جام جم سرا به نقل از ایسنا: دکتر علی قلعهایها گفت: پانیک، بیماری هراس است و گاهی به افراد حمله پانیک دست میدهد. اگر فرد بیمار ترس از حمله پانیک داشته باشد و همچنان منتظر حمله باشد، به اصطلاح دچار اختلال پانیک شده است.
قلعهایها ادامه داد: مدت زمانی که حمله پانیک به افراد دست میدهد حداقل ۱۰ دقیقه طول میکشد تا زمان حمله به اتمام رسد.
وی تصریح کرد: حالتی که به فرد بیمار دست میدهد حالتی مانند دیوانگی، علائمی مانند سکته و احساس خفگی دست میدهد اما اطرافیان بیمار باید بدانند این بیماری کشنده نیست.
این متخصص اعصاب و روان تصریح کرد: بیماری پانیک در افراد مختلف متفاوت است و تنها سه تا پنج درصد هر جامعه درگیر این بیماری هستند. گاهی برخی افراد از برخی حیوانات هراس دارند که ترس آنها فوبیا بوده و در افراد مختلف شدت و ضعف دارد.
وی گفت: بیماری پانیک به راحتی قابل درمان بوده و دو نوع درمان دارویی و رفتاری دارد که افراد میتوانند با پیگیری مداوم به درمان بیماری خود اقدام کنند. بیماری پانیک در جامعه افزایش نیافته بلکه تشخیص پزشکان متخصص در این زمینه بهتر شده که موجب شناسایی این بیماری در افراد مبتلا شده است.
وی با بیان اینکه این بیماری به جنسیت افراد بستگی چندانی ندارد، گفت: بیماری پانیک در زنان جوان بیشتر از مردان است و این بیماری به گذشته افراد نیز مربوط میشود. این بیماری باید در افراد مبتلا درمان شود؛ چراکه زمینهساز بسیاری از بیماریها خواهد بود که از جمله آنها میتوان به افسردگی اشاره کرد.
این متخصص اعصاب و روان تاکید کرد: برای کاهش شدت این بیماری محدودیتهای غذایی نیز وجود دارد که از جمله آنها شامل ممنوعیت مصرف کافئین و مواد غذایی استرسزاست. اطرافیان بیماران مبتلا به پانیک باید این بیماران را دلداری دهند، هیچگاه آنها را تنها نگذارند. علائم بیماری پانیک با علائم پرکاری تیروئید مشابه بوده و بهتر است آزمایش تیروئید انجام شود تا این دو بیماری از یکدیگر تفکیک شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم