وی ادامه داد: معمولاً در موارد شکایت روند درمانی و قصور پزشک از نظام پزشکی و پزشکی قانونی استعلام میشود ولی عمده بحث اینجاست که وقتی یک مرجع پزشک را تبرئه میکند چه دلیلی برای طرح مجدد دعوا وجود دارد.
جعفرنژاد به این نکته اشاره کرد که قوانین جدید مدنی این حق را به پزشک میدهد که در موارد شکایتهای واهی و بیمورد که قصوری صورت نگرفته بتواند طرح دعوا کرده و اعاده حیثیت کند و تمام خسارتهایی که از شکایت بیمورد به پزشک تحمیل شده را دریافت کند.
رئیس پزشکی قانونی ساوجبلاغ در پاسخ به اینکه بیشترین شکایتهای مطرح شده معمولاً مربوط به کدام حوزه پزشکی است گفت: در سالهای 88 و 89 دندانپزشکی رکوردار شکایات بوده ولی در سال 91 طبق آخرین مطالعات گروه متخصصان زنان بیشترین شکایات را داشته و پس از آن حوزه ارتوپدی، جراحی و دندانپزشکی از نظر میزان شکایات قرار گرفتهاند.
جعفرنژاد در پاسخ به علت شکایات زیاد در حوزه دندانپزشکی و متخصصان زنان اظهار کرد : هزینههای بالای دندانپزشکی از یک طرف و نارضایتی از نحوه درمان دندان از طرف دیگر دلیل این شکایات است. همچنین از آنجایی که زنان 50 درصد جمعیت جامعه را تشکیل میدهند و مسائل خاص خود را دارند به طور طبیعی آمار شکایتها بالاتر از حوزههای دیگر است از طرفی در زایمانها جان دو نفر یعنی هم مادر و هم جنین در میان است که با فوت هر یک مسائل حقوقی مطرح میشود.(فارس)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد