جام جم سرا:
دکتر شهناز نوحی با بیان این مطلب و اشاره به اینکه سن 40 تا 45 سالگی دوره بحران میانسالی است، افزود: دراین دوران افراد زندگی و هویت خود را تحت عنوان «من که هستم» مرور میکنند و اقداماتشان تاکنون را از انتخاب همسر گرفته تا شغل بازنگری میکنند و ممکن است حتی شغل خود را عوض کنند و ادامه تحصیل دهند.
این روانشناس افزود: افرادی که به ویژه در دومین دهه زندگی خود ازدواج کردهاند ممکن است اختلافاتشان طی سالیان طولانی زندگی مشترک حل نشده یا سرکوب شده باشد. در این شرایط فرد در سن میانسالی ادامه زندگی مشترک را بی فایده ببیند.
به نقل از ایسنا، نوحی در ادامه گفت: اخیراً می بینیم که اختلالات شخصیت برخی همسران طی سالهای طولانی نه تنها برطرف نشده است و همسر چنین فردی به مرور از او خسته می شود و به جدایی تمایل پیدا میکند، بلکه از سوی دیگر برخی همسران پس از سروسامان دادن به زندگی فرزندان به علت تداوم اختلافات تصمیم به طلاق می گیرند.
این روانشناس با بیان اینکه طلاق قبل از بلوغ صدمه روحی زیادی به کودک نمیزند، تصریح کرد: بدترین زمان طلاق زن و شوهر هنگام نوجوانی فرزند است واین امر موجب به همریختگی ساختار هویتی او میشود، چرا که فرد در دوران بلوغ به دنبال پیداکردن الگوهای اخلاقی والدین است.
نوحی در پایان درباره راههای کاهش طلاق در دوران میانسالی گفت: لازم است میانسالان مهارتهای اجتماعی را بیاموزند و در صورت ابتلا به اختلال شخصیت پیگیر وضعیت درمانی خود شوند علاوه بر آن آموزشهای لازم را در زمینههایی مانند همسرداری، فرزند پروری و سبک زندگی ببینند تا از بحران میانسالی به خوبی عبور کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت