کیهان: شگرد سهم ما کمه!
روزنامه کیهان نوشت: پس از سهمخواهی معترضانه اصلاحطلبان یزد، اصلاحطلبان همدان نیز از استاندار منصوب دولت ابراز نارضایتی کردند.در بیانیهای که با عنوان «شورای هماهنگی احزاب و گروههای 14 گانه[!؟] اصلاحطلب استان همدان در سایتهای افراطیون منتشر شده، گفته که استاندار معرفی شده اصلاحطلب نیست و استاندار باید از میان یکی از افراد پیشنهادی این شورا انتخاب میشد! در این نامه ادعا شده «شورا افراد متعددی را معرفی کرد و یکی از افراد معرفی شده تا مرز تصدی امر پیش رفت، که متاسفانه علیرغم شایستگی و کارنامه درخشان شخصیتی و مدیریتی، متولیان امر هیچ توجهی به نقطه نظرات و حساسیتهای مطرح شده از جانب احزاب و گروههای سیاسی- صنفی اصلاحطلب ننموده، و در خلأ ایجاد شده، گزینهای با سابقه مدیریت در دولت گذشته که سنخیتی با جریان اصلاحطلبی نداشته را به عنوان استاندار معرفی نمودند.
گفته میشود افراطیون مدعی اصلاحات با وجود به دست آوردن پستهای بسیاری در دستگاههای دولتی و از جمله استانداریها، سیاست تبلیغاتی را بر حفظ موضع طلبکاری خود- سهم ما کم است!- و بدهکار کردن همواره دولت گذاشتهاند تا بدین ترتیب از یک سو امتیازات بیشتری دریافت کنند و از سوی دیگر چنین القا کنند که دولت، مطلوب آنها نیست و بنابراین پاسخگوی عملکرد آن نیستند!اخیرا مرتضی مبلغ عضو حزب منحله مشارکت و معاون وزارت کشور در دولت اصلاحات، به عنوان مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی صنایع پتروشیمی منصوب شد و پیش از آن شهیندخت مولاوردی و سعید شیرکوند دو عضو حزب منحله مشارکت به ترتیب به عنوان معاون رئیس جمهور در امور زنان و معاون سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی منصوب شده بودند.
پس از انتخاب روحانی اصلاحطلبان تلاش داشتند که در سطح مدیران رده اول و در وزارتخانههای حساس مهرههای خود را راهی دولت کنند اما پس از عدم توفیق در رسیدن به پستهای کلیدی و حساس کابینه، برنامهریزی گستردهای برای تصاحب پستهایی که نیاز به رای اعتماد مجلس ندارد، آغاز کردند.محمد خاتمی چندی پیش و در زمان معرفی اعضای کابینه دولت روحانی به مجلس در پاسخ به انتقادهای اصلاحطلبان پیرامون ترکیب کابینه یازدهم گفته بود: اگرچه ما نتوانستیم در لایههای اول مدیریتی همه نیروهای خود را به دولت یازدهم تزریق کنیم اما باید تلاش نماییم لایه دوم مدیران را از آن خود نماییم.
دو کلمه هم از زلمای خلیلزاد
کیهان آورده است: سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل تاکید کرد واشنگتن در چارچوب مذاکره و توافق با ایران باید این کشور را وادار به توقف کامل غنیسازی کند.زلمای خلیلزاد در تحلیلی که در نشنال اینترست منتشر شده، با بیان اینکه ایران به قابلیتهای کلیدی در برنامه هستهای خود رسیده و بر بسیاری از قدرتهای منطقه برتری دارد، مینویسد: توافق هستهای مورد نظر ایران، رضایت آمریکا را جلب نخواهد کرد و به توقعات آن پاسخ نخواهد داد. حکومت ایران نه تنها با انتقال اورانیوم غنی شده به خارج موافق نیست بلکه خواهان برخورداری از حق غنیسازی صنعتی و ذخیرهسازی آن است.
سفیر سابق آمریکا در افغانستان ادامه داد: واشنگتن باید تحریمها را تا زمانی که بازرسان تایید نکردهاند که تهران برنامه هستهای را متوقف کرده است، همچنان ادامه دهد. تایید توقف برنامه هستهای میتواند راه را برای رسیدن به توافق باز کند؛ توافقی که سه محور اصلی خواهد داشت؛ غنیسازی اورانیوم توسط ایران، راکتور آب سنگین در اراک و پذیرش نظام بازرسی از سوی ایران.» در حالت ایدهآل هرگونه توافق جامع با ایران باید تهران را به توقف غنیسازی مجبور کند.خلیلزاد افزود: منافع آمریکا با رسیدن به یک توافق که بر مبنای آن ایران ذخایر اورانیوم غنی شده خود را از کشور خارج کند و فعالیت تاسیسات غنیسازی کنونی خود را متوقف کند، تامین خواهد شد.
جامعه جهانی میتواند حق غنیسازی ایران را به رسمیت بشناسد و در مقابل ایران تا زمانی که جامعه جهانی تعیین کند که غنیسازی تنها گزینه مقرون به صرفه موجود برای تامین سوخت راکتورهای غیرنظامی ایران است، از غنیسازی خودداری خواهد کرد(!) با توجه به برآوردهای کنونی، این اتفاق تا بیش از یک دهه آینده روی نخواهد داد.به ادعای خلیلزاد یک توافق جامع با ایران شامل پذیرش پروتکل الحاقی و بازرسی همه جانبهای است اما او درباره لغو تحریمها میگوید: شماری از تحریمها باید بر جای خود باقی بماند تا به تخلفات ایران در زمینه تروریسم، مداخله در منطقه و حقوقبشر رسیدگی شود!
دیپلمات آمریکایی: ایرانیها دشمنی عمیق ما را فراموش نخواهند کرد
کیهان نوشت: یک دیپلمات ارشد آمریکایی با وجود اذعان به بیصداقتی و عهدشکنیهای گذشته دولت متبوع خود، خواستار حفظ موضع طلبکاری و گردنکلفتی مقابل ایران شد.رایان کراکر سفیر سابق آمریکا در عراق و افغانستان در نیویورکتایمز نوشت: ماه گذشته زمانی که باراک اوباما و حسن روحانی برای نخستینبار با یکدیگر مکالمه تلفنی انجام دادند، سطح انتظارها از روابط دوجانبه بالا رفت. آنهایی که به راهحل دیپلماتیک برای بنبست هستهای امیدوار بودند، از اینکه یک معامله بزرگ در پیش است به هیجان آمدند. هر چند ناظران بینالمللی امیدوار بودند که در ملاقات مقامات تهران و واشنگتن، یک توافق نسبی رقم بخورد، اما این اتفاق نیفتاد و نمایندگان ایران و آمریکا در حاشیه اجلاس ژنو بدون اینکه توافقی را امضاء کنند با یکدیگر دیدار کردند. برای اواخر هفته جاری نیز یک نشست هستهای دیگر در ژنو برنامهریزی شده است.
وی میافزاید: «به رغم سه دهه روابط خصمانه، شاید اغلب آمریکاییها از این نکته آگاه نباشند که مذاکرات در گذشته با ایران موفق بوده و میتواند بار دیگر نیز موفق شود. بلافاصله پس از حادثه تروریستی 11 سپتامبر - زمانی که من در وزارت خارجه حضور داشتم - من با دیپلماتهای ایرانی در مورد گامهای آتی در افغانستان مذاکره کردم. در آن زمان ما دشمن مشترکی به نام القاعده و طالبان داشتیم و دو دولت میخواستند شانس خود را در همکاری با یکدیگر امتحان کنند. دیپلماتهای ایرانی رویکرد سازنده، پراگماتیک و متمرکزی در این مورد داشتند و یک نقشه ارزشمند در اختیار ما قرار دادند که نشان میداد طالبان دستور اقدام علیه آمریکا را پیش از آغاز عملیات نظامی ایالات متحده صادر کرده است. آنها همچنین از حامیان اقدام در افغانستان بودند.
ما در ماههای پایانی سال 2001، در مکانهای مختلفی با یکدیگر دیدار کردیم و یک توافقنامه ایرانی - آمریکایی در کنفرانس بن که با دستور کار افغانستان برگزار شده بود، بین ما شکل گرفت».کراکر در عین حال نوشت: زمانی که برای بازگشایی سفارت آمریکا در افغانستان به کابل رفتم، به گفتوگو با ایرانیان ادامه دادم. ما توافقنامههای متعددی در زمینههای امنیتی و بازسازی عراق امضا کردیم همینطور پیش میرفتیم تا اینکه جورج بوش، رئیسجمهور وقت آمریکا نطق مشهور خود را در مورد محور شرارت در اوایل سال 2002، ایراد کرد. حکومت ایران با وجود همکاری با آمریکا در حل مساله افغانستان، در این فهرست قرار گرفته بود، و ایالات متحده نشان داد به طور عمیقی با ایران دشمنی دارد. همکاریهای واقعی ایران و آمریکا پس از اظهارات بوش متوقف شد. در آن زمان ما و ایرانیان در حال مذاکره برای انتقال گلبدین حکمتیار، از بازداشت خانگی در ایران به افغانستان بودیم. اما با توجه به اقدام بوش، ایرانیان به جای انتقال محرمانه وی به افغانستان، حملاتی علیه ائتلاف حمله به افغانستان انجام دادند.
من یک دور مذاکره دیگر نیز با ایرانیان داشتم. سال 2007، زمانی که سفیر آمریکا در عراق بودم با دیپلماتهای ایرانی پای میز مذاکره نشستم تا آنها را به قطع حمایتها از گروههایی مانند ارتش مهدی، تحت رهبری مقتدی صدر، متقاعد کنم. اما برخلاف مذاکرات افغانستان، این گفتوگوها که با پوشش وسیع رسانهها همراه بود، راه به جایی نبرد.دیپلمات آمریکایی مینویسد: جمهوری اسلامی ایران، به طور روشن دشمن آمریکا به شمار میرود اما در عین حال یک بازیگر مهم محسوب میشود و مانند تمامی حکومتها میتواند زمانی که پای منافعش در میان باشد، پراگماتیک و منعطف باشد. در صورتی که دولت اوباما از درس مذاکرات سال 2001 با ایران استفاده کند، میتواند بار دیگر یک موفقیت را در مذاکره با ایران به ثبت برساند.
کراکر معتقد است: آمریکاییها باید برای مذاکره درخصوص موضوعاتی فراتر از پرونده هستهای آمادگی داشته باشند. من ماه گذشته این موضوع را به مقامات ایرانی نیز یادآوری کردم. من در جریان ملاقات با مقامات ایرانی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک در این زمینه صحبت کردم و از امکان گفتوگو در مورد مسائلی نظیر افغانستان و سوریه سخن گفتم و آنها نیز رویکرد مثبتی داشتند.وی میافزاید: در نهایت، آمریکا باید به طور صریح اعلام کند به دنبال تغییر رژیم در ایران نیست. نگرانی ایرانیان در این زمینه نامحدود و قابل درک است. در سال 1953، سرویسهای جاسوسی آمریکا و انگلیس به کودتا علیه دولت محمد مصدق کمک کردند. این تصویری است که کمتر آمریکاییها آن را به یاد دارند؛ اما ایرانیان به خوبی آن را به یاد میآورند و فراموش نخواهند کرد.کراکر در عین حال به سبک تمام مستکبران آمریکایی عنوان کرد: ایران باید در مذاکرات گام اول را بردارد.
لوموند دیپلماتیک: اوباما میخواست اما نتوانست جنگ ابلهانه دیگری راه بیندازد
کیهان در پایان نوشت: یک نشریه فرانسوی معتقد است آمریکا به خاطر جنگهای ابلهانه به ابرقدرت رو به خاموشی و افول تبدیل شده است.
لوموند دیپلماتیک تصریح میکند به همین دلیل نیز اوباما با وجود جنگطلبی، از ماجرای سوریه پا پس کشید.این نشریه در یادداشتی تحلیلی خاطرنشان کرد: ایالات متحده که ظرف 6 ماه گذشته به ققنوس برآمده از خاکستر اقتصاد خویش تبدیل شده، اکنون به جایگاه امپراتوری رو به خاموشی تنزل یافته با رئیسجمهوری که مردّد است. اینک نوشتن درباره ضعف شگفتآور آمریکا جنبهای انبوه پیدا کرده است. اعتبار ابرقدرتی آمریکا با عقبنشینی از حمله به سوریه صدمه دید.
لوموند دیپلماتیک خاطر نشان میکند: به گذشته بنگریم. جنگ ویتنام توسط جان کندی و لیندون جانسون به بهانه جلوگیری از سقوط «زنجیرهوار» یک سلسله از کشورها در دامن کمونیسم شوروی و چینی آغاز شد. برای ایالات متحده این امر در ارتباط با منزلت کشور بود. سه میلیون از ساکنین هندوچین کشته شدند اما آمریکا بالاخره مجبور به فرار مفتضحانه شد. همچنین به شکلی سرهمبندی شده از سوی جورج بوش، جنگ عراق میبایست رژیمی را تنبیه کند که همچون ایران «محور شرارت» بود. باز هم برای ایالات متحده پای منزلت در میان بود. قدرت به حکومت رسیده در بغداد به لطف سربازان آمریکایی، هرگز به اندازه امروز به تهران نزدیک نبوده است.
نشریه فرانسوی افزود، «من با همه جنگها مخالف نیستم اما در مقابل یک جنگ ابلهانه میایستم»، این سخنان سناتور اوباما در سال 2002 بود که با دخالت نظامی کشور در عراق مخالف بود اما وقتی به ریاست جمهوری رسید، هم او بود که به «جنگ ابلهانه» در افغانستان شدت بخشید پیش از آنکه مجبور به عقبنشینی شود.
در مورد سوریه، طرفداران دخالت نظامی از او میخواستند که به خود آید. او میبایست با استفاده از زور بدون اجازه شورای امنیت قوانین بینالمللی را زیر پا بگذارد؛ به نظر کنگره اهمیت ندهد و پس از آنکه کاخ سفید از آن نظر خواست در صورت مخالفت کنگره با دخالت نظامی آن را دور بزند؛ و بالاخره عملیات نظامی را با حمایت متحدینی بسیار اندکتر از «اتحاد کشورهای داوطلب» جورج بوش آغاز کند. از همه بدتر آنکه، رئیسجمهور ایالات متحده در شرایطی تن به این ماجراجویی میداد که اکثریت هموطنانش با آن مخالف بودند و گروهی از آنان میپنداشتند که ارتش آمریکا در سوریه «نیروی هوایی القاعده» خواهد بود. بدین ترتیب اوباما تردید کرد و به نظر میرسد به این نتیجه رسید که حیثیت دولتش با عدم آغاز یک «جنگ ابلهانه» جدید در خاورمیانه هنوز برای مدتی بر جای باقی خواهد ماند.
خراسان: موافقت روحانی با لغو فروش برخی ساختمان های دولتی در تهران
روزنامه خراسان نوشت: در حالی که نهاد ریاست جمهوری با تصویب پیشنهاد سال جاری وزیران عضو کمیسیون لوایح دولت دهم و به استناد ماده ۱۱۵ قانون محاسبات عمومی کشور، به برخی دستگاههای اجرایی مجوز داد نسبت به فروش اموال غیرمنقول مازاد بر نیاز خود در تهران اقدام و وجوه حاصل از فروش را به حساب درآمد عمومی کشور واریز کنند، وزیران عضو کمیسیون لوایح دولت یازدهم با ارائه پیشنهادی خواستار لغو این مصوبه شدند که رییس جمهور نیز طی روزهای اخیر با آن موافقت کرده است.
ابلاغیه دولت درباره شرکت غنی سازی اورانیوم ایران
خراسان آورده است: پس از آنکه هیئت وزیران در تیرماه سال جاری بنا به پیشنهاد سازمان انرژی اتمی ایران و به استناد اختیارات خود مصوب کرد که موضوعاتی به اساسنامه شرکت غنی سازی اورانیوم ایران اضافه شود و این اصلاحات در جلسه 23 مردادماه شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفته و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد، شنیده شده این اصلاحات طی روزهای اخیر با امضای معاون اول رییس جمهور به صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ابلاغ شده است.
جام جم: سپاه: در سوریه گردان نداریم
روزنامه جام جم نوشت: اظهارات یکی از نمایندگان مشهد در مجلس مبنی بر وجود صدها گردان ایرانی در سوریه با واکنش مسئول روابط عمومی کل سپاه روبهرو شد و سردار رمضان شریف این اظهارات را تکذیب کرد. به گزارش ایسنا، وی گفت: همانگونه که بارها گفته شده، ایران هیچگونه گردان سازمانی در سوریه نداشته و فقط برای انتقال تجارب دفاعی خود به مدافعان این کشور حضور مستشاری دارد. سردار شریف با درخواست از صاحبان تریبون برای دقت بیشتر در بیان اظهاراتی که ممکن است مورد سوءاستفاده دشمنان ملت و بدخواهان ایران اسلامی قرار گیرد، تاکید کرد: از اصحاب رسانه نیز انتظار میرود دقت و حساسیت بیشتری در انتشار اینگونه اخبار به خرج دهند تا دستمایه عملیات روانی رسانههای بیگانه نشود.
گزارش 100 روزه به روحانی رسید
جام جم آورده است: بعد از آنکه رئیسجمهور در راستای شعارهای انتخاباتی خود، از وزرای کابینه یازدهم خواست تا برای ساماندهی وضع اقتصاد در صد روز اول گزارش ارائه دهند، شنیدههای سایت «انتخاب» حکایت از آن دارد که گزارشهای مذکور آماده و به رئیسجمهور ارائه شده است. در این گزارشهای مفصل که به دست رئیسجمهور رسیده، به جز آنکه به «وضع فعلی کشور» همراه آمارهای دقیق اشاره شده، راهکارهایی نیز برای برونرفت از وضع فعلی ارائه شده است. به ادعای این سایت، در بخشهایی از این گزارشها، اطلاعات و آمار شگفتانگیزی وجود دارد که انتشار آن میتواند نگاه مردم را در مورد «دولت روحانی و میراث احمدینژاد» دقیقتر و واضحتر کند.
واکنش وزیر علوم به انتصابهای خبرساز
جام جم نوشت: اقدام رضا فرجیدانا، وزیر علوم در صدور حکم معاون و مشاور برای میلیمنفرد و جعفر توفیقی با انتقاد برخی نمایندگان روبهرو شده، از این رو وزیر علوم برای پاسخگویی در این زمینه به کمیسیون آموزش فراخوانده شده است. میلیمنفرد اولین وزیر پیشنهادی روحانی است که از مجلس رأی اعتماد نگرفت و توفیقی نیز سرپرست وزارت علوم تا قبل از رأی اعتماد فرجیدانا بود که گفته میشود به دلیل برخی مخالفتها به مجلس معرفی نشد. با این همه فرجیدانا در واکنش به این انتصابات گفته است: نمیخواستیم در وزارت علوم رکود ایجاد شود. به گزارش مهر، وزیر علوم اضافه کرده است: چند نفر از مسئولان وزارت علوم تغییر کرده بودند و لازم بود از دوستانی که مفید فایده بودند بخواهیم در سمتهای جدید فعالیت کنند.آنگونه که تسنیم خبر داده، میلیمنفرد نیز در اولین روز کاری خود گفته است: براساس فشار برخی گروهها به وزارت علوم نیامدم. انتصابم با حسنظن وزیر علوم بود.
سیاستمدار آمریکایی مورد عتاب رهبری کیست؟
جام جم آورده است: رهبر انقلاب در آستانه روز تسخیر لانه جاسوسی در دیدار هزاران نفر از دانشجویان و دانشآموزان با اشاره به سخنان یکی از سیاستمداران آمریکایی که خواستار بمباران اتمی ایران شده بود، خاطرنشان کردند: «اگر آمریکاییها راست میگویند که در مذاکرات جدی هستند، باید به دهان این افراد یاوهگو بزنند و دهان آنها را خرد کنند.» اما پرسشی که در ذهن بسیاری خطور میکند این است که رهبر انقلاب در فرمایشات خود به اظهارات کدام سیاستمدار آمریکایی اشاره کردند؟ آنگونه که سایت مشرق خبر داده، اشاره رهبر انقلاب به اظهارات «شلدون آدلسون»، پشتیبان وفادار و همیشگی رژیم صهیونیستی و از بزرگترین حامیان مالی حزب جمهوریخواه آمریکاست. آدلسون در میزگردی در دانشگاه «یشیوا» در بیستودوم اکتبر 2013 (30 مهر)، چنین اظهاراتی مطرح کرده است. او سرمایهدار یهودی آمریکایی و یکی از ثروتمندترین افراد جهان است.
طلایی: توقع داریم شهردار تهران در جلسات دولت شرکت کند
جام جم نوشت: ماجرای دعوت شهردار تهران به جلسات هیات وزیران فقط مربوط به دولت یازدهم نبوده و در دولت قبل نیز حاشیهساز بود. با این وجود اکنون دو ماه پس از آغاز به کار دولت، مرتضی طلایی، نایب رئیس شورای شهر تهران، میگوید: حضور شهردار تهران در جلسات هیات دولت یعنی انتقال مشکلات شهر تهران به دولت، ما دوست نداریم حرفها و انتظارات ما فقط از طریق رسانهها به مسئولان انتقال یابد، چراکه گاهی اوقات رسانهها هدف ما را منتقل نمیکنند و محلی برای سوءبرداشتهای مختلف ایجاد میکنند. وی افزوده است: «توقع ما به عنوان نمایندگان مردم از دولت این است که در اداره شهر تهران حضور داشته باشند و در این میان شهردار تهران همانند سالهای دور در جلسات هیات دولت شرکت کند.» به گزارش ایلنا، این عضو شورا از دولت احمدینژاد هم انتقاد کرده و گفته است که در دولت نهم و دهم شهر تهران و شهروندان مورد بیتوجهی دولت قرار گرفتند.
ایران: حراج میلیاردی 39خانه و مغازه مه آفرید خسروی
روزنامه ایران نوشت: خبر اول این که حراج 39 خانه و مغازه مه آفرید خسروی متهم ردیف اول پرونده فساد بزرگ مالی در تهران و کرج در قالب مزایده آغاز شد. به گزارش مهر، مکان تجاری در خیابان مقدس اردبیلی به ارزش 12 میلیارد تومان، مکان تجاری در خیابان ملاصدرای تهران به ارزش 11 میلیارد تومان، خانه 116 متری در خیابان فرشته تهران به ارزش 5.9 میلیارد تومان و مکان تجاری در الهیه تهران به ارزش 6.1 میلیارد تومان از جمله املاکی هستند که در این آگهی به مزایده گذاشته شده است. بیشتر این خانهها و مغازهها در این آگهی در رهن بانکهای پارسیان، کارآفرین و بانک ملی ایران عنوان شده است.
بازگشت پرونده «ستار بهشتی» به دادسرا
ایران آورده است: خبر دیگر این که وکیلمدافع اولیایدم ستار بهشتی از بازگشت پرونده موکلش به دادسرا خبر داد. گیتی پورفاضل در گفتوگو با ایسنا، در این رابطه گفت: شعبه 1057 دادگاه عمومی که پرونده به آن ارسال شده بود از پرونده نقص گرفته و آن را به شعبه اول بازپرسی دادسرای امور جنایی ارسال کرده است. پورفاضل معتقد است که دلایل ذکر شده در کیفرخواست مبنی بر غیرعمد بودن قتل ستار بهشتی ضعیف است.
سختگیری بیشتر حراست دانشگاه پلی تکنیک
ایران نوشت: شنیدیم که سختگیری حراست دانشگاه امیر کبیر در مبادی ورودی دانشگاه شدت یافت. دانشجویان این دانشگاه به ایران گفتند در روزهای اخیر محدودیتهای پوششی بیشتری اعمال میشود. به گفته این دانشجویان پوشش آنها تغییر نکرده و بعضاً همان لباسهای ترمهای گذشته است اما حراست این دانشگاه محدودیتهای بیشتری اعمال میکند.
ملاقات فرزندان میرحسین با وی
ایران آورده است: با خبر شدیم که فرزندان میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، با پدر و مادرشان دیدار کردند. به گزارش فرارو، کوکب، زهرا و نرگس موسوی با پدر و مادرشان در فضایی مناسب دیدار کردهاند و بازرسی آنها مانند بازرسیهای پیش از ملاقات عید غدیر انجام شده است. حال زهرا رهنورد و میرحسین موسوی در این ملاقات خوب توصیف شده است.
دلیل عدم انتشار هم میهن
ایران نوشت: دست آخر این که سردبیر روزنامه «هممیهن» درباره مشکل بهوجود آمده برای انتشار این روزنامه، گفت: هیأت نظارت بر مطبوعات در مشکل بهوجود آمده برای روزنامه «هممیهن» نقشی ندارد.
محمد قوچانی با بیان اینکه نامهای از سوی معاون قضایی خطاب به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشته شده است، اظهار کرد: در متن این نامه آمده است، بهدلیل آنکه روزنامه «هممیهن» اعمال ماده 18 شده، موقتاً از انتشار این روزنامه جلوگیری شده.او ادامه داد: ماده 18 به این معنا است که رئیس قوه قضائیه به حکم «خلاف بین شرع» اعتراض کند، در صورتی که روزنامه «هممیهن» قرار منع تعقیب دارد و در همان مراحل بدوی و قبل از رفتن پرونده به دادسرا، تبرئه شده است. سردبیر روزنامه «هممیهن» با اشاره به اینکه از حکم تبرئه این روزنامه حدود شش سال میگذرد، گفت: آقای آوایی - رئیس کل دادگستری استان تهران - قول مساعد داده است تا با دادستان در اینباره صحبت و نظرنهایی را اعلام کنند. او تأکید کرد: روزنامه «هممیهن» تا اعلام نظر نهایی قوه قضائیه منتشر نمیشود.
وطن امروز: واردات گندم 2 برابر نیاز کشور!
روزنامه وطن امروز نوشت: در حالی که امسال براساس گزارشهای رسمی وزارت جهاد کشاورزی نیاز واقعی کشور به واردات گندم 3.5 میلیون تن است، وزارت جهادکشاورزی دستور داده دو برابر این میزان یعنی هفت میلیون تن گندم وارد شود. به عبارتی با این اقدام امسال نیازمندی کشور به گندم حدود صددرصد بیشتر از آنچه در واقع وجود دارد اعلام شده است. در این شرایط میتوان پیشبینی کرد با واردات هفت میلیون تن گندم، نصف این میزان گندم در سیلوها ذخیره شده و سال آینده دولت از حیث واردات گندم اعلام خودکفایی کند. شاید آن زمان باید شاهد برگزاری جشن خودکفایی گندم نیز باشیم!
تهران امروز: دلیل دیدار قالیباف و احمدینژاد چه بود؟
روزنامه تهران امروز نوشت: بهدنبال انتشار خبری تحت عنوان ملاقات شهردار تهران با محمود احمدینژاد در سایتهای خبری، مدیرکل روابطعمومی شهرداری تهران گفت: این دیدار به تازگی انجام نشده و مربوط به هفتههای قبل است. نامدار صداقت در گفتوگو با «باشگاه خبرنگاران» گفت: قالیباف با هدف افزایش تعاملات و رایزنیهای سیاسی دیدارهای مستمری با شخصیتهای مختلف دارد و این دیدار در همین راستا بوده است. وی افزود: شهردار تهران گفتوگوی صریح و نقد سازنده و رودررو را یکی از بهترین ابزارها برای تقویت گفتوگوی اصولگرایی و پالایش اصولگرایی از تفکراتی میداند که در مقاطع حساس موجب آسیبهایی میشود که جبران آن چندان آسان نیست.
تکذیب انگشت نگاری از «مصباحیمقدم»
تهران امروز آورده است: غلامرضا مصباحیمقدم نماینده مردم تهران در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت در واکنش به خبرهای مطرح شده در برخی خبرگزاریها و سایتها مبنی بر انگشتنگاری از وی در سفارت آلمان برای دریافت روادید جهت تبلیغ در ایام محرم در این کشور گفت: بهطور حتم این خبر کاملا دروغ، بیریشه و کذب است. وی گفت: «من به لحاظ مشغله کاری در حوزه نمایندگی مجلس هیچ قصد سفری به آلمان برای تبلیغ در ایام محرم نداشته و ندارم.»
تکذیب یک سیلی
تهران امروز نوشت: اکبر اعلمی، نماینده مردم تبریز در مجلس ششم و هفتم شورای اسلامی در گفتوگو با شبکه اطلاعرسانی دانا در واکنش به خبری که سایت همتنیوز در مورد سیلی زدن وی به سلیمی نمین در جریان مذاکره دانشگاه فردوسی مشهد منتشر کرد، اظهار داشت: «انشاءالله خداوند کسانی که این خبرها را منتشر میکنند، شفا بدهد. وی افزود: این خبر یک دروغ است و صحت ندارد.»
احضار مجدد مرتضوی
تهران امروز آورده است: شاکی سعید مرتضوی دادستان سابق تهران در پرونده معروف به پرونده پالیزدار از احضار مجدد مرتضوی به شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت خبر داد. «پیمان حاجمحمودعطار» روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: «طبق ابلاغ بازپرس شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت، سعید مرتضوی باید ساعت 15روز چهارشنبه (15 آبان ماه جاری) در دادسرا حضور یابد.»
آرمان: اختلاس در یکی از بانکهای یزد
روزنامه آرمان نوشت: شنیده شد که رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان یزد از اختلاس 200 میلیون ریالی در یکی از بانکهای یزد خبر داد. صراط نوشت؛ سرهنگ خالقی گفت: کارمند یکی از بانکهای یزد که با سوء استفاده از موقعیت شغلی خود اقدام به برداشت غیرقانونی 200 میلیون ریال از حساب مشتریان بانکی کرده بود که دیروز دستگیر شد. متهم که در بازجوییها به جرم خود اعتراف کرده است برای مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.
دختران موسوی با والدینشان دیدار کردند
آرمان آورده است: شنیده شد که فرزندان میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، برای اولین بار بعد از عید غدیر با پدر و مادرشان دیدار کردند. این دیدار در فضایی مناسب انجام شده است.فرارونوشت؛ کوکب، زهرا و نرگس موسوی با پدر و مادرشان در فضایی مناسب دیدار کردهاند و بازرسی آنها مانند بازرسیهای پیش از ملاقات عید غدیر انجام شده است.
سعید جلیلی به کجا میرود؟
آرمان نوشت: شنیده شد که از سعید جلیلی دعوت شده است به دانشگاه امام صادق بازگشته و به تدریس بپردازد. به گزارش آریا اخبار محرمانه حکایت از آن دارد که دکتر جلیلی در ساختمانی مجاور شورای امنیت مستقر و با تعدادی کارشناس تحت عنوان نماینده رهبری در شورای امنیت فعالیت خواهد کرد.
دانشگاه احمدینژاد تکذیب کرد
آرمان آورده است: شنیده شد که روابط عمومی دانشگاه ایرانیان نقل برخی اخبار مبنی بر دیدار احمدینژاد با شخصیتهای کشوری جهت راهاندازی و کمک به دانشگاه ایرانیان را تکذیب کرد. تسنیم نوشت؛روابط عمومی دانشگاه جامع بینالمللی ایرانیان با صدور بیانیهای انتشار برخی اخبار مبنی بر دیدار محمود احمدینژاد رئیسجمهور سابق کشورمان با برخی از شخصیتهای کشوری برای کمک به این دانشگاه را نادرست و کذب دانست.
دستور مترویی دولت به شهردار تهران
آرمان نوشت: شنیده شد که براساس ابلاغیهای که طی روزهای اخیر از سوی دولت به وزرای راه و کشور ابلاغ شده و قرار است به شهردار تهران نیز اعلام شود، مقرر شده با توجه به تایید معاونت برنامهریزی رئیسجمهور، طرح احداث قطار حومهای تهران به شهر جدید پرند از وزارت راه و شهرسازی گرفته شده و به شهرداری تهران واگذار شود. خراسان نوشت؛ براساس این ابلاغیه، کلیه تعهدات وزارت راه در ارتباط با قراردادهای موضوع طرح مذکور، به شهرداری تهران منتقل میشود.
برادران انصاری هم دانشگاه آزادی شدند
آرمان آورده است: شنیده شد که سرپرست دانشگاه آزاد با صدور احکام جداگانهای رئیس و اعضای شورای سیاستگذاری مرکز فرهنگی دانشگاهی امامخمینی(ره) و انقلاب اسلامی این دانشگاه را منصوب کرد. تسنیم نوشت؛حمید میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد با صدور احکام جداگانهای رئیس و اعضای شورای سیاستگذاری مرکز فرهنگی دانشگاهی امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی این دانشگاه را منصوب کرد. براساس این گزارش، طبق این احکام جواد حقیری مددی به عنوان رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امامخمینی(ره) و انقلاب اسلامی و فاطمه طباطبایی، حجتالاسلام مجید انصاری، سید طه هاشمی، ابراهیم واشقانی فراهانی و حمید انصاری به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری این مرکز منصوب شدند.
ولایتی از باقر لاریجانی حکم گرفت
آرمان نوشت: شنیده شد که پارسینه نوشت؛ دکتر باقر لاریجانی قائم مقام رئیس دانشگاه و رئیس شورای راهبردی حوزه علوم پزشکی با صدور حکمی دکتر علی اکبر ولایتی را به عنوان عضو بورد تخصصی بیمارستان فرهیختگان منصوب کرد. در بخشی از این حکم آمده است: یکی از مهمترین بسترهای آموزش، پژوهش و ارائه خدمات سلامت در شهر تهران، بیمارستان فرهیختگان است که مراحل نهایی آمادگی و تجهیز آن در حال پیگیری است. مسلما راهاندازی این مجموعه درمانی با بیش از 300 تخت بیمارستانی ظرفیت ارائه خدمات آموزش بالینی را در دانشگاه آزاد اسلامی ارتقای چشمگیری خواهد داد. نظر به تعهد و تجربیات گرانقدر جنابعالی در حوزه علوم پزشکی، به عنوان عضو بورد تخصصی بیمارستان فرهیختگان منصوب میشوید تا دانشگاه را در تحقق چشماندازهای رفیع آن در گسترش ارائه خدمات درمانی یاری فرمایید.
وزیر علوم به مجلس فراخوانده شد
آرمان آورده است:شنیده شد که عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از انتصابات اخیر وزارت علوم انتقاد کرد و گفت: نمایندگان به دلیل انتصاب آقایان توفیقی و میلیمنفرد از وزیر علوم برای حضور در جلسه بعدی کمیسیون دعوت کردند. عبدالوحید فیاضی نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس ، درباره جزئیات جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: در جلسه میرزاده رئیس دانشگاه آزاد در جمع نمایندگان حضور یافت. وی اضافه کرد: بحثهایی بین نمایندگان و آقای میرزاده درباره برگزاری کنکور مستقل در این دانشگاه شد که نمایندگان ایراداتی به برگزاری کنکور مستقل گرفته بودند و رئیس دانشگاه آزاد نیز بر برگزاری کنکور مستقل تأکید داشت.وی با تأکید بر لزوم اجرای قانون از سوی همگان گفت: در قانون جدید پذیرش دانشجو مسائل مرتبط با برگزاری کنکور تشریح شده است که تمامی دستگاهها باید بر اساس آن عمل کنند. فیاضی اضافه کرد: طبق قانون جدید پذیرش دانشجو شورایی با عنوان «شورای پذیرش دانشجو» درباره نحوه برگزاری آزمونها تصمیمگیری میکند که این تصمیمات شامل دانشگاه آزاد هم خواهد شد.
تکذیب خبر «حضور گردانهای ایرانی در سوریه»
آرمان نوشت: شنیده شد که مسئول روابط عمومی کل سپاه، اظهارات یک نماینده مجلس مبنی بر حضور گردانهای ایرانی در سوریه را به شدت تکذیب کرد. به گزارش روابط عمومی کل سپاه، سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه، درپی انتشار خبر اظهارات یکی از نمایندگان مشهد در مجلس شورای اسلامی مبنی بر «وجود صدها گردان ایرانی در سوریه»، گفت: وجود گردانهای ایرانی در سوریه را به شدت تکذیب میکنیم. وی افزود: همانگونه که بارها گفته شده است ایران هیچگونه گردان سازمانی در سوریه نداشته و تنها برای انتقال تجارب دفاعی خود به مدافعان این کشور حضور مستشاری دارد. شریف با درخواست از صاحبان تریبون برای دقت بیشتر در بیان اظهاراتی که ممکن است مورد سوء استفاده دشمنان ملت و بدخواهان ایران اسلامی قرار گیرد، تاکید کرد: از اصحاب رسانه نیز انتظار میرود دقت و حساسیت بیشتری در انتشار اینگونه اخبار به خرج دهند تا دستمایه عملیات روانی رسانههای بیگانه فراهم نشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت