دنیا را برف ببرد، برخی‌ها را خواب می‌برد

در روز‌های برفی دانش‌آموزان برای رسیدن بموقع به مدرسه باید هفت‌خوان رستم را پشت سربگذارند، زیرا رفت و آمد آنها در روزهای برفی مشکلات خاص خودش را دارد، از شلوغی اتوبوس و مترو بگیرید تا راننده تاکسی‌هایی که گوش‌ها و پاهایشان فقط به کلمه «دربست» واکنش نشان می‌دهند؛ وضع برف روبی و نمک پاشی پیاده روها و خیابان را هم به قول معروف برای دانش‌آموزان باید قوز بالای قوز حساب کرد. البته مشکل همیشگی ترافیک هم از دیگر مشکلات دانش‌آموزان تهرانی است که در روزهای برفی، رنگ و بویی جدی‌تر به خود می‌گیرد.
کد خبر: ۶۴۳۰۵۱
دنیا را برف ببرد، برخی‌ها را خواب می‌برد

به‌دلیل چنین مشکلاتی دانش‌آموزان تهرانی در روزهای برفی سال وقتی از اعلامیه‌های وزارت آموزش و پرورش درخصوص تعطیلی مدارس قطع امید می‌کنند، ساعت‌هایشان را طوری تنظیم می‌کنند که حداقل 45 دقیقه زودتر از روزهای معمول از خواب بیدار شوند البته این برای دانش‌ آموزانی است که فاصله خانه تا مدرسه‌شان زیاد نیست، زیرا دانش‌آموزانی هستند که رفت و آمد به مدرسه برایشان حکم مسافرت بین شهری را دارد.

بگذریم نکته اینجاست که این مشکلات دانش‌آموزان برای بسیاری از مسئولان آموزش و پرورش که باید برای تعطیلی مدارس تصمیم بگیرند، قابل تصور نیست، البته تقصیری هم ندارند، زیرا آنها تجربه‌ای از دنبال اتوبوس دویدن، خود را به زور داخل مترو جای دادن و یخ زدن در صف تاکسی‌های خطی ندارند.

در واقع آنها این مشکلات را با گوشت و پوست حس نکرده و یا حداقل سال‌هاست طعم‌شان را نچشیده‌اند.

اعلام دیرهنگام تعطیلی مدارس روز گذشته برای خیلی از دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان مشکل‌ساز شد، زیرا به گفته سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران آنها ساعت 6 و 15 دقیقه صبح برای اطلاع‌رسانی در این خصوص اقدام کردند، زیرا در این ساعت خانواده‌ها و دانش‌آموزان زیادی برای رسیدن به مدرسه از خانه‌هایشان خارج شده و به نیمه راه رسیده بودند.

به نظر می‌رسد در روزگاری که کارشناسان سازمان هواشناسی می‌توانند براحتی وضع هوا را برای هفته‌ها و ماه‌های آینده پیش‌بینی کنند، مسئولان آموزش و پرورش حتی زحمت این را به خود نمی‌دهند که از پنجره خانه‌شان گوشه چشمی به وضع بارش برف و یخبندان خیابان‌ها بندازند، که اگر غیر از این بود روز گذشته آنها خیلی زودتر از این درباره تعطیلی مدارس تصمیم‌گیری کرده و سبب به دردسر افتادن خانواده‌ها و دانش‌آموزان زیادی نمی‌شدند.

مهدی آیینی - گروه جامعه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها