جهانگیر بخشی امروزدر این باره گفت: این میزان صادرات غیر نفتی نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن 23 درصد و از نظر ارزش 15 درصد افزایش داشته است.
وی علت افزایش وزنی صادرات را افزایش صدور کالاهایی مثل سیمان و محصولات کشاورزی ذکر کرد.
وی همچنین محصولات کشاورزی، مواد غذایی، سیمان و گچ، شوینده ها، محصولات شیمیایی، پارچه و صنایع دستی، فرش و موکت، البسه، کیف و کفش، مصالح ساختمانی، مصنوعات پلاستیکی، کالاهای صنعتی، محصولات معدنی و مصنوعات فلزی را عمده کالاهای صادره شده از گمرک آستارا عنوان کرد.
بخشی افزود: این کالاها اغلب به کشورهای جمهوری آذربایجان، گرجستان و روسیه صادر شده است.
وی در ادامه میزان صادرات چمدانی گمرک آستارا در 11ماه امسال را 15 هزار تن کالا و به ارزش 36 میلیون دلار اعلام کرد.
وی اظهار کرد: این مقدار صادرات چمدانی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن 18 درصد و از نظر ارزش 33 درصد افزایش داشته است.
بخشی مواد غذایی، البسه، مواد پلاستیکی و محصولات کشاورزی را عمده کالاهای صادرات چمدانی از گمرک آستارا اعلام کرد و گفت: این کالاها اغلب توسط مسافران به کشور جمهوری آذربایجان صادر شده است.
گمرک آستارا به عنوان یک اداره کل در امور واردات و صادرات قطعی، ورود و خروج موقت، تعاونی مرزنشینان، ترانزیت داخلی و خارجی، کارنه تیر بین المللی، مبداء و مقصد کارنه تیر، کاپوتاژ، امور مسافری، مرجوعی، امانت های پستی و قضایی فعالیت می کند.
این گمرک رتبه اول تجارت چمدانی در میان مرزهای زمینی کشور و رتبه نخست صادرات در میان مرزهای شمال کشور را دارد.
شهرستان بندری آستارا با 85 هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان گیلان واقع شده و به علت قرار گرفتن در نوار مرزی جمهوری آذربایجان، سومین مرز پرتردد کشور محسوب می شود به طوری که سالانه نزدیک به یک میلیون نفر مسافر داخلی و خارجی از این مرز تردد می کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: