جام جم سرا:
احمد مشیدی گفت: در صورتیکه فردی فقط پیاده روی را به عنوان یک رشته ورزشی انتخاب کند، میتوان گفت او ورزش انجام میدهد، ثابت شده است که ارزش ۷ تا ۱۰ هزار قدم پیاده روی روزانه برای سلامتی فرد اندازه سایر رشتههای ورزشی است.
وی ادامه داد: شرایط پیاده روی برای فرد از نظر وزن، سن و جنسیت متفاوت است، به طور مثال برای فردی که با چاقی بسیار بالا مواجه است و میخواهد ورزش پیاده روی را به تازگی شروع کند توصیه میشود که این فعالیت روی زمین و سطح صاف انجام نشود و ترجیحا در قسمت کم عمق استخر باید انجام داد تا از فشار روی مفاصل و عوارض ناشی از آن کاسته شود.
وی خاطر نشان کرد: برای افرادیکه چاقی با شدت خفیف تری دارند، توصیه میشود که پیاده روی را حتما در سطح صاف و بدون شیب انجام دهند. شروع انجام پیاده روی برای این اشخاص باید با مصرف کم و همراه با «دو» نباشد و به تدریج باید به سرعت و زمان پیاده روی افزود.
او اذعان داشت: پیاده روی برای فردی مفید و سودمند است که حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته و به تعداد ۳ تا ۵ جلسه باشد. اگر افراد بتوانند این فعالیت را هر روز انجام دهند، طبعا نتیجه بهتری به دنبال خواهد داشت اما اگر نتوانستند باید یک روز در میان باید این کار را انجام دهند.
این متخصص اضافه کرد: پیاده روی با سرعت بالا و تند برای افرادی که به تازگی شروع به انجام این کار کردهاند و همچنین افرادی که سن بالا دارند و یا ابتلا به اضافه وزن و چاقی هستند، اصلا توصیه نمیشود. استفاده از کفش و لباس مناسب در پیاده روی توصیه میشود.
وی بیان کرد: بهترین حالت در راه رفتن پیاده این است که عضلات بدن را از حالت انقباض خارج کرده و فرم ایستاده ستون فقرات را کاملا حفظ کنیم. در حال دویدم اجازه بدهیم تا تمام عضلات بدن به نوعی حرکت خود را داشته باشند، اگر به این شکل پیاده روی و دویدن انجام شود، تمام عضلات بدن درگیر شده و در این صورت تناسب اندام مناسبی برای فرد به همراه خواهد داشت. برای استمرار در پیاده روی بهتر است از یک همراه مناسب بهره برد و در ساعات مناسبی از شبانه روز این فعالیت را انجام داد. (باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت