به گزارش جام جم کلیک: پس از تصاحب بخش تولید گوشیهایهوشمند نوکیا توسط مایکروسافت، کمپانی فنلاندی به سه بخش تولید تجهیزات مخابراتی بهعنوان پرسودترین بخش کمپانی، بخش توسعهی نقشههای HERE و بخش تولید سختافزار تقسیم شد. نوکیا پس از جدایی از مایکروسافت تنها یک تبلت اندرویدی با عنوان N1 روانهی بازار کرد که تولید این محصول نیز برعهدهی فاکسکان بود. با توجه به قرارداد این کمپانی فنلاندی با مایکروسافت مبنی بر اینکه اجازه تولید گوشیهایهوشمند تا سه ماههی سوم 2016 را ندارد، این کمپانی محصولی را با برند نوکیا به بازار عرضه نخواهد کرد.
آخرین گزارش منتشر شده توسط Re/code نشان از این دارد که نوکیا بی صبرانه در انتظار پایان یافتن زمان مورد نظر و عرضهی گوشیهایهوشمند خود به بازار است. هنوز مشخص نیست که نوکیا تا چه میزان برای ورود دوباره به بازار سرمایهگذاری کرده، اما شنیدهها حاکی است که شماری از افراد مجرب جذب این کمپانی شدهاند.
به نظر میرسد شکل و شمایل این گوشیهایهوشمند را باید شبیه تبلت N1 و متفاوت از محصولات پیشین این کمپانی خواند. ضمنا باید به این موضوع اشاره کرد که نوکیا فقط وظیفهی طراحی گوشیهایهوشمند را به عهده خواهد گرفت و همچون تبلت N1 تولید این محصول بر عهدهی کمپانیهای چینی خواهد بود. این روش، ریسک کمتری دارد و هزینهی کمتری را نیز برای تولیدکننده رقم میزند، هرچند در دنیای رقابتی این سیاست میتواند مشکلاتی را برای تولیدکننده ایجاد کند.
احتمالا در گوشیهایهوشمند این کمپانی شاهد درج عبارت Designed by Nokia خواهیم بود که پس از آن نام تولیدکننده نیز درج خواهد شد. این گوشیهایهوشمند به احتمال زیاد مبتنی بر اندورید خواهند بود که آرزوی بسیاری از طرفداران نوکیا است.
هنوز مشخص نیست که سیاستهای نوکیا در زمینهی تولید گوشیهایهوشمند چگونه در کنار سرمایهگذاری 16.6 میلیارد دلاری این کمپانی برای خرید آلکاتل-لوسنت نتیجه خواهد داد؟ نظر شما در این خصوص چیست؟
منبع: زومیت
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: