او نوشته است: «در اتاق عمل، پدر و مادر آنچه را در سوی دیگر پرده حائل رخ میدهد نمیبینند. ما گوش میدادیم و منتظر بودیم و فقط تصور میکردیم. سپس تولدی شکل گرفت و این اولین باری بود که کودکمان را میدیدیم».
حدود یک هفته بعد، برتلوت به دیدار متخصص زنان بیمارستانی میرود که پسرش در آنجا به دنیا آمده بود. طی گفتوگویی دونفره، او از عشق خود به عکاسی سخن میگوید و ایدهای را مطرح میکند که حاکی از عکاسی در اتاق عمل از روند تولد نوزادان طی عمل سزارین است.
شش ماه بعد، طی گذر از فرایندی پیچیده، برتلوت ضمن گذراندن آموزشهایی مبنی بر چگونگی حضور و کار در اتاق عمل زایشگاه، مجوزهای لازم را به دست میآورد و شروع به عکاسی از روند زایمان و تولد کودکان میکند. حالا مادران مراجعه کننده به این بیمارستان، پس از خروج از زایشگاه، تصاویری از تولد فرزندانشان را نیز دریافت میکنند!
او که تاکنون تصاویری از ۴۰ تولد را به ثبت رسانده و در اختیار خانواده کودکان قرار داده است، اضافه میکند: «میدانم بینندگان ممکن است تصاویر را کمی خام بدانند و سخت به آن نگاه کنند اما تمرکز بر اولین ثانیههای شروع زندگی، دیدگاهشان را تغییر میدهد».(جام جم سرا)
(ترجمه: زری حسینزاده/عکس: کریستین برتلوت/اسلیت)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
فتبارك الله علی الاحسن الخالقین
كارتوووون عالیه