این رژیم که خود، دارای زرادخانه هستهای و صدها کلاهک اتمی است، با فعالیتهای هستهای صلح آمیز ایران در چارچوب قوانین بینالمل مخالف است، اما مخالفت او برای جمهوری اسلامی اهمیتی ندارد و ایران همچنان به فعالیتهای صلح آمیز هستهای خود ادامه میدهد.
پس از آن که رهبر معظم انقلاب با اتخاذ تدبیری که انجام دادند و از توافق دو مرحلهای جلوگیری کردند، آمریکاییها و سران رژیم صهیونیستی از رسیدن به یک توافق یکجانبه و به نفع خود دورتر شدند و همین امر باعث خشم آنها شده است.
آمریکاییها قصد داشتند با دو مرحلهای کردن توافق احتمالی هستهای خواستههای خود را در توافق بر سر جزئیات به دست آورند.
مقامات آمریکایی به ویژه اوباما هم گفته است که توافق نکردن بهتر از توافق بد است، توافق از نظر آنها زیر بار رفتن جمهوری اسلامی ایران بر اساس خواستههای آمریکا است.
جمهوری اسلامی ایران هم اعلام کرده است که توافق نکردن بهتر از توافق بد است. حتی مقامات ارشد کشورمان گفتهاند که تمایلی به تمدید گفتوگوها ندارند.
چنین مواضعی نشان دهنده موضع قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در مقابل 6 کشور عضو گروه 1+5 است.
غربیها به ویژه آمریکا به توافق با ایران بر سر موضوع هستهای احتیاج شدید دارند به همین خاطر است که از یک سو همچنان بر سر میز مذاکره نشستهاند و از سوی دیگر با طولانی کردن گفتوگوهای هستهای میخواهند روند مذاکرات را فرسایشی کنند تا به نتیجه مطلوب خود دست یابند.
در این میان یکی از موانعی که همواره تلاش کرده است تا از رسیدن به توافق هستهای جلوگیری کند رژیم صهیونیستی است. این رژیم در جریان گفتوگوهای هستهای همواره سعی کرده تا القاء کند مذاکرات برای تأمین امنیت اسرائیل است، در صورتی که این رژیم در طول تاریج به وجود آمدنش مخل امنیت منطقه، تهدید کننده دیگر کشورها و یک تهدید جهانی محسوب شده است. علاوه بر این که به طور مداوم دست به جنایت علیه مردم فلسطین اشغالی میزند.
اکنون این رژیم به خاطر شرایطی که در سرزمینهای اشغالی ایجاد شده و مردم این منطقه احساس ناامنی میکنند، روند مهاجرت بر عکس شده و یهودیان سرزمینهای اشغالی به خاطر ناامنی به زادگاههای خود باز میگردند. امنیت برای هر مردمی مهم است اما سران رژیم جنایتکار صهیونیستی ناتوان از ایجاد امنیت در سرزمینهای اشغالی هستند.
این رژیم جنایتکار و کودک کش اکنون بازی تازهای را در سطح منطقه و کشورهای اروپایی آغاز کرده است. برای این که یهودیان را از مهاجرت سرزمینهای اشغالی به زادگاه خود و دیگر کشورهای منصرف کند، سلسله اقدامات تروریستی را در برخی کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، دانمارک و چند کشور دیگر آغاز کرده است.
در این اقدامات تروریستی حمله به یهودیان در دستور کار قرار دارد تا نشان داده شود که یهودیان در اروپا امنیت ندارند و این مسلمانان هستند که دست به عملیات تروریستی میزنند.
در چند مورد اقدام تروریستی علیه میتینگهای یهودیان در اروپا، حمله کننده یا تروریست مورد نظر با حمله پلیس کشته شده و هویت آن هم به دروغ به مسلمانان نسبت داده شده است.
نتانیاهو سعی دارد از چنین فضایی برای بازگشت و ایجاد موج ورود یهودیان به سرزمینهای اشغالی استفاده کند و تنها نقطه امن برای یهودیان را فلسطین اشغالی معرفی کند.
سران رژیم صهیونیستی از گفتگوهای هستهای هم چنین فرصتی را میطلبند به همین خاطر است که نتانیاهو میگوید؛وظیفه دارم هر چه در توان دارم برای جلوگیری از امضای یک توافق بد به کارگیرم.
بی بی در اجلاس سران سازمان های یهودی آمریکا در قدس اشغالی، مدعی شد، توافق هسته ای میان ایران و 5 + 1 میتواند تهدیدی برای بقای اسرائیل باشد.
وی مدعی شد، پیشنهاد کنونی 5 +1 به ایران می تواند این کشور را قادر سازد که طی یک دوره بسیار کوتاه اقدام به گریز هستهای کند.
نتانیاهو گفت: این پیشنهاد به ایران اجازه می دهد که توانایی صنعتی برای غنی سازی اورانیوم ایجاد کند.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در عین حال گفت: من مخالف توافق با ایران نیستم اما مخالف توافق بد هستم.
نتانیاهو با ابراز تردید نسبت به تأثیر سخنرانی در کنگره امریکا بر روند مذاکرات هستهای گفت: نمی توانم تضمین کنم که سخنرانی من در کنگره مانع از امضای یک توافقنامه خطرناک با ایران خواهد شد.
وضعیت سیاسی و اجتماعی رژیم صهیونیستی پس از شکستهای سنگینی که از مقاومت فلسطین و حزب الله خورد، هر چه بیشتر در حال تضعیف شدن است. شکست در سرنگونی دولت قانونی بشار اسد که هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی بود، همچنین شکست دیگری در عراق با سرکوب نیروهای تروریستی داعش از سوی نیروهای مردمی و ارتش عراق و البته با حمایتهای جمهوری اسلامی ایران و همچنین ماجرای «آمیا» که صهیونیستها تلاشهای بسیاری کردند تا انفجار مقر یهودیان در آرژانتین را به گردن ایران بیندازند، باعث شده تا این رژیم اقداماتی انجام دهد که دقیقاً نشان دهنده زبونی و ذلیلی و شکستهای پی در پی آنها در عرصه سیاسی و بینالمللی است.
محمد صفری - جام جم آنلاین
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: