به گزارش جام جم کلیک: با همین ایده، استارتاپ هلندی موفق گشته بود تا ۶۰ هزار عدد از اسمارت فون های اولیه خود را به فروش برساند؛ رقمی که شاید چندان زیاد به نظر نرسد اما کارکنان این شرکت کوچک را بسیار راضی کرده است.
حال هلندی ها Fairphone 2 را معرفی کرده اند و اذعان دارند علاوه بر تجزیه پذیر بودن موبایل، به راحتی نیز قابل تعمیر توسط خود کاربران است. استفاده کنندگان از این موبایل می توانند به راحتی بخش های مهم موبایل یاد شده مانند نمایشگر، دوربین، پردازنده و یا اسپیکر را تعویض نمایند. قابلیتی که ما را اندکی یاد پروژه اسمارت فون های ماژولار گوگل به نام «آرا» می اندازد.
بر اساس گزارش The Next Web، قطعات موبایل Fairphone 2 می توانند به راحتی از هم جدا گردند. با جدا کردن درب پشتی موبایل می توانید به راحتی سایر اجزا را نیز از هم گشوده و در صورت نیاز تعویض نمایید. البته همانند پروژه ی آرا، همه قطعات با دست تعویض نخواهد شد و برای عوض کردن پردازنده به یک پیچ گوشتی و اندکی گیک بودن نیز نیاز دارید.
البته لازم به ذکر است که Fairphone، نسل قبلی موبایل مورد بحث نیز دارای همین مشخصات بوده اما در هر صورت قادر نبوده اید به سادگی اجزای مختلف و برد اصلی را از یکدیگر جدا نمایید.
بزرگترین مشکل Fairphone ۲ اکنون مشخصات سخت افزاری نه چندان بالای آن است؛ یک نمایشگر ۵ اینچ با رزولوشن اچ دی، اتصالات نسل چهارم، چیپست اسنپدراگون ۸۰۱، ۲ گیگابایت رم و یک دوربین ۸ مگاپیکسلی، به همراه حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت که البته از طریق درگاه کارت حافظه می توانید آن را افزایش دهید. این مشخصات ما را یاد یک پرچمدار در سال ۲۰۱۳ می اندازند.
کمپانی سازنده اذعان دارد که این موبایل در فصل تابستان و با قیمت ۵۹۰ دلار به بازار عرضه خواهد شد.
مشخصات سخت افزاری Fairphone ۲ قطعا نمی تواند گلکسی اس ۶ و یا سایر پرچمداران را از پای درآورد اما در صورتی که به سلامت محیط زیست اهمیت می دهید، این موبایل می تواند با مشخصات نسبتا قوی اش یک انتخاب مناسب برای شما باشد. اگر به این گوشی علاقه مند شده اید، می توانید از طریق این لینک برای دریافت آن ثبت نام کنید.
منبع: دیجیاتو
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت