او نوشته است: «در اتاق عمل، پدر و مادر آنچه را در سوی دیگر پرده حائل رخ میدهد نمیبینند. ما گوش میدادیم و منتظر بودیم و فقط تصور میکردیم. سپس تولدی شکل گرفت و این اولین باری بود که کودکمان را میدیدیم».
حدود یک هفته بعد، برتلوت به دیدار متخصص زنان بیمارستانی میرود که پسرش در آنجا به دنیا آمده بود. طی گفتوگویی دونفره، او از عشق خود به عکاسی سخن میگوید و ایدهای را مطرح میکند که حاکی از عکاسی در اتاق عمل از روند تولد نوزادان طی عمل سزارین است.
شش ماه بعد، طی گذر از فرایندی پیچیده، برتلوت ضمن گذراندن آموزشهایی مبنی بر چگونگی حضور و کار در اتاق عمل زایشگاه، مجوزهای لازم را به دست میآورد و شروع به عکاسی از روند زایمان و تولد کودکان میکند. حالا مادران مراجعه کننده به این بیمارستان، پس از خروج از زایشگاه، تصاویری از تولد فرزندانشان را نیز دریافت میکنند!
او که تاکنون تصاویری از ۴۰ تولد را به ثبت رسانده و در اختیار خانواده کودکان قرار داده است، اضافه میکند: «میدانم بینندگان ممکن است تصاویر را کمی خام بدانند و سخت به آن نگاه کنند اما تمرکز بر اولین ثانیههای شروع زندگی، دیدگاهشان را تغییر میدهد».(جام جم سرا)
(ترجمه: زری حسینزاده/عکس: کریستین برتلوت/اسلیت)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
فتبارك الله علی الاحسن الخالقین
كارتوووون عالیه