سریال «اتاق عمل» مهران مدیری اگرچه 12 مهرماه کلید خورد و کار خود را آغاز کرد اما در این مدت دستخوش اتفاقات بسیاری شد.
آخرین اثر مهران مدیری که بعد از 6 سال با آن وعده بازگشت به تلویزیون را داد و قرار بود دی ماه امسال روی آنتن شبکه پنج برود بعد از آغاز به کار و تصویربرداری چند قسمت، در آذرماه متوقف شد.
اوایل مهر ماه مهران مدیری در نشستی که با مدیر شبکه تهران و مسئولان وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی داشت از شخصیت های باوجدان و آرمانگر این مجموعه یاد کرد و اینکه قرار است در سریال پیام های مختلف را در کنار انتقادات که با زبان طنز در هم آمیخته شده است، مطرح کنند. سریالی که فضای داستان در یک بیمارستان البته نه از نوع آیتم هایی که پیش از این در تلویزیون و مجموعه های کمدی بارها شاهد آنها بوده ایم، روایت می شود و اکثر شخصیت های آن پزشک هستند.
با این حال تقریبا اوایل آذرماه بود که آخرین اخبار از حضور بازیگران جدید در سریال «اتاق عمل» منتشر و بعد از آن واکنش هایی نسبت به آخرین اثر مدیری توسط مسئولان وزارت بهداشت و ساختمان نظام پزشکی مطرح شد.
نامه های رییس سازمان نظام پزشکی به معاون سیما
همزمانی بعضی از اتفاقات و نگرانی ها و حتی برنامه های انتقادی در حوزه پزشکی و سلامت در تلویزیون شاید از جمله مواردی بود که نوک پیکان ها را به سریال مهران مدیری برد تا نیش زبان گزنده طنز را بگیرند و از آن نوشی بسازند که شاید حلاوتش دیگر در پی ساختن و فروریختن معضلات احتمالی نباشد.
از جمله این اتفاقات برنامه انتقادی «ثریا» بود که نامه علیرضا زالی رییس سازمان نظام پزشکی را در پی داشت که این برنامه را باعث به راه انداختن موجی از نارضایتی و التهاب آفرینی در جامعه دانسته بود.
البته شاید مسایل و حاشیه های دیگری از جمله انتشار چند فیلم از اتاق عمل بیمارستان و همچنین فیلم آخرین لحظات زندگی مرتضی پاشایی هم نگاه را نسبت به وقایع حساس تر کرد.
بعد از این مسایل بود که مدتی تصویربرداری «اتاق عمل» به تعویق افتاد و سپس به صورت رسمی اعلام شد که قرار است بازبینی هایی برای سریال انجام شود.
شروع تصویربرداری «اتاق عمل» تا چند روز آینده
در همین زمان علیرضا زالی رییس سازمان نظام پزشکی نامه دیگری به معاون سیما نوشت و در آن بیان کرد که «اینکه مخاطب رسانه ملی پس از پخش این سریال، بیمارستان و سایر موسسات پزشکی را با چه دیدی می نگرد، در ارتباط آینده وی با این نهادها و نیز شاغلان حرفه های پزشکی بسیار تاثیرگزار خواهد بود. لذا نگرانی عمده در اینجا این است که تصویر کلی حاصل از این سریال از بیمارستان، پزشک، پرستار و سایر اجزای نظام سلامت در ذهن مخاطب، نمایی غیر قابل اعتماد، ناامیدکننده و آکنده با انواع ناهنجاری ها و فسادها باشد.»
و اما امیدواریم نامه هایی از این قبیل سریال مدیری و دیگر آثار کمدی را به یک اثر سطحی و خنثی تبدیل نسازد چراکه تلویزیون تنها قرار نیست جایگاه سرگرمی را داشته باشد و این رسانه در زمان لازم آثاری مهمی همچون «روزگار قریب» را نیز روی آنتن برده است.
چندی پیش رضا پورحسین قائم مقام معاون سیما درباره اینکه بالاخره این سریال به پخش خواهد رسید یا نه و همچنین شبکه پخش آن به خبرنگار مهر گفت: «که اگر این کار را آماده کنند و اگر مشکلی داشته است رفع شود که من فکر می کنم همینطور خواهد شد، برای پخش آن از یکی از شبکه ها تصمیم گیری خواهد شد.»
در این مدت مدیری اصلاحاتی را روی سریال خود انجام داد و قرار است در تصویربرداری مجدد، صحنه هایی هم دوباره گرفته می شوند و ظاهرا تا چند روز آینده تولید و تصویربرداری سریال در لوکیشنی که محل ضبط مجموعه «شوخی کردم» بود، آغاز می شود. (مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت