دکتر محمود بابایی درباره علت بروز این مشکل گفت: «اولین دلیل بروز قی بیش از اندازه و غیر طبیعی در گوشههای چشم، آلوده بودن چشم برخی از افراد است. البته، استفاده از انواع لوازم آرایشی چشمی و باقی ماندن طولانیمدت آنها در سطح پلک یا حتی داخل چشم هم میتواند باعث افزایش آلودگی چشمها و قی کردن گاه و بیگاه آنها شود».
این جراح و متخصص چشم ادامه داد که اگر بیماران درگیر با این مشکل، مرد باشند هم باید بهداشت چشم و صورت خود را بیشتر رعایت کنند. عضو هیات علمی گروه چشمپزشکی بیمارستان بقیهالله خاطرنشان کرد: «شهرهای بزرگی مانند تهران، اراک، اصفهان و شیراز یا حتی شهرهای غربی و جنوبی، آلودگی زیادی دارند و همه این آلودگیهای محیطی میتوانند زمینه آلوده شدن چشمها را فراهم کنند و باعث قی کردن آنها شوند».
وی در ادامه صحبتهای خود افزود: «بهطور کلی، افرادی که با قی کردن غیر طبیعی چشمهای خود مواجه هستند باید نسبت به برطرف کردن آلودگی چشمی، بدنی و محیطیشان دقت بیشتری داشته باشد. از این رو، توصیه اصلی و مهم ما به این افراد این است که هرچه زودتر نسبت به برطرف کردن این آلودگیهای سطحی از صورت خود اقدام کنند و با استفاده از آب گرم و شامپو بچه، روزی 2 تا 3 بار چشمهایشان را شستوشو دهند».
سلامانه نوشت: بابایی در نهایت به این نکته مهم هم اشاره کرد: «قی کردن بیش از اندازه چشمها میتواند در افرادی با پوستهای چرب و بسیار چرب هم اتفاق بیفتد. پوست پلکها، امتداد پوست صورت هستند. افرادی که پوست صورتشان بیش از اندازه چرب است، این چربی را از روی پلک به گوشهها و در نهایت هم به داخل چشمشان انتقال میدهند و باعث تجمع چربی یا قی کردن گوشههای چشم میشوند. از این رو، به چنین افرادی هم توصیه میشود که حداقل روزی 3 تا 4 مرتبه صورت خود را با آب ولرم و شامپو بچه یا صابونهای ملایم بشویند تا چربی پوست و قی کردن بیش از حد گوشههای چشمشان را کم کنند».
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید