به گزارش جامجم، چند روز پیش مردی در تماس با پلیس شهرستان فراهان استان مرکزی مدعی شد، در یکی از روستاهای این شهر زوجی از پسر 9 سالهای مراقبت میکنند که فرزند آنها نیست.
همین تماس با پلیس کافی بود تا آنها برای بررسی صحت موضوع عازم روستا شوند. زوج جوان مدعی شدند این تماس دروغ بوده و پسر 9 ساله فرزند خودشان است.
ماموران در تحقیقات محلی متوجه شدند پسر 9 ساله شناسنامه ندارد و به مدرسه نمیرود. بنابراین در این رابطه به تحقیق از والدین وی پرداختند که آنها مدعی شدند شناسنامه او را گم کردهاند و به دلیل فقر مالی تاکنون نتوانستهاند فرزندشان را به مدرسه بفرستند. از سوی دیگر استعلام از سازمان ثبت احوال نشان داد، ادعای این زوج صحت ندارد و شناسنامهای برای کودک نگرفتهاند.
مرد جوان که راز خود را فاش شده میدید، لب به اعتراف گشود و گفت: اوایل سال 84 برای خرید از شهرمان به تهران رفته بودم. زمان بازگشت، در یکی از محلههای جنوبی شهر جعبهای را دیدم که نوزادی در داخل آن بود. با جستجو در اطرافم والدین او را پیدا نکردم. دلم نیامد نوزاد را به همان حال رها کنم، بنابراین او را به روستایمان آوردم و با توجه به این که فرزندی نداشتیم، تصمیم گرفتیم از او مراقبت کنیم.
وی افزود: از ترس این که ماجرا فاش نشود، برای او شناسنامه نگرفتیم و او را به مدرسه نفرستادیم. قرار بود این ماجرا مثل یک راز بین من و همسرم بماند وزمانی که او بزرگ شد موضوع را به او بگوییم، حالا هم درخواست داریم او را از ما جدا نکنید.
سرهنگ صفرعلی روشنایی، فرمانده انتظامی شهرستان فراهان در این باره به جامجم گفت: برای مرد میانسال که از کودک 9 ساله غیر قانونی نگهداری میکرده، قرار قانونی صادر شده و تحقیقات تکمیلی از وی در حالی ادامه دارد که با دستور قضایی جست و جوی پلیس برای یافتن والدین واقعی این کودک آغاز شده است.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان مرکزی درباره این پرونده به جامجم گفت: از روز پنجشنبه گذشته از ماجرای نگهداری غیرقانونی پسر 9 سالهای در یکی از روستاهای شهرستان فراهان مطلع شدیم، اما هنوز این کودک با دستور قضایی تحویل اداره بهزیستی نشده است. بنابراین به محض این که هماهنگی لازم برای انتقال وی به بهزیستی صادر شد او تحت سرپرستی این سازمان قرار میگیرد و تحقیقات برای یافتن والدین واقعی اش و تحویل دادن کودک به آنها انجام خواهد گرفت.
آذردخت همتا افزود: در اینگونه پروندهها بیشترین لطمه را کودکانی میخورند که از هویت واقعی خود آگاهی ندارند. چون آنها با اخلاق و رفتار خانواده جدید وابسته شده اند و شخصیتشان شکل گرفته است. همچنین یک ارتباط عاطفی میان این کودکان و والدینی که آنها را بزرگ کردهاند، شکل گرفته است. همین موضوع باعث میشود زمانی که کودک از واقعیت ماجرا آگاهی پیدا کند و بداند در خانهای بزرگ شده که والدین آن واقعی نیستند دچار سرخوردگی میشود. گاه دیده میشود تا پایان عمر اینگونه کودکان نمیتوانند با این واقعیت کنار بیایند که چرا هویت و گذشتهشان ازآنها پنهان نگه داشته شده است. همچنین باعث میشود خود خانوادهها نیز دچار بحران عاطفی شوند.
وی یادآور شد: زوجهایی که نمیتوانند صاحب فرزندی شوند باید با حضور در مراکز بهزیستی و تشکیل پرونده برای دریافت فرزند اقدام و نباید بهطور غیرقانونی اقدام کنند و با یافتن فرزندی بدون اینکه موضوع را به پلیس، مراجع قضایی یا اداره بهزیستی اطلاع دهند، به سرپرستی و نگهداری کودک اقدام کنند چون اینگونه تخلفات جرم تلقی شده و مراجع قضایی با آنها برخورد خواهند کرد و نگهداری کودک از آنها سلب میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد
خدا پدر این مرد را بیامرزد كه از كودك نگهداری كرد و او را تحویل مكان هایی مانند بهزیستی نداد.
بروید و به محل نگهداری كودكان یتیم و بی سرپرست سر بزنید ببینید چه خبر ا ست.
كودك را به پدر و مادرش باز گردانید و بگذارید راحت زندگی كنند. به او شناسنامه بدهید و ............