اجرای فوری و بی‌کم‌وکاست قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ مطالبه‌ای قانونی و توسعه‌ای مطابق برنامه هفتم توسعه پیشرفت 

اجرای فوری و بی‌کم‌وکاست قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ مطالبه‌ای قانونی و توسعه‌ای مطابق برنامه هفتم توسعه پیشرفت 

مدیرعامل کانون بازنشستگان آینده‌ساز اجرای فوری و بی‌کم‌وکاست قانون متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان؛ مطالبه‌ای قانونی و توسعه‌ای مطابق برنامه هفتم توسعه پیشرفت دانست.
کد خبر: ۱۵۱۳۵۷۱

به گزارش جام جم آنلاین، داود دقیانوس، مدیرعامل کانون بازنشستگان آینده‌ساز، در واکنش به تأخیر ناموجه در اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان آینده ساز ، اعلام کرد:

اجرای قانون متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان یک الزام قانونی و توسعه‌ای است که در برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور (۱۴۰۱–۱۴۰۶) به صراحت به آن اشاره شده است. اصلاح ساختار نظام پرداخت حقوق بازنشستگان، ارتقای قدرت خرید و تضمین عدالت اجتماعی، محورهای اصلی این تکلیف قانونی هستند که باید بدون هیچ تأخیر و توجیه غیرقانونی، اجرایی شود.

وی افزود: «ظرفیت متناسب‌سازی که در قالب شاخص‌های ۴۰، ۳۰، ۳۰ تعریف شده، می‌بایست حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۵ تکمیل شود. متأسفانه، علی‌رغم گذشت  در آستانه نیمه سال جاری، اجرای این قانون در کلاف سردرگم آیین‌نامه‌ها، تبصره‌ها و تفاسیر سلیقه‌ای گیر کرده است و این وضعیت غیرقابل قبول است.»

مدیرعامل کانون بازنشستگان آینده‌ساز تأکید کرد: «هیچ دستورالعمل، تبصره و بخشنامه‌ای نمی‌تواند نافی روح و نص قانون فرادستی باشد. مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید فوراً نسبت به اجرای کامل و دقیق این قانون اقدام کنند، چرا که هرگونه کوتاهی در این زمینه تضییع آشکار حقوق بازنشستگان و مسئولیت حقوقی و اجتماعی مستقیم آن‌ها را در پی دارد.»

داود دقیانوس خاطرنشان ساخت: «بازنشستگان، سرمایه‌های اجتماعی و انسانی کشور هستند که شایسته برخورداری از عدالت اقتصادی و کرامت انسانی کامل می‌باشند. اجرای متناسب‌سازی حقوق نه تنها یک حق مسلم و قانونی، بلکه یک ضرورت توسعه پایدار و عدالت اجتماعی است.»

کانون بازنشستگان آینده‌ساز ضمن حمایت قاطع از اجرای قانون، آمادگی کامل برای پیگیری حقوقی و مدنی این مطالبه قانونی را دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰