به گزارش ایرنا، در این اجلاس که در فرانسه در حال برگزاری است، معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست، استاندار و مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری، رئیس دانشگاه شهرکرد و مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان و هیات همراه حضور دارند.
شهرام احمدی مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری در این باره گفت: این ذخیرهگاه در بیست و هفتمین نشست برنامه جهانی انسان و کره مسکون (MAB) در 19 خرداد 1393 به فهرست ذخیرهگاههای زیستکره جهان افزوده شد.
وی گفت: مساحت این منطقه 532 هزار و 878 هکتار و در برگیرنده مناطق چهارگانه سازمان حفاظت محیط زیست ازجمله پارک ملی و منطقه حفاظت شده تنگ صیاد، منطقه حفاظت شده سبزکوه، بخشی از منطقه حفاظت شده هلن، تالاب بینالمللی چغاخور و تالابهای مهم و ارزشمند گندمان، علیآباد و سولقان است.
احمدی اهداف این طرح را حفاظت بهینه، توسعه پایدار و تحقیقات، جذب حمایتهای مالی در سطح ملی و بینالمللی برای مکانیزه کردن کشاورزی و اسکان عشایر، توسعه صنایع دستی و ایجاد بازارهای بینالمللی، ایجاد سایت علمی و تحقیقاتی، خواهرخواندگی با سایر ذخیرهگاهها، تولید محصولات دامی با برند داخلی برای عرضه در بازارهای بینالمللی و گسترش گردشگری بیان کرد.
وی ادامه داد: ایران به عنوان یکی از اعضای فعال کمیسیون ملی انسان و کره مسکون یونسکو در حال حاضر دارای 10 ذخیرهگاه زیستکره به اسامی توران، کویر، گلستان، میانکاله، ارژن و پریشان، گنو، حرا، دنا و دریاچه ارومیه است که با ثبت نهایی و پذیرش ذخیرهگاه زیستکره تنگ صیاد سبزکوه این تعداد در کشورمان به 11 ذخیرهگاه افزایش یافته است.
احمدی گفت: این ذخیرهگاه، دومین ذخیرهگاهی است که پس انقلاب در کشور ثبت جهانی شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد