به گزارش جام جم کلیک: غلامرضا داداش زاده افزود: برخی افراد بیش از ۱۰ سیم کارت در هر اپراتور دراختیار دارند و این تخلفی است که متاسفانه در دفاتر امورمشترکین اپراتورهای تلفن همراه صورت گرفته است.
وی گفت: اسامی افرادی که بیش از 10 سیم کارت در هر اپراتور دارند احصا شده است و از امروز با این افراد که اسامی آنها در اختیار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است تماس گرفته می شود و به آنها اطلاع رسانی می شود که می توانند از میان سیم کارت های خود فقط 10 سیم کارت در هر اپراتور را انتخاب کنند.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اقدامات پس از اطلاع رسانی به صاحبان سیم کارت از طریق تماس تلفنی و پیامک افزود: هنوز زمان مشخصی برای قطع سیم کارت های اضافی افراد درنظر گرفته نشده است اما این زمان نامحدود نخواهد بود و افراد بهتر است به اطلاع رسانی ها توجه کنند چراکه در نهایت سیم کارت های اضافی آنها قطع خواهد شد.
داداش زاده در پاسخ به این سوال که این ساماندهی چه زمانی به سرانجام می رسد، گفت: ما هر دو هفته یک بار جلسه ای داریم که نمایندگان همه اپراتورها در آن حضور دارند و به تناسب رویدادهایی که در این دو هفته اتفاق می افتد تصمیم گیری صورت می گیرد.
وی درباره برخورد جدی با افرادی که تعداد زیادی سیم کارت در اختیار دارند، افزود: ما از ابتدا از خود اپراتورها خواسته ایم که به مسئولیتشان عمل کنند، داشتن سیم کارت زیاد یک تخلف مقرراتی است و تذکر و اخطار کتبی به اپراتورها داده شده و در همین مدت سیم کارت هایی که در موارد غیرقانونی استفاده شده است با دستور سازمان تنظیم مقررات قطع شده اند.
داداش زاده در زمینه برخورد با فروشندگان سیم کارت های غیرقانونی گفت: ما در این زمینه دو کار مهم انجام دادیم نخست از چند ماه قبل سامانه اپراتورها مجوز ثبت بیش از 10 سیم کارت برای هر نفر را به هیچ کس نمی دهد و این اقدام در دفاتر مشترکان اعمال می شود یعنی یک بخشی از این مشکل به صورت سیستمی درحال حل شدن است.
وی بخش دوم اقدامات صورت گرفته برای برخورد با این موضوع را بسته شدن تعدادی از دفاتر مشترکان اپراتورهای تلفن همراه دانست و افزود: در این مدت بیش از 30 دفتر مربوط به مشترکان اپراتورهای تلفن همراه تعطیل شده است و این برخورد قانونی ما به صورت مداوم خواهد بود.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با مخاطب قراردادن اپراتورها و اشاره به مصوبه 190 درباره جرایمی که برای این نوع تخلفات درنظر گرفته شده است، گفت: برای اپراتورها در ماه های گذشته جرایمی صادر شده است و این اپراتورها باید بدانند که سازمان تنظیم مقررات درنظر دارد موضوع سیم کارت های غیرقانونی را سر و سامان بدهد و دفاتر مشترکان باید تحت نظارت اپراتورها باشند و فروش سیم کارت ها باید در مسیر قانونی خود قرار داشته باشد.
داداش زاده درباره اپراتورهای متخلف افزود: همه اپراتورها تقریبا به یک شکل در این تخلف سهیم بوده اند و ما تاکید داریم که آنها باید بر دفاتر امور مشترکین خود دقت نظر بیشتری داشته باشند.
وی درباره جریمه درنظرگرفته شده برای اپراتورهای متخلف گفت: جریمه ها صادرشده و به اپراتورها نیز ابلاغ شده و بخش عمده ای از نظارت ما استفاده از این نوع ابزار است.داداش زاده مبلغ جریمه های اپراتورهای تلفن همراه را بیش از چند میلیارد تومان عنوان کرد.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همچنین درباره طراحی سامانه ای که به زودی از طریق سازمان تنظیم مقررات یا اپراتورها دراختیار مردم قرار می گیرد، افزود: در این سامانه هر فرد با واردکردن کدملی خود می تواند به راحتی تعداد سیم کارت های خود را ببیند.
منبع: تابناک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت