راههای جلوگیری از خستگی در وسط روز

اگر جزو کارمندانی هستید که روز به میانه نرسیده، احساس خستگی می‌کنید و این احساس اثری منفی روی راندمان کارتان می‌گذارد، چند راهکار برای جلوگیری از خواب آلودگی وسط روز را به شما پیشنهاد می‌دهیم تا علاوه بر رفع خستگی، خصوصیت بد خلقی ناشی از آن را نیز در خود کاهش داده باشید.
کد خبر: ۶۷۶۰۱۰
راههای جلوگیری از خستگی در وسط روز

جام جم سرا:
ناگفته پیداست که یکی از رایج‌ترین دلایل خواب آلودگی و خستگی در طول روز نداشتن خواب کافی در شب است با این حال بسیاری از عوامل دیگر وجود دارد که باعث احساس خستگی در محل کار می‌شود. برای افزایش هوشیاری در ساعت کاری و احساس بهتر و بالا بردن کیفیت زندگی نکات زیر را بخوانید:

- حداقل ۷تا ۹ ساعت خواب در هر شب از خستگی روز بعد جلوگیری می‌کند.
- در ساعات غیر کاری، زمانی که احساس کسل شدن می‌کنید به رختخواب بروید و بین یک ربع تا بیست دقیقه چرتی کوتاه بزنید.
- برای خواب راحت، تا دو یا سه ساعت قبل از خواب نور و شام مغذی دریافت کنید؛ خوردن وعده‌های غذایی پر از چربی و کالری در ساعات نزدیک خواب، باعث احساس خستگی در روز بعد می‌شود.
- برنامه‌ای برای رفتن به رختخواب در ساعتی مشخص، خوابیدن و بیدار شدن تنظیم کنید و این برنامه را در روز‌های تعطیل آخر هفته نیز انجام دهید.
-در بعضی افراد، حمام گرم، نوشیدن شیر گرم، و برای برخی نیز اتاق تاریک و خنک به استراحت کافی در شب کمک کرده و از احساس خستگی آن‌ها در روز بعد جلوگیری می‌کند.
- برای تنظیم برنامه خواب حداقل ۳۰ دقیقه در روز جلوی نور خورشید قرار بگیرید.
- مصرف غذاهای غنی از فیبر و پروتئین برای تنظیم سطح قند خون و افزایش انرژی ضروری است.
- مقدار زیادی آب بنوشید. کم آبی و دهیدراته شدن با مصرف انرژی بیشتر کارایی بدن را کم می‌کند.
- از مصرف مایعات قبل از خواب اجتناب کنید تا نیازی به بیداری وسط خواب پیدا نکنید. بلند شدن مکرر و رفتن به دستشویی خواب را مختل می‌کند.
-خوردن صبحانه انرژی بدن را در طول روز فراهم ساخته و باعث افزایش هوشیاری می‌شود.
- خوردن وعده‌های غذایی کوچک هر ۴ تا ۵ ساعت در طول روز به بدن القا می‌کند که یک منبع ثابتی از انرژی وجود دارد.
- به خاطر بسپارید، مصرف سیگار نیز، منواکسید کربن را وارد خون کرده و مقدار اکسیژن بدن را کاهش داده و انرژی بدن را تضعیف می‌کند و در نتیجه سبب خواب آلودگی و خستگی می‌شود.

Share

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها