به گزارش ایسنا، طبق جدیدترین برآوردهای فائو، شیوع سوءتغذیه مزمن در همین مدت از 18.7 به 11.3 درصد در سطح جهان و از 23.4 به 13.5 درصد در کشورهای در حال توسعه کاهش یافت.
آدریانوس اسپایکرز، هماهنگکننده امور منطقه شورای همکاری خلیج فارس و یمن فائو در یک کنفرانس مطبوعاتی در ابوظبی اظهار کرد: با وجود پیشرفت کلی، اختلاف قابل توجه در زمینه گرسنگی میان مناطق جهان وجود دارد.
آمریکای لاتین و کارائیب بزرگترین پیشرفت را در افزایش امنیت غذا داشتند در حالی که پیشرفت اندکی در جنوب صحرای آفریقا و غرب آسیا که همواره با فجایع طبیعی و منازعات مسلحانه روبهرو هستند، صورت گرفته است.
فائو اعلام کرده است اهداف کاهش گرسنگی توسعه هزاره که نصف کردن شمار افراد دچار سوءتغذیه در کشورهای در حال توسعه تا سال 2015 بوده در حال تحقق است.
به گفته نمایندگان فائو، 63 کشور از سال 1990 تا 1992 به هدف کاهش گرسنگی توسعه هزاره دست پیدا کرده و 25 کشور یا بیشتر نیز به هدف نشست جهانی غذا رسیدهاند.
با این حال فائو تاکید دارد که کاهش گرسنگی در گرو رویکردی یکپارچه بوده و نیازمند سرمایهگذاری دولتی و خصوصی برای افزایش بهرهوری کشاورزی است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با بهرام کلهرنیا، دبیر هفدهمین جشنواره تجسمی فجر عنوان شد
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران درگفتوگو با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دلایل بروز و راههای مهار فرونشست زمین را بررسی میکند