راهنمای همسران: دانستنی‌های لازم درباره انزال

مردانه: اختلالات جنسی در روابط زناشویی

۹ عامل بروز اختلال‌های جنسی

به طور معمول مردان و زنان به علت شرم و حیا از بیان اختلالات جنسی سر باز می‌زنند در حالی که برای حل آن باید مانند سایر بیماری‌ها اطلاعاتی کسب کرد تا بر اساس آن اقدامات لازم انجام شود.
کد خبر: ۶۹۵۴۶۲
۹ عامل بروز اختلال‌های جنسی

جام جم سرا: یک متخصص جراحی کلیه و مجاری ادرار اختلالات جنسی را به دو دسته اختلالات ارگانیک و غیر ارگانیک تقسیم کرد و اظهار داشت: کاهش اختلالات هورمونی بعد از سن یائسگی در زنان و مردان به عنوان شایع‌ترین اختلال ارگانیک منجر به ابتلای مشکلات جنسی می‌شود.

دکتر آتوسا شاداب عفونت‌های لگنی، واژینال و رحم را عامل ایجاد درد حین نزدیکی دانست که درد ناشی از آن عاملی برای کاهش میل و اختلال جنسی می‌شود.

عضو جامعه جراحان ایران و اروپا تصریح کرد: افرادی که از نظر روانی تمایل به انجام فعالیت جنسی دارند اما به ارگاسم (اوج لذت جنسی) نمی‌رسند حاکی از علت غیر ارگانیک است نه ارگانیک که به عنوان یکی از عوامل اختلالات جنسی محسوب می‌شود.

به نقل از سلامانه، شاداب افزود: برخی افراد با کاهش میل جنسی، از شروع روابط جنسی متنفرند، زیرا این افراد وابسته به یکسری اختلالات ارگانیک یا غیر ارگانیک هستند. برای نمونه فردی که در گذشته مورد سو استفاده یا تجاوز جنسی قرار گرفته و یا از نظر جسمانی مناسب نیست از این گروه افراد هستند.

وی اظهار داشت: از آنجا که در کشورهای خاورمیانه، نقاطی از افریقا، برخی مناطق جنوب ایران، کردستان و بلوچستان، کلیتوریس دختران زیر ۵ سال را از نظر اخلاقی برای جلوگیری از خیانت آن‌ها به خانواده‌هایشان می‌برند این امر در بزرگسالی عامل بروز اختلال جنسی آنان به شمار می‌رود.

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادرار مصرف داروهای فشار خون، ضد افسردگی، ضد استرس و آرامبخش‌ها را عوامل ایجاد کننده اختلالات جنسی بر شمرد و بیان کرد: علت اصلی تجربه تماس جنسی دردناک برای خانم‌ها ابتلا به عفونت‌های لگنی است حال آنکه یکسری از اعمال جراحی مانند عمل‌های ترمیمی که منجر به تنگی واژن می‌شود عامل ایجاد تماس‌های جنسی دردناک و به دنبال آن اختلالات جنسی می‌شود.

به گفته شاداب زخم‌های ناحیه تناسلی نیز از دیگر علل تماس جنسی دردناک محسوب می‌شود.
عضو انجمن جراحان ایران و اروپا گفت: ۱۰۰ درصد عامل سفت و جمع کردن واژن حین دخول اضطراب است، به ویژه در زنانی که به تازگی وارد رابطه زناشویی شده‌اند یا در گذشته مورد تجاوز جنسی قرار گرفته‌اند.

وی افزود: به دنبال چنین حالاتی در یک زن، او حین نزدیکی به طور ناخودآگاه واژن را سفت و جمع می‌کند که این امر منجر به بروز اختلال جنسی می‌شود. بنابراین باید زوج درمانی انجام شود و رفتار صحیح جنسی به زن و مرد آموزش داده شود.

متخصص کلیه و مجاری ادرار هشدار داد: شرم و حیا نباید عامل جلوگیری از حل اختلالات جنسی افراد شود زیرا این امر منجر به سستی اساس و بنیان خانواده و حتی فروپاشی آن می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
علی
United States
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
۰
۰
كلیتوریس بریده نمیشود بلكه سطح كوچكی از پوسته ی آن را برمیدارند
و هیچ ربطی به مصونیت بخشی خیانت ندارد و اخلالی هم در رابطه ی جنسی
ایجاد نمیكند.در متون اسلامی اجباری برای این كار نیست و نوعی كرامت
برای زن عنوان شده.
به احادیث مربوط ذیل : خفض مراجعه فرمایید.

نیازمندی ها