به گزارش جام جم کلیک: شاید تصور کنید یکی از آیفونهای اپل رکورد دار است یا یکی از گوشیهای گلکسی S سامسونگ این عنوان را به خود اختصاص داده، اما هیچ یک از گوشیهای هوشمندی که در طول سالهای اخیر از شهرت و محبوبیت زیادی برخوردار شدهاند، نتوانستهاند آماری را که نوکیا با گوشی ۱۱۰۰ به نام خود ثبت کرد، به دست آورند.
نوکیا سال ۲۰۰۳ گوشی ۱۱۰۰ را به بازار عرضه کرد و توانست عنوان پرفروشترین گوشی دنیا را به این دستگاه اختصاص دهد و به رقمی دست پیدا کند که تا کنون هیچ یک از تولیدکنندگان نتوانستهاند رکورد آن را بزنند.
همه تولیدکنندگان با این هدف گوشی میسازند که محصولاتشان در صدر فروش قرار گیرد و عنوان پرفروشترینهای دنیا را به گوشیهای خود اختصاص دهند. اما همه آنها به این هدف نایل نمیشوند و همه گوشیها از فروش زیادی برخوردار نمیشوند. بنابراین یا گوشیهای تولید شده باید از فناوری، طراحی و امکانات خاصی برخوردار باشند یا متعلق به برند خاصی باشند که مورد توجه بسیاری قرار گیرند.
از سال ۱۹۷۳ که نخستین گوشی موبایل دنیا به بازار عرضه شد تا کنون تحولات بسیاری در بازار صورت گرفته است. این صنعت آنقدر پیشرفت کرده که هر روز شاهد عرضه گوشیهای مختلف از برندها در طرح و رنگهای متفاوت هستیم. در همه این سالها گاهی یک گوشی که اصلا انتظارش نمیرفت آنقدر پرفروش شد که رکورد شکست و برخی از گوشیهایی که پیشبینی میشد در رده پرفروشترینهای دنیا قرار گیرد مورد استقبال قرار نگرفت. در این گزارش به پرفروشترین گوشیهای دنیا از سالهای ابتدایی عرضه موبایل تا کنون میپردازیم.
اکثر کاربران گوشیهای کندی بار نوکیا را میشناسند و احتمالا بسیاری گوشی ۱۱۰۰ این غول فنلاندی را به یاد دارند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید نوکیا از این گوشی بیش از ۲۵۰ میلیون دستگاه فروخت و عنوان پرفروشترین گوشی دنیا را به این گوشی اختصاص داد.
این گوشی سال ۲۰۰۳ به بازار عرضه شد و به دلیل استقبال فراوان تا سالها تولید میشد.
دو سال پس از ۱۱۰۰، نوکیا نسخه جانشین آن را با نام ۱۱۱۰ معرفی کرد که طراحی آن شکیلتر از ۱۱۰۰ بود. این گوشی هم رکورد مشابهی برای نوکیا به ثبت رساند. نوکیا از این گوشی هم ۲۵۰ میلیون دستگاه به فروش رساند.
جایگاه بعدی جدول پرفروشترین گوشیهای دنیا در اختیار تلفنی قرار میگیرد که سال ۱۹۹۹ تولید و راهی بازار شد. این گوشی که ۳۲۱۰ نام دارد باز هم متعلق به نوکیاست و این شرکت فنلاندی توانست از گوشی مذکور ۱۶۰ میلیون دستگاه بهفروش برساند.
کلا نوکیا را میتوان رکوردار پرفروشترین گوشیهای موبایل دنیا دانست چرا که هنوز هم هیچ تولیدکنندهای نتوانسته به آمار فروش سالها پیش نوکیا دست پیدا کند.
بر این اساس نوکیا فروش بسیاری از گوشیهایش را به ۱۵۰ میلیون دستگاه رساند.
شاید بتوان سالهای طلایی رکورد فروش گوشیهای موبایل را بین ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ دانست. البته به نظر میرسد چنین رکوردهای فروش و آمار و ارقامی را مربوط به تنوع کم گوشیهای موبایل در طول سالهای گذشته دانست.
رکوردهای ۱۵۰ میلیونی نوکیا باز هم شگفت انگیز است. این کمپانی فنلاندی سال ۲۰۰۳ از گوشی ۶۶۰۰ حدود ۱۵۰ میلیون دستگاه فروخت٬ سال ۲۰۰۷ با گوشی ۱۲۰۰ و سال ۲۰۰۹ با گوشی ۵۲۳۰ باز هم به چنین رکوردی دست یافت.
در این میان سامسونگ هم برای نخستین بار با معرفی گوشی E1100 به چنین رکوردی دست یافت. سامسونگ این گوشی را سال ۲۰۰۹ تولید کرد و به دلیل استقبال، تولید آن تا سال ۲۰۱۲ ادامه یافت.
موفقیتهای نوکیا فقط به این گوشیها ختم نشد. این غول فنلاندی سال ۲۰۰۴ هم از گوشی ۲۶۰۰ بیش از ۱۳۵ میلیون دستگاه فروخت.
درست زمانی که نوکیا به اوج رسیده بود٬ موتورولا با عرضه RAZR V3 به عنوان باریکترین گوشی تاشو دنیا٬ گوی سبقت را از نوکیا ربود و به رکورد فروش ۱۳۰ میلیون دستگاه در سال ۲۰۰۴ دست یافت.
نوکیا سال ۲۰۰۶ از گوشی ۱۶۰۰ خود ۱۳۰ میلیون دستگاه فروخت و باز هم از دور رقابت خارج نشد.
در میان گوشیهایی که رقم فروششان به بیش از ۱۰۰ میلیون دستگاه رسیده نوکیا همچنان رکورد دار است. این غول شکست خورده فنلاندی از گوشی ۳۳۱۰ هم ۱۲۶ میلیون دستگاه به فروش رساند. البته این گوشی سال ۲۰۰۰ معرفی و عرضه شده بود.
نوکیا همچنین از گوشیهای ۱۲۰۸ و ۱۲۰۹ که سال ۲۰۰۷ معرفی شدند حدود ۱۰۰ میلیون دستگاه به شکل مشترک به فروش رساند.
جالب است بدانید از سال ۲۰۰۷ تاکنون هیچ کمپانی نتوانسته به آمار فروش بالاتر از ۱۰۰ میلیون دستگاه گوشی دست پیدا کند.
عصر طلایی گوشیهای هوشمند از سال ۲۰۰۷ با عرضه آیفون شروع شد. با این حال تا سال ۲۰۱۲ فروش گوشیهای هوشمند به رقم قابل توجهی نرسید.
نخستین رکورددار پرفروشترین گوشیهای هوشمند دنیا، گلکسی اس ۴ است که سال ۲۰۱۳ معرفی و عرضه شد و سامسونگ از این گوشی ۸۰ میلیون دستگاه به فروش رساند که به این ترتیب در طول ۶ سال گذشته بیسابقه بود.
آیفون ۵ اپل که سال ۲۰۱۲ معرفی شد عنوان دومین گوشی هوشمند پرفروش دنیا را دارد که به رقم فروش ۷۰ میلیون دست یافت. سامسونگ هم همان سال از گوشی گلکسی اس ۳ حدود ۶۰ میلیون دستگاه به فروش رساند.
جایگاه بعدی پرفروشترین گوشی هوشمند دنیا در اختیار آیفون 5S با رقم فروش ۵۲ میلیون دستگاه است که سال ۲۰۱۳ عرضه شد. اپل در رقم فروش گوشیهایش باز هم رکورد دار است و از گوشی آیفون ۴ توانسته بود به رقم ۵۰ میلیون دستگاه دست پیدا کند و پس از آن گلکسی اس ۲ با فروش ۴۰ میلیون دستگاه و گلکسی نوت ۲ با فروش ۳۸ میلیون در جایگاه بعدی قرار میگیرند.
سال ۲۰۱۴ آمار فروش گوشیهای پرچمدار سامسونگ رضایتبخش نبود، با این حال اپل از گوشیهای آیفون ۶ و ۶ پلاس فروش خوبی داشت، اما رقم دقیق فروش این گوشی هنوز مشخص نشده است.
منبع: زومیت
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
به عنوان گوشكوب ازش استفاده میشد.
اسباب بازی بچه ها می شد.تو دعوا جا سنگ میشد ازش استفاده كنی. و.....
كلی تاوان اون گوشی را دادم