اگرچه لثه و غده پروستات به لحاظ زیستشناختی و جسمی با یکدیگر ارتباطی ندارند اما مطالعات نشان داده که درمان بیماریهای مرتبط با لثه، علائم پروستاتیت را به حداقل میرساند.
محققان حوزه پزشکی در بررسیهای پیشین خود اعلام کرده بودند بین بیماری لثه و پروستات ارتباطی وجود دارد و بر همین اساس، دست به مطالعات جدیدی زدند که نشان میدهد درمان بیماریهای لثه، علائم پروستاتیت را بهبود میبخشد.
«نبیل بیسادا»، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: به این نتیجه رسیدیم درصورتی که بیماریهای مرتبط با لثه را درمان کنیم میتوان علائم پروستاتیت را تسکین داده و کیفیت زندگی مبتلایان به آن را بهبود بخشید.
بخشی از این تحقیق به بررسی ۲۷ بیمار ۲۱ سال به بالا پرداخته که سطح آنتیژن ویژه پروستات (PSA) در آنان افزایش یافته بود، این فاکتور، شاخص التهاب و سرطان به حساب میآید.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، متخصصان ابتدا بدون آنکه درمان علائم پروستاتیت را در بیماران آغاز کنند به درمان بیماری لثه در آنان پرداختند و پس از چندی مشخص شد که سطح آنتی ژن ویژه پروستات در این بیماران کاهش پیدا کرده است. همچنین بیشتر این بیماران که دچار التهاب بوده یا موقع ادرار با مشکل روبرو بودند در علائمشان بهبود حاصل شد. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم