این بررسی ها با شرکت 200 داوطلب برگزار شده است. در مرحله نخست، 62 دانشجو یعنی 47 پسر و 15 دختر شرکت کرده اند که در طول روز به پرسش های دانشمندان پاسخ می داده اند.
نحوه آزمایش به این صورت بوده که آنها روی صفحه رایانه مربعی مشاهده می کرده اند که به دو قسمت تقسیم شده و هر قسمت حاوی تعداد مشخصی نقطه بوده است.
داوطلبان می بایست تشخیص می دادند تعداد نقطه ها درکدام نیمه بیشتر است و طبق قرار قبلی در ازای انتخاب نیمه سمت راست پنج سنت و در ازای انتخاب نیمه سمت چپ فقط نیم سنت دریافت می کرده اند.
در نتیجه آنها می توانستند در پایان آزمایش پنج دلار کاسب شوند و این امکان را داشته اند که با دروغ گفتن پول بیشتری به دست بیاورند.
در نهایت محققان متوجه شدند افراد بین ساعت هشت تا 12 ظهر پاسخ های شرافتمندانه تری به سوال ها داده اند، عصرها سه چهارم داوطلبان شروع به دروغگویی کرده اند و شب ها این تعداد افزایش یافته است.
نتایج آزمایش های انجام شده با حضور بقیه داوطلبان هم نتایج مشابهی نشان داد و در پایان معلوم شد 43 درصد افراد صبح ها و 65 درصدشان شب ها دروغ می گویند.
دانشمندان قصد دارند در آزمایش های بعدی عوامل دیگری را که بر صداقت انسانها تاثیر می گذارند بررسی و مشخص کنند چگونه می توان در خودداری از رفتارهای بد به انسانهای خوب کمک کرد.
به این ترتیب تصمیم های مهم اخلاقی را باید صبح ها گرفت.(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد