به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- مهدی نوری با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشتر تقاضاهای طلاق در استان خراسان شمالی از سوی خانمهاست، افزود: ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته خانمها از لحاظ اقتصادی مستقل نبوده و به شوهران خود وابسته بودند و اگر مشکلی هم برای آنها پیش میآمد تمایلی نیز به طلاق نداشتند، در حالی که اکنون با بروز کوچکترین مشکل، برخی از زنانی که شاغل هستند تصمیم به جدایی میگیرند.
نوری تغییر نگرش، ارزش و هنجارها را یکی دیگر ازعلل بروز این مشکل دانست و اظهارداشت: در زمانهای گذشته جامعه به دلیل اینکه سنتی بوده و هنجارها در آن تغییر پیدا نکرده بود این مشکل کمتر مشاهده میشد، اما با بروز این تغییرات، تمایل طلاق نیز در خانمها افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه بالا رفتن سطح تحصیلات خانمها یکی دیگر از عوامل زمینه ساز در بروز این مشکل است، تصریح کرد: میزان سطح تحصیلات و به دنبال آن انتظارات افزایش پیدا کرده است، نگرش در جامعه تغییر یافته اما ارزشها به درستی انتقال پیدا نکرده است.
این استاد دانشگاه بیان کرد: به همراه افزایش سطح تحصیلات، چگونگی رفتار کردن و انتظارات نرمال داشتن از فرزندان و شوهر به درستی به خانمها آموزش داده نشده است.
وی با بیان اینکه اسلام طلاق را منع نکرده اما آن را شایسته نیز نمیداند و آخرین راه حل قلمداد میکند، خاطرنشان کرد: متاسفانه از بین رفتن قبح طلاق در جامعه و عادی شدن این معضل اجتماعی سبب شده است تا برخی از خانمها براحتی به آن تن دهند.
* شما چه نظری دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید *
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: