یواشکی روزنامه ها

تحسین از پوتین با تی شرت

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید «کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۸۳۶۷۹
تحسین از پوتین با تی شرت

مجوز دولت به نعمت زاده برای تولید باکتری

روزنامه خراسان نوشت: پس از ارائه پیشنهاد نعمت زاده وزیر صنعت در دولت مبنی بر اهمیت و لزوم توجه به تولید دسته ای از باکتری ها که به باکتری های پروبیوتیک معروف هستند و فواید آنها برای ایجاد ترکیباتی مانند ویتامین ها و آنتی بیوتیک های مختلف در بدن دام و طیوراست، هیئت دولت به وزیر صنعت مجوز داده نسبت به سرمایه‌گذاری در طرح های تولید باکتری پروبیوتیک (مکمل غذایی دام و طیور) تا سقف 49 درصد به میزان 673 میلیارد ریال اقدام کند.

ایران به حالت آماده باش در آمد

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: روزنامه آمریکائی وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت: ایران نیروهای خود را در مرزهای عراق به حال آماده‌باش در آورده تا با حملات احتمالی داعش مقابله کنند. این روزنامه افزود ایران به نیروی هوائی خود دستور داده درصورتی که تروریست‌های داعش به 100 کیلومتری مرز ایران رسیدند آنها را بمباران کند.

منتظر طوفان جدید شکست خوردگان باشید

جمهوری اسلامی نوشت: یکی از شاگردان آیت‌الله مصباح یزدی می‌گوید آنچه علیه آقای روحانی گفته می‌شود، عکس‌‌العمل شکست خوردگان انتخابات 24 خرداد است. به گزارش ایسنا، حجت الاسلام غرویان افزود: باید همه منتظر طوفان‌های جدی و جدیدی از سوی شکست خوردگان انتخابات ریاست جمهوری سال 92 باشند. خبرها حاکی از آن است که کسانی که بازی سیاسی 92 را در کمال ناباوری‌شان باختند، الآن دستور داده‌اند که تا دولت یک ساله نشده زمین‌گیرش کنند. متأسفانه شکست خوردگان اصلی انتخابات سال 92 در فکر انتقام هستند، نه فعالیت سیاسی و به دست آوردن دل مردم. وی گفت: اما مردم همچنان به انتخاب خود پایبندند و از آرامشی که بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم به وجود آمده است، راضی هستند. توصیه غرویان به دولت و به ویژه آقای روحانی نیز اینست که همچنان متانت خود را در مقابل این هجمه‌ها و تهمت‌ها حفظ کنند و راه خود را پیش ببرند.

تحسین از پوتین با تی شرت

روزنامه جمهوری اسلامی آورده: مقاومت ولادیمیر پوتین در برابر طمع‌ورزی‌های آمریکا و اروپا در اوکراین، همچنان به شکل‌های مختلف در روسیه مورد حمایت و تحسین قرار می‌گیرد. یکی از سازمان‌های حامی کرملین با عنوان "این حقمان است"، یک کمپین در حمایت از ولادیمیر پوتین و الحاق کریمه اوکراین به روسیه شروع کرده و تی‌شرت‌هایی با طرح‌های مختلف از ولادیمیر پوتین تولید و در مسکو توزیع کرده است. طراحان این کمپین می‌گویند این کار را "برای تقدیر از پیروزی‌های مختلف بین‌المللی ولادیمیر پوتین در چند ماه گذشته" راه‌اندازی کرده‌اند. به گزارش بخش روسیه رادیو اروپا آزاد / رادیو آزادی، فروش این تی‌شرت‌ها در اطراف کرملین و در میدان سرخ در مسکو، شروع شده است.

پروفسور سمیعی بر بالین آیت ا...

روزنامه قدس به نقل از سایت جهان نوشت: حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی میرلوحی رئیس دفتر آیت‌ا... مهدوی‌کنی اعلام کرد: پروفسور سمیعی پس از بررسی روند درمان رئیس مجلس خبرگان گفت که شرایط مغزی آیت‌ا... مهدوی کنی نسبت به قبل کمی بهتر شده است، ولی نه در حدی که خیلی امید دهیم.

قتل 2 خانواده‌ ایرانی توسط داعش

روزنامه قدس به نقل از سایت شیعه‌نیوز نوشت: یک سایت خبری مدعی شد که حجت‌الاسلام سیدرضا بطحایی یک طلبه ایرانی و خانواده‌اش به همراه خانواده‌ای دیگر توسط تروریستهای داعش به طرز فجیعی به قتل رسیده‌اند.

قرمه‌سبزی شومن آمریکایی در اصفهان

قدس از قول سایت مشرق نوشت: «آنتونی بوردن» سرآشپز، نویسنده، ‌مجری و گردشگر معروف‌ آمریکایی که با برنامه «میهمان ناخوانده» در تلویزیون شناخته می‌شود، با سفر به ایران و یکی از قطب‌های گردشگری‌اش، اصفهان، مطالبی را در این‌باره صفحه‌ فیس‌بوک خود قرار داده است.

بازداشت یک تکفیری در قزوین

روزنامه قدس از قول مشرق آورده: مدیرکل اطلاعات استان قزوین گفت: با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) یکی از عناصر وابسته به گروه های تکفیری که قصد جذب نیرو و اعزام آنها به سوریه و عراق را داشتند، در قزوین شناسایی، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

آقای روحانی! انتخاب شما تکریم امام زمان(عج) بود؟!

روزنامه کیهان نوشت:رئیس جمهور در مراسم سالگرد انتخابات ریاست جمهوری، انتخاب خود را نشانه سر فرود آوردن مردم در برابر امام زمان (عج) توصیف کرد.

دکتر حسن روحانی پنج‌شنبه در مراسمی تحت عنوان «جشن انتظار و امید» و در حضور جمعی سخن می‌گفت که به واسطه کارت دعوت در این مراسم حضور پیدا کرده بودند. با وجود این دعوت رسمی، برخی از حضار در وسط مراسم، شعارهایی به حمایت از فتنه‌گران (موسوی و خاتمی و کروبی) سر دادند.روحانی در مراسم سالگرد انتخابات ریاست جمهوری گفت: پارسال ملت ما چه کرد؟ همان ملتی که ماه‌ها قبل نا امیدی سراسر جامعه را فرا گرفته بود و مردم می‌گفتند انتخابات هم تأثیر و فایده‌ای دارد؟ حتی به خود من می‌گفتند چرا به صحنه آمدی و ثبت نام کردی؟ مگر کشور را نمی‌شناسی؟ مگر نمی‌دانی مکانیزم صندوق رأی چگونه است؟

روحانی ادامه داد: پارسال به همه جهانیان اعلام کردیم که رقابت ما جوانمردانه خواهد بود و پارسال به همه جهانیان اعلام کردیم ما رو در روی هم صف نمی‌کشیم که در کنار صندوق‌های رأی به صف می‌ایستیم. ما خرداد پارسال امید آفریدیم، نه امید برای ایرانیان که برای جهان و این را مبالغه نمی‌کنم که هرکجا که رفتم و هر مسئولی را در سراسر دنیا دیدم به من گفت انتخابات خرداد پارسال ایران برای همه ما امیدآفرین بود.وی افزود: ما در کنار جشن بزرگ نیمه شعبان در کنار جشن بزرگ انتظار و در کنار جشن بزرگی که به او می‌گوییم همچنان دلبسته او هستیم یا مهدی می‌گوییم و همچنان در انتظار او هستیم یا صاحب‌الزمان و راهش را و مسیرش را برای ظهور هموار می‌سازیم و می‌گوییم؛ مهدی جان، از خرداد پارسال ملت ما با دست و زبان توانمندش خرافه‌ها را زدودند. ملت ما سال گذشته به مولایش و امامش در انتخابات سر فرود آورد و در مقابل خرافه‌گران از امام عصر عذرخواهی کرد.

وی ادامه داد: مردمی که در همه صحنه‌ها اعلام کردند هیچ گروهی جناحی حق ندارد انقلاب را به نام خود مصادره کند، هیچ جناح و گروهی حق ندارد دفاع مقدس را به نفع جناح خود مصادره کند و هیچ جناحی حق ندارد رهبری نظام را برای خود مصادره کند. کشور، رهبری، قانون اساسی، منافع ملی و آینده کشور مربوط به همه ملت است.در اظهارات دکتر روحانی برخی نکات قابل تأمل نهفته است از جمله اینکه او عملاً ادعای فتنه‌گران و افراطیون مدعی اصلاحات مبنی بر تقلب انتخاباتی را حرفی یاوه خوانده است چه اینکه وی با 50/7 درصد آرا (270 هزار رأی بیش از نصف آرا) انتخاب شد. در حقیقت دکتر روحانی با این سخنان تصریح کرده که فتنه‌گران به مردم دروغ گفته‌اند حال آن که به تلقی نظام و رهبر انقلاب رأی مردم، حق‌الناس است. با این وصف سران فتنه 88 جنایت و خیانت بزرگی مرتکب شدند که کشور را 8 ماه در کام آشوب بردند و دشمنان ملت ایران را به طمع انداخته و به اعتبار نظام لطمه زدند و بنابراین مجازات آنها مجازات محارب و مفسد فی‌الارض است و نه درخواست آزادی آنان. آنها همان کسانی بودند که مقابل نظام صف کشیدند و به تعبیر آقای روحانی رقابت را ناجوانمردانه کردند.

اما نکته عجیب، جمع زدن انتخاب خود با انتظار امام زمان(عج) در سخنان آقای روحانی است. براساس این سخنان همه نامزدها غیر از آقای روحانی در خط خرافه و معارضه با امام زمان بوده‌اند و گویا ایشان برای ریاست جمهوری مبعوث شده‌اند! آیا خرد چنین استدلالی را می‌پذیرد که یک نفر انتخاب خود را به سر فرود آوردن مردم در برابر امام زمان تعبیر کند؟! یا بگوید که مردم با این کار از امام عصر عذرخواهی کردند؟! آیا آن 49/3 درصد شرکت کنندگان در انتخابات سال گذشته که به نامزد دیگری غیر از آقای روحانی رأی دادند، به زعم آقای روحانی در مقابل امام زمان نافرمانی کردند؟! قطعاً این قبیل حرف‌ها از سوی دیگران با هو کردن مدعیان خرد و تدبیر و اعتدال روبرو می‌شد. و شبیه همین خودشگفتی‌ها بود که عاقبت کار احمدی‌نژاد را خراب کرد.درباره هشدار در زمینه مصادره انقلاب و رهبری از سوی برخی جناح‌ها نیز جا دارد بپرسیم اگر یک جریان سیاسی به اختیار با گروهک‌ها پیوند خورد و بسترساز آشوب‌هایی شد که در آن آشوب‌ها علیه اصل اسلام و انقلاب و ولایت فقیه شعار داده می‌شد، آیا می‌توان باز هم توقع داشت که چتراسلام و انقلاب و رهبری بر سر این عناصر معارض نیز قرار گیرد؟!

سنگ پای اصل سوغاتی شورای شهر منحله تهران!

روزنامه کیهان نوشت:دبیر سابق حزب همبستگی که پیش از این دولت اعتدال را دولت گذار و رحم اجاره‌ای خوانده بود، اکنون از این دولت به عنوان دولت فشل یاد می‌کند.به گزارش ایلنا ابراهیم اصغرزاده ضمن سخنانی در نشست بررسی نقش احزاب در تبیین گفتمان اعتدال اظهار داشت: مسئله مهم ما امروز داعش نیست بلکه مسئله مهم این است که چگونه است که در عرض کمتر از سه ساعت دروازه‌های سه ایالت مهم عراق توسط مردم به روی داعش گشوده می‌شود. مسئله مهم این است که ما چه کرده‌ایم که مردم دروازه‌هایشان را به روی گروه تروریستی داعش باز کرده‌اند.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه روحانی نماینده جریان چپ و اصلاح‌طلب نبود؛ خاطرنشان کرد: روحانی اما به لحاظ روش معتقد به یک نقشه راه بود او شعارها و وعده‌هایی به مردم داد که الان زمان اجرای آن است.اصغرزاده با بیان اینکه روحانی در یکسری از حوزه‌ها به خوبی دارد عمل می‌کند؛ این را کافی ندانست و با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن طرح تصویب جرم سیاسی در مجلس خاطرنشان کرد: جرم سیاسی در مجلس ششم 20 ماده داشته اما در مجلس اخیر 6 ماده دارد.ماده اول طرح جرم سیاسی این است که تمام فعالیتهای براندازانه جرم سیاسی تلقی نمی‌شود یعنی جرم امنیتی است و جرم سیاسی از جایی شروع می‌شود که کسانی بخواهند به قصد اصلاح امور آقایان را مورد نقد قرار دهند یعنی به نوعی اصلاحات را وارد جرم سیاسی کردند.

عضو شورای شهر اول (منحله) تهران با بیان اینکه شما فکر می‌کنید احمدی‌نژاد از تخم مرغ شانسی بیرون آمده و یا اینکه گروه داعش از زیر بوته بیرون آمده‌اند؟ بیان داشت: اینها همه نتیجه بی‌توجهی به انگیزه‌های مردم و حقوق به رسمیت شناخته گروه‌های متکثر جامعه است.اصغرزاده خطاب به روحانی افزود: شما رئیس جمهور کشور هستید نه رئیس اداره یک کشور، شما مجری قانون اساسی هستید مگر می‌توانید چشم خود را به روی اقدامات خلاف ببندید. من از شما می‌خواهم که از همین الان از نمایندگان مجلس بخواهید که طرح جرم سیاسی را پس بگیرند.وی با بیان اینکه من اعتدال را یک نقشه راه می‌دانم؛ تأکید کرد: اصلاح‌طلبی در کشور ما در مرکز اعتدال نشسته بود و شما(روحانی) نمی‌توانید به شعارهای اصلاح‌طلبانه که 16 سال پیش مملکت را نجات داد؛ بی‌توجه باشید.

اصغرزاده بار دیگر خطاب به روحانی گفت: شما فرصت طلایی را در اختیار دارید دو نیروی قدرتمند جریان میانه‌روی جناح چپ و جناح راست هر دو با قدرت دارند از شما حمایت می‌کنند با وجود همه اینها چرا دولت باید این طور فشل باشد؟درباره این اظهارات مغشوش باید یادآور شد خیانت برخی مقامات محلی و همسو با حزب بعث، عامل اصلی تحرکات اخیر گروهک داعش در مناطقی نظیر موصل بوده و درست برخلاف اظهارات اصغرزاده، تصاویر خبرگزاری‌های بین‌المللی از آوارگی مردم- و نه استقبال از تروریست‌ها!- خبر می‌دهد.اما درباره ماجرای روی کارآمدن امثال احمدی‌نژاد، آنچه آقای اصغرزاده به عمد از قلم می‌اندازد افراطی‌گری و جفا و خیانت‌های زنجیره‌ای اصلاح‌طلبان در مجلس و دولت اصلاحات و از جمله کارنامه سیاه همین طیف- که آقای اصغر زاده نیز جزو آنان بود- در شورای شهر اول تهران بود که سر انجام دولت اصلاحات را مجبور کرد با انحلال شورا به آبروریزی‌ها پایان دهد. آن زمان حتی کروبی رئیس مجلس ششم اعلام کرد شما اعضای شورای شهر با رفتارهای خود به ریش 7-8 میلیون تهرانی خندیدید و اصلاح‌طلبان را سرافکنده ساختید. با این وصف، خیلی مضحک است که پدیده‌ای با مختصات اصغرزاده ادعا کند» اصلاح‌طلبی در کشور ما در مرکز اعتدال نشسته است».!!

اکونومیست: مخالفان جبهه مقاومت در سوریه دست به خودکشی زدند

کیهان آورده:روزنامه اکونومیست از انسجام و پیروزی‌های پیاپی جبهه مقاومت در سوریه و در مقابل آشفتگی راهبردی جبهه آمریکا و ارتجاع خبر داد.

این روزنامه بین‌المللی در گزارشی که به انتخابات ریاست‌جمهوری سوریه و پیروزی بشاراسد اختصاص داشت، نوشت: گروه‌های مخالف بشار اسد با افزایش اختلافات با یکدیگر به نوعی دست به خودکشی سیاسی زده‌اند و این مساله به بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه کمک کرده است این پیروزی فقط به مثابه ماندن اسد در قدرت نیست بلکه در طولانی مدت نیز نه‌تنها بقای حکومت سوریه را تضمین می‌کند بلکه بسیاری دستاوردهای دیگر را هم برای او به ارمغان خواهد آورد. این مساله غرب را در برابر یک دو راهی گریزناپذیر یعنی یا حمایت از گروه‌های مخالف معتدل یا کنار آمدن با بشار اسد قرار می‌دهد. بشار اسد با برگزاری انتخابات در نیمی از کشور که تحت کنترل اوست توانست به خود مشروعیت سیاسی بدهد.

اکونومیست می‌نویسد: انتخابات در سوریه در حالی برگزار شد که نیروهای ارتش سوریه توانسته‌اند پیشرفت‌های میدانی قابل ملاحظه‌ای را در سراسر کشور داشته باشند، پیشرفت‌هایی که اگر حمایت حزب‌الله و دیگر نیروهای شبه نظامی آموزش دیده زیر نظر ایرانی‌ها نبودند، محال بود به دست می‌آمدند. نزدیک به یک سال پیش نیروهای سوریه و هم‌پیمانانشان توانستند بر شهر القصیر مسلط شوند، در ماه مارس نیز موفق شدند که کوه‌های القلمون را به کنترل خود درآورند، منطقه سوق‌الجیشی و مهمی که خط امدادات مخالفان را تشکیل می‌داد و اکنون نیز اقدام به محاصره شهر حلب که میان حکومت و مخالفان تقسیم شده، کرده‌اند.اکونومیست افزود: راه و روش حکومت سوریه کاملا متمایز از مخالفان است چرا که برای خود استراتژی روشنی دارد و افرادی از آن حمایت می‌کنند که بسیاری از کشورهای حامی مخالفان هیچ کدام از کمک‌های آنها را ندارند. این در حالی است که مشکلات داخلی و چند دستگی‌های گسترده وضعیت مخالفان را به شدت آشفته کرده و آنها را در وضعیت بحرانی قرار داده است.

زد و بند با اشغالگران قدس در پوشش ترویج ایران‌هراسی

روزنامه کیهان نوشت:«ایران و اسرائیل؛ کدام دوست و کدام دشمن اعراب است؟ رسانه‌های مورد حمایت کشورهای عرب خلیج فارس می‌کوشند به جای اسرائیل با ایران هراسی، این کشور را به عنوان دشمن شماره یک جهان عرب جلوه دهند.»روزنامه القدس‌العربی ضمن انتشار تحلیل فوق نوشت: رسانه‌های جمعی کشورهای عربی می‌خواهند ایران را به عنوان دشمن شماره یک اعراب جایگزین اسرائیل کنند.القدس‌العربی خاطرنشان کرد: این رسانه‌های عربی تمام صداهای مخالف غرب در منطقه را در نطفه خفه می‌کنند؛ همچنان که شاهزاده «بندر بن‌سلطان» مایل بود از آن به عنوان «غوغا و آشوب» در جهان عرب یاد کند. پیش از این چند دفتر نمایندگی اسرائیل در کشورهای قطر، دبی و عمان بی‌سر و صدا افتتاح شد و فقط شاهد مقداری همهمه شرمگینانه و ناچیز از سوی برخی از جریان‌ها در منطقه خلیج (فارس) بودیم. این دفاتر اولویت‌های سرمایه‌گذاری خود را پی‌ریزی کردند و طرح‌های مشترک و جداگانه‌ای میان اسرائیل و این کشورها به مورد اجرا گذاشته شد.

به نوشته القدس‌العربی، برخی از کشورهای خلیج (فارس) از روی ناچاری و شرم برای توجیه وقایع روی داده پای سازمان تجارت جهانی را وسط می‌کشند با این بهانه که کشورهای خلیج (فارس) به ویژه عربستان چاره‌ای ندارند جز این که به شرایط اعمال شده از سوی این سازمان گردن نهند.القدس‌العربی تصریح می‌کند: دشمن واقعی رژیم صهیونیستی است که سرزمین مقدس فلسطین را اشغال کرده است.

حجاریان: ما دموکراتیم اما روحانی مثل ما دموکرات نیست

کیهان آورده:سعید حجاریان گفت: برخلاف ما که بن حرف‌های‌مان دموکراسی است، بن حرف‌های روحانی دموکراسی نیست.وی در مصاحبه با مجله اندیشه پویا گفته است: مدل من با مدل روحانی فرق می‌کند. اصلاحاتی که من می‌گویم بن‌اش دموکراسی است. ممکن است اصلاحات آقای روحانی هم به تبع دموکراسی بیاورد اما بن‌اش دموکراسی نیست. خودش هم چنین ادعایی ندارد. نمی‌گوید که من اصلاح‌طلبم.وی در عین حال گفته است: نگاه من این است که اگر روحانی کاری کند که میزان سفر توریست‌ها به ایران بیشتر شود کافی است. آن وقت می‌توان گفت که چطور خارجی‌ها حق دارند اما ما حق نداریم. همین داستان هپی‌ها که روحانی به بازداشت آنها اعتراض کرد مهم بود. روحانی می‌تواند در فضای داخلی به تبع اعتمادسازی خارجی گشودگی ایجاد کند. نمی‌گویم توسعه سیاسی، می‌گویم گشودگی در خارج که ایجاد شد در داخل هم تحرک ایجاد می‌شود. اما شما می‌توانی اسمش را بگذارید توسعه سیاسی. اگر روحانی بتواند فضایی را فراهم کند که جوانانی که از ایران خارج شدند ]آشوب‌گران فراری[ به داخل ایران برگردند خیلی مهم است. روحانی دنبال همین هدف است و این تلاش‌ها فضا را در نهایت باز می‌کند.یادآور می‌شود روزنامه صبح امروز وابسته به سعید حجاریان، یکی از رسانه‌های تحریک کننده به آشوبگری در دوره اصلاحات بود و در آشوب‌های خیابانی تیر 78 نیز به ایفای نقش پرداخت. بعدها برخی همکاران این روزنامه زنجیره‌ای گریختند و در خدمت اتاق فکرهای نومحافظه‌کار آمریکایی درآمدند.

برکناری رئیس دانشگاه شیراز به خاطر خط قرمز دانشگاه آزاد

روزنامه کیهان نوشت:چند روز پس از سخنرانی حمید روحانی در دانشگاه آزاد شیراز و طرح انتقاداتی از هاشمی رفسنجانی، رئیس این دانشگاه برکنار شد.به گزارش جهان‌نیوز حمیدمیرزاده، رئیس دانشگاه آزاد در حکمی حمیدرضا حقیقت را از سمتش عزل کرد و ریاست این دانشگاه را به عبدالمجید اسدی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد استان فارس سپرد تا وی با حفظ سمت، سرپرست دانشگاه آزاد واحد شیراز هم باشد.روابط عمومی دانشگاه آزاد شیراز برکناری مدیر گروه کارشناسی علوم سیاسی این دانشگاه را هم تایید کرده است.گفتنی است، اخیرا سید حمید روحانی رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در جمع دانشجویان شیرازی انتقاداتی از مواضع آقای هاشمی رفسنجانی در چند سال اخیر مطرح کرده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها