دکتر خلیل صداقت پیشه گفت: رنگدانههای موجود در سلولهای ریشهای موها، عامل طبیعی رنگ مو هستند و با توقف ساخت این رنگدانهها در سلول، مو رنگ خود را از دست میدهد و به اصطلاح سفید میشود.
وی ادامه داد: سفیدی مو میتواند علامتی بعضی از بیماریهای داخلی یا بیماریهای خودایمنی بدن باشد. همچنین کمبود ویتامین B۱۲ و کمبود آهن نیز در سفیدی زودرس موها موثرند. سفیدی زودرس موها میتواند به دلیل پرکاری تیروئید، کمخونی نیز باشد اما ژنتیک دلیل اصلی سفیدی زودرس مو است.
این متخصص پوست و مو و زیبایی شروع سفیدی مو در افراد سفید پوست را از ۳۵ سالگی و در افراد سیاهپوست از ۴۵ سالگی را طبیعی دانست و افزود: اگر در افراد سفیدپوست سن سفیدی موها به زیر ۲۰ و در افراد سیاهپوست به زیر ۳۰ سال برسد میتوان گفت فرد دچار سفیدی زودرس مو شده است و با استفاده از برخی داروها میتوان از آن جلوگیری کرد.
وی با بیان اینکه هیچ شامپویی در رفع سفیدی مو تاثیری ندارد، افزود: این شامپوها تنها باعث تیره و روشن شدن موها میشود اما تاثیری در سفیدی آنها نخواهد داشت. همچنین رنگ مو نیز در کاهش و یا افزایش موهای سفید تاثیری ندارد.
صداقت پیشه با تاکید بر اینکه سفیدی زودرس مو توسط متخصصین پوست و با دارو درمان میشود، اظهار کرد: متخصصان با استفاده از داروها سلولهای رنگدانه مو را تحریک میکنند و به این طریق سن شروع سفید شدن مو را بالاتر میبرند.
این متخصص پوست، موو زیبایی با بیان اینکه سفیدی زودرس مو بیشتر در زنان بروز میکند، گفت: برخلاف باور عمومی کندن موی سفید نمیتواند باعث افزایش سفیدی موها شود چرا که دلیل سفید شدن مو عدم تولید رنگ دانههای موجود در سلول است. موی ریش و سبیل زودتر از موی سر و در قسمت سر نیز موی ناحیه شقیقه و گیجگاه زودتر از سایر قسمتها سفید میشود و پس از ناحیه گیجگاه سپس موهای ناحیه فرق سر سفید شده و در آخر کل مو سفید میشود.
>> ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد