دکتر راضیه محمدجعفری، اظهار کرد: جدا شدن جفت، نارسایی جفت و نارسایی جنین از عواملی است که موجب مرگ داخل رحمی میشود. نارسایی کروموزمی جنین، کم شدن آب اطراف جنین یا پاره شدن کیسه آب از جمله دلایل مرگ جنین در داخل رحم مادر است.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: از دیگر دلایل مرگ جنین در رحم مادر، ابتلای مادر به فشار خون، دیابت یا بیماری سیستم ایمنی است که بیتوجهی به شرایط بیماری، منجر به مرگ جنین میشود.
این متخصص زنان و زایمان افزود: اگر مشکل سلامتی، جزئی باشد مرگ داخل رحمی قابل پیشگیری است یعنی اگر مادر، بیماری سیستم ایمنی داشته باشد میتوان با تشخیص آن، برای درمان مادر اقدام و از مرگ جنین جلوگیری کرد.
محمد جعفری درباره شرایط مراقبت از خانمهایی که در بارداری به بیماریهایی مبتلا هستند، گفت: خانمهایی که دچار بیماری فشار خون، دیابت یا بیماری سیستم ایمنی هستند در قبل و هنگام بارداری باید تحت مراقبت قرار گیرند، در این صورت بیماریها تشخیص و کنترل میشوند و در نهایت نارسایی جفت تشخیص داده شده و از مرگ جنین جلوگیری میشود.
وی عنوان کرد: همچنین اگر اشکال جنینی وجود داشته باشد یعنی جنین دچار مشکل آنومالی (غیرطبیعی بودن جفت) تشخیص داده شود میتوان در سه ماهه نخست و اوایل بارداری از به دنیا آمدن نوزاد بیمار جلوگیری کرد. همچنین در صورت تشخیص سندرم داون، تریزومی 17 و تریزومی 18 در سه ماهه نخست بارداری، اجازه سقط جنین داده میشود.
این متخصص زنان و زایمان با بیان این که زایمان زودرس در برخی موارد منجر به مرگ جنین میشود، توصیه کرد: اگر خانمی نارسایی دهانه رحم داشته باشد، باید از کار و ورزش سخت و سنگین خودداری کند.
>> قانون آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت