جام جم سرا: دکتر الناز میلانی با اشاره به نقش تغذیه در حفظ سلامتی و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه افزود: در این میان توجه به ارزش غذایی میان وعدهها و غنی سازی آن باید از رویکردهای علم و صنعت باشد.
دبیر علمی نخستین همایش ملی میان وعدههای غذایی ادامه داد: هم اکنون میان وعدههایی در فروشگاهها وجود دارد که دارای نمک و چربی بالا هستند و استفاده از آنها تنها باعث چاقی و افزایش فشارخون و بیماریهای دیگر میشود. براساس اصول علم تغذیه استفاده از میان وعدههای غذایی برای بدن مفید است زیرا آنها از گرسنگی طولانی و مصرف زیاد مواد غذایی در وعدههای اصلی جلوگیری میکنند و در واقع از بروز پدیده چاقی ممانعت میکنند.
میلانی اضافه کرد: برخی از کارشناسان تغذیه براین باورند که خوردن میان وعدههای غذایی منجر به چاقی و افزایش وزن در افراد میشود ولی باید گفت استفاده صحیح از میان وعدههای غذایی برای تنظیم قند خون و ثبات آن و همچنین کاهش بیماریهای قلبی و عروق موثر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد