
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
«عظیم عظیمی» در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه کودکان در مراحل سنی مختلف ویژگیهای متفاوتی دارند، اظهار کرد: کودکان در سنین پیش از هفت سالگی در دوران ناپیروی به سر میبرند که در این دوران امر و نهی کردن والدین سبب بحران شخصیت آنها میشود.
وی افزود: تصور والدین در این دوران این است که کودک باید مطیع باشد و از همینرو امر و نهی میکنند، در صورتی که همین امر و نهی سبب بحران شخصیت کودک شده و او را به جای مطیع بودن فردی ترسو بار میآورد و خلاقیتهای او را از بین میبرد.
عظیمی دوران هفت تا دوازده سالگی را دوران پیروی یا الگوبرداری کودکان برشمرد و افزود: در این دوره کودکان به شدت از الگوهای اطراف خود از جمله والدین، معلمان، دوستان همچنین بستگان نزدیک پیروی میکنند.
به گفتهی وی، در همین راستا ضروریست والدین و خانوادهی کودکان، مراقب الگوهای رفتاری کودکان خود در این دوره باشند. این روانشناس معتقد است اینکه به کودکان گفته شود دست به چیزی نزنند و یا کاری را انجام ندهند، سبب تخریب شخصیت آنها میشود.
وی افزود: کودکان با لمس کردن اشیا و دست زدن به آنها همچنین رفتن به محیطهای مختلف در حال درونسازی اشیاء و محیط اطراف خود هستند و بازداشتن آنها از انجام این کار شخصیت آنها را تخریب خواهد کرد.
عظیمی افزود: ضروری است در همین راستا ابتدا نیاز کودکان تشخیص و سپس مقدمات آن فراهم شود و والدین در این درون سازی با کودکان خود همراه شوند.
عظیمی معتقد است: به جای امر و نهی کردن کودک، بهتر است با کودک همکاری مسالمت آمیزی داشته و کودکان را در انجام کارهای دلخواه آنها به شیوه معقولی همراهی کرد.
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با رئیس پلیس فتای کشور
«جام جم» در گفتوگوی اختصاصی با دبیر ستاد نانو، عملکرد این مجموعه در سال ۱۴۰۱ را بررسی میکند
گفتوگوی «جامجم» با نادر مشایخی، هنرمند تجربهگرا
سیده الهام حسینی دختر تاریخساز وزنهبرداری ایران
ممنون از وقتی كه برای ما می گذارید