دکتر جواد فیض گفت: یکی از مواردی که مانع خوردن غذا یا میان وعدههای مغذی در کودکان میشود، مصرف تنقلات است. نمیتوان از کودک انتظار داشت تا از خوردن چیپسی که از کابینت آشپزخانه برداشته، چشم پوشی کند و به جای آن یک عدد سیب بخورد.
وی افزود: بهتر است تا حد امکان از خرید و نگهداری این گونه تنقلات خودداری کنید. البته اینکه کودک گاهی کمی چیپس یا شکلات بخورد اشکالی ندارد، اما این مهم است که به خوردن این مواد عادت نکند و تنقلات جای میان وعدههایی همچون میوه، شیر یا مغزها (مانند پسته، بادام و...) را برای او نگیرد.
فیض یادآور شد: سعی کنید خرید و خوردن تنقلات را به زمانی که با فرزندتان بیرون از منزل هستید، محدود کنید. به جای چیپس یا پفک هم بهتر است برایش گندم یا ذرت بو داده، شیرکاکائو یا بستنی بخرید. در منزل نیز سعی کنید جلوی ریزهخواری کودک را بگیرید و هر ۱/۵ تا ۲ ساعت یکبار برایش میان وعدهای بیاورید.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی کودکان تاکید کرد: بهتر است شرایطی فراهم کنید که فرزند شما با کودکی که اشتهای خوبی دارد و خوب غذا میخورد، همراه شود زیرا بچهها اغلب از یکدیگر تقلید میکنند و ممکن است فرزند شما هم برای امتحان کردن غذا تشویق شود.
فیض اضافه کرد: مورد دیگری که باید به آن دقت کنید این است که در حضور کودک با دیگران در مورد بدغذایی او یا کودکان دیگر صحبت نکنید، با این کار او در این مورد حساس میشود. به یاد داشته باشید مادر، پدر یا خواهر و برادر بزرگتر بهترین الگو و راهنما برای کودکان هستند. فرزند شما غذاهایی را میخورد که شما میخورید نه آنهایی که به او میگویید. پس سعی کنید همیشه مواد غذایی مفید خریداری کنید و رژیم غذایی سالم و متناسبی داشته باشید. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: