ژیلا فیروزی با بیان مطلب فوق، افزود: در نخستین مرحله از بررسی صلاحیت های مزبور طی 10 روز هسته های گزینش آموزش و پرورش با استفاده از امکانات موجود و بکارگیری بیش از هزار نفر محقق و مصاحبه گر جدید، مراحل مختلف گزینش داوطلبان مذکور را انجام داده و در نهایت 49 هزار نفر را پذیرش کرده اند.
وی با اشاره به تهیه و تدوین سند تحول گزینش آموزش و پرورش براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اظهارداشت: این سند به عنوان نخستین سند پایین دستی تحول بنیادین آموزش و پرورش با تکیه بر مفاد قانون گزینش کشور و آیین نامه اجرایی آن و سایر اصول و ضوابط حاکم بر گزینش تهیه و تدوین شده است.
فیروزی با بیان اینکه این سند همزمان با سالگرد صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره)مبنی بر تشکیل گزینش توسط وزیر آموزش و پرورش رونمایی شد، تصریح کرد: تاکید این سند بر اجرایی شدن بندهای مرتبط به منابع انسانی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
مدیرکل دبیرخانه هیات مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش بر تهیه 14 برنامه ناظر بر کیفیت بخشی امور تخصصی گزینش اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال جاری نیز این دبیرخانه براساس نتایج حاصله از برنامه های سال 90 نسبت به تهیه و تدوین 14 برنامه عملکردی سال جاری اقدام و پس از شاخص بندی و زمان بندی فعالیت های برنامه ای مذکور، آنرا به هسته های گزینش تابعه ابلاغ کرده است.
وی اضافه کرد: این رویکرد در سال های اخیر در گزینش آموزش و پرورش رویکردی جدید بوده و نتایج اولیه آن نشان می دهد در نوع خود سبب افزایش کیفیت و سرعت در فرآیند گزینش و ساماندهی امور گزینش شده است.
فیروزی اظهارداشت: در طول سال نظارت مستمر بر اجرای دقیق برنامه ها توسط دبیرخانه هیات مرکزی گزینش صورت گرفته است.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد