جام جم سرا به نقل از مهر: دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران با بیان مشکلات بیماران چشمی در تهیه داروهای جدید افزود: پیشرفتها بیشتر در زمینه دارو و تزریقاتی است که برای چشم انجام شده است. پیشرفتهایی هم در زمینه دستگاههای تشخیصی صورت گرفته است اما متاسفانه مشکلی که در کشور ما وجود دارد بالا بودن هزینه داروها است که عموما بیماران از عهده آن بر نمیآیند. از بین این داروهای جدید تنها یک نمونه آن است که برای بیماران بکار میرود و اقلام دیگر آن به علت قیمت خیلی بالا نتوانستهاند در دسترس بیماران قرار بگیرند.
دکتر مسعود سهیلیان ادامه داد: این داروها در بهبود بسیاری از بیماریها یاری دهنده بوده است و روز به روز که میگذرد آثار این پیشرفتها در درمان بیماریها بیشتر نمایان میشود.
این فوق تخصص شبکیه چشم در مورد کاربرد داروهای جدید گفت: در درمان عوارض چشمی بیماری دیابت، بیماریهای شبکیه ناشی از تغییر سن و بیماریهای عروقی شبکیه بسیار موثر بوده است. این داروها چون وارداتی هستند و تولیدشان را در داخل کشور نداریم بیمه به آنها تعلق نمیگیرد و هزینههای بالا بیماران را از مصرف آن محروم میکند. فقط یک نمونه ارزانتر وجود دارد که مصرف آن رایج است.
سهیلیان درباره دیگر دستاوردهای فناوری در علم چشم پزشکی افزود: دستگاههای جدیدی در زمینه عکسبرادری از شبکیه تولید شده است که این دستگاهها قادر به تهیه عکس مقطعی و عمیق از بافت شبکیه و کوروئید هستند و حتی انجام آنژیوگرافی را بدون تزریق ماده حاجب امکان پذیر مینمایند.
بیست و چهارمین کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران به همت انجمن چشم پزشکی و همکاری گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مشارکت همکاران چشم پزشک داخل و خارج از کشور ۱۰ تا ۱۳ آذر ۹۳ در سالن همایشهای رازی برگزار خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت