مرتضی مرادیپور، مدیر مرکز کنترل هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات به تشریح عملکرد یک ماهه این سازمان پرداخت و گفت: در یک ماهه گذشته 2هزار و 9 مورد عملیات امدادی در سراسرکشور صورت گرفته است که 1547 مورد آن در سطح جادهای کشور 172 مورد درسطح شهرها، 118 مورد در کوهستانهای کشور و 76 عملیات سیل و آبگرفتگی بر اثر بارش شدید بارانها و طغیان رودخانهای فصلی بوده است.
مدیر مرکز کنترل هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات با بیان اینکه استان اصفهان پرحادثهترین جادههای کشور را دارد گفت: اصفهان با 223 مورد، مازندران با 125 و تهران با 109 عملیات درسطح جادهای خود بیشترین و پرحادثهترین عملیاتهای جادهای کشور را طی یک ماه گذشته به خود اختصاص دادهاند.
به گفته وی اصفهان در امداد کوهستان نیز با 19 مورد پیشتاز است و تهران با 14 و البرز با 10 مورد عملیات امدادی بیشترین حوادث کوهستانی کشور را به خود اختصاص دادهاند.
مرادی پور تعداد کل حادثهدیدگان را در اردیبهشت 29 هزار و 889 نفر عنوان کرد و اظهار داشت: 29 هزار و 615 نفر دچار آسیب شدند که به 26 هزار و 432 نفر آنان امداد رسانی شد.
وی با اشاره به 363 مورد عملیات رهاسازی از صحنه حوادث جادهای اظهار داشت: امدادگران با ورود سریع به محل حادثه توانستند جان 3183 نفر را از مرگ نجات دهند و 16 هزار نفر را در مناطق امن چون پایگاههای امدادی، مساجد، حسینیهها به منظور دور ساختن از محل حادثه و شرایط بحرانی اسکان اضطراری دادند.
مدیر مرکز کنترل هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات با اشاره به مصدومان حوادث 31 روز گذشته بیان داشت: 3092 نفر از مصدومان حوادث تحت درمان سرپایی امدادگران قرار گرفتند و 1847 نفر نیز که به خدمات درمانی و مراقبتی بیشتر نیاز داشتند به مراکز درمانی و بیمارستانها منتقل شدند.
وی با اشاره به فعالیت 114 ساعته امداد هوایی جمعیت هلال احمر خاطر نشان کرد: همچنین در این مدت امداد هوایی جمعیت با 141 سورتی در 114 ساعت عملیات پروازی برای امداد رسانی به مصدومان به پرواز درآمد و 245 مصدوم را به بیمارستانها و مراکز درمانی منتقل کرد.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد