جام جم سرا: «راضیه سعید منش» افزود: در بسیاری از مواقع محتویات درون پیامکها و بلوتوثها مسائل و اطلاعات نامناسبی دارد که ذهن کودک و نوجوان را درگیر کرده و مشغله فکری برای او ایجاد میکند. همچنین از آنجا که گوشیهای تلفن همراه قابلیت دارا بودن بازیهای مختلف را در خود دارد کودک یا نوجوان مدت زمان زیادی را سرگرم بازی میشود و از دیگر کارهای ضروری خود باز میماند.
وی با اشاره به اینکه بازیهای رایانهای همانند بسیاری دیگر از پدیدههای عصر فناوری اطلاعات به زندگی افراد ورود پیدا کرده گفت: اگر آن را نادیده بگیریم و فرزندانمان را از این بازیها محروم کنیم حرص و ولع آنان برای دسترسی به این بازیها بیشتر میشود.
کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت شهرستان یزد با بیان اینکه اگر در خانه نتوانستند بازی کنند به خانه دوستانشان یا به کافینتها میروند ادامه داد: از سوی دیگر، اگر بخواهیم فرزندانمان را در این زمینه لجام گسیخته به حال خود بگذاریم خطرهای روحی، روانی و جسمی، آنان را تهدید میکند.
وی افزود: والدین و دست اندرکاران امور فرهنگی و آموزشی باید با برنامهریزی صحیح، راه را برای استفاده صحیح کودکان و نوجوانان از این بازیها هموار کنند و نظارت جدی والدین بر کار فرزندان با کامپیوتر در خانه، خصوصا استفاده از بازیهای رایانهای، اعمال شود و فرهنگ استفاده صحیح از بازیهای رایانهای به فرزندان آموزش داده شود (ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد