وزن و چربی سوزی مفید است. با خوردن این نوشیدنی از دستگاه گوارش خود محافظت کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت