جام جم سرا: طبق مطالعات جدید، افرادی که در به کارگیری کلمات یکسان عمل میکنند، مانند ضمایر، حروف اضافه، حروف ربط، یا به کار بردن واژههای کمی، این افراد شباهت بیشتری برای جفت بودن و ماندن با هم دارند!
محققان دانشگاه تکنولوژی تگزاس فرضیهای مطرح کردند مبنی بر اینکه حرف زدن با احساسات مرتبط است. آنها دو تحقیق را روی انطباق طرز صحبت کردن یا language style matching انجام دادند که به اختصار LSM نامیده می شود. این روش، میزان هماهنگی دو نفر را با موشکافی در مکالمههایشان اندازه میگیرد و اینکه چه اندازه طرز گفتار و نوشتارشان با هم هماهنگ است، با تمرکز روی کلماتی مثل من، او، آنها، در، درباره، یک عالمه، خیلی، کاملا، اگر، چون و توانستن در میان حرفهایشان. اگرچه ما در صحبتهایمان خیلی کم به این دست کلمات توجه میکنیم، محققان میگویند که اینها تا حد زیادی ویژگیهای شخصیتی ما را معلوم میکنند.
در تحقیقات اولیه محققان ملاقاتهای موفق بین ۴۰ مرد و ۴۰ زن را تجزیه و تحلیل کردند. به طرز عجیبی افرادی که کلمات یکسان استفاده میکردند، طبق گزارشاتشان در پایان ملاقات، بیشتر به هم شبیه بودند. در تحقیق بعدی محققان نکات به دست آمده از ملاقاتهای بین ۸۶ زوج را مورد بررسی قرار دادند و دوباره به الگوهای گفتاری توجه کردند.
اتفاقا LSM روش بهتری برای علائق رمانتیک و استحکام روابط در مقایسه با صحبتهای کلی است. اگر کسی فکر کرد که با یک قرار ملاقات جفت خود را پیدا کرده و یا گمان کرده که همراه همیشگی زندگی خود را یافته، باید بداند که روش LSM برای تشخیص بهتر است.
به گزارش جام جم سرا، بدیهی است که این بدین معنی نیست که شما در قرار ملاقات بعدی نوع حرف زدن و کلماتی که به کار میبرید را تغییر دهید. میخواهید چه کار کنید، وقتی که از کلمه «کاملا» خیلی استفاده میکنید در صورتی که در گذشته هیچ وقت این کلمه را به کار نمیبردید؟ محققان میگویندکه ما بتدریج میتوانیم شرایط صحبت کردنمان در مکالمات را برای جور شدن با شخص دیگری که واقعا او را به عنوان همسر قبول داریم، تغییر دهیم که بتواند به خوبی یک پیوند را مستحکم نگه دارد. مطمئن باشید این روشی عجیب برای فهمیدن این است که شما میتوانید جفت خوبی باشید. این قطعا چیزی است که در ملاقات بعدی خود باید در جستجوی آن باشید.(نامه)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت