به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رادیو گفتگو، علی اصغر عبداللهی، معاون امور مجلس شورای عالی انقلاب فرهنگی و موسی الرضا ثروتی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در برنامه «گفت و گوی روز» در خصوص نحوه تخصیص بودجه دستگاه های فرهنگی در بودجه سال 94 سخن گفتند.
علی اصغرعبداللهی گفت: بودجه کشور عددی حدود 840هزار میلیارد تومان است که از این عدد چیزی در حدود 590هزار میلیارد تومان سهم بانک ها و موسسات و شرکت هاست که دخل و تصرفی در درآمد و هزینه این ارگان ها نمی شود.
وی در ادامه اشاره کرد: حدودا دویست و بیست و چهار هزار میلیارد تومان هم بودجه عمومی کشور است که در چهار امر این بودجه توزیع می شود که یکی امور عمومی کشور است که حدود 5.6 در صد را به خودش اختصاص می دهد و بعدی امور دفاعی و امنیتی کشور است که حدود 11 در صد بودجه کشور را به خودش اختصاص می دهد و حدود 7.24 درصد به امور اقتصادی تخصیص داده می شود و بیشترین سهم که حدود 47 درصد است را که امور فرهنگی و اجتماعی به خود اختصاص می دهد البته سهمی که فرهنگ از این بودجه به خود اختصاص می دهد متاسفانه حدود هشت درصد است.
ثروتی گفت: بودجه نسبت به سال گذشته درصد رشد کم تری داشته است. بیشترین رشد را بودجه های عمرانی داشتند که البته بودجه های عمرانی نیز در بخش های مختلف اجتماعی و دفاعی و فرهنگی و... نیز متفاوت بوده است. دولت نیز سیاستی را به کار برده است که تلاش کند رکورد اقتصادی را جبران کند تا اقتصاد کشور بتواند رونق پیدا کند و به گونه ای بار تورمی کم شود. البته دولت باید کاهش صادرات نفت و کاهش قیمت را به گونه ای پوشش دهد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: البته دولت توانسته در حدود 8 درصد افزایش هزینه ها را کنترل کند و حدود 466 هزار میلیارد تومان دولت در هزینه ها منظور کرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا بدرالسماء هنرمند پیشکسوت عرصه نگارگری در گفتوگو با «جامجم»:
وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم» مطرح کرد:
حسین الحاج حسن، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» بیان کرد:
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم