بیم و امیدهای پرسپولیس کارتال

از همان روزی که کارلوس گاریدو از هدایت پرسپولیس کنار گذاشته شد و مدیران این تیم برای تعیین سرمربی جدید دست به کار شدند، یک جمله بین هواداران و فوتبالی‌ها زیاد شنیده می‌شد. با توجه به اعلام برنامه‌های مربوط به لیگ برتر، جام حذفی و لیگ نخبگان، همه اذعان داشتند هر فردی به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب شود، بهمن ماه سختی پیش رو خواهد داشت.
از همان روزی که کارلوس گاریدو از هدایت پرسپولیس کنار گذاشته شد و مدیران این تیم برای تعیین سرمربی جدید دست به کار شدند، یک جمله بین هواداران و فوتبالی‌ها زیاد شنیده می‌شد. با توجه به اعلام برنامه‌های مربوط به لیگ برتر، جام حذفی و لیگ نخبگان، همه اذعان داشتند هر فردی به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب شود، بهمن ماه سختی پیش رو خواهد داشت.
کد خبر: ۱۴۹۲۶۴۶
نویسنده حسین خلیلی - گروه ورزش
 
دو بازی سخت ابتدای بهمن ماه را پرسپولیس با کریم باقری پشت سر گذاشت و بعد از آن نوبت به اسماعیل کارتال رسید. بعد از تساوی مقابل تیم فولاد در اهواز، کارتال در دومین تجربه‌اش با پرسپولیس رو‌در‌روی الهلال قرار گرفت که به زعم بسیاری از کارشناسان، چه از لحاظ داشتن بازیکنان ستاره و چه از نوع فوتبال بازی کردن، تفاوت زیادی با تیم‌های بزرگ باشگاهی در اروپا ندارد.‌‌همین مساله باعث شد تا کار پرسپولیس مقابل این تیم قدرتمند عربستانی در همان نیمه اول یکسره شود. از قبل مشخص بود که قرمزها با مربی که هنوز شناخت کافی از تیم و بازیکنانش ندارد، شانس زیادی برای موفقیت مقابل الهلال ندارد؛ با این حال نوع بازی و تعویض‌های کارتال در همین۹۰ دقیقه مواردی را مشخص کرد که برخی از آنها برای هواداران پرسپولیس نگران‌کننده و تعدادی هم نیز امیدوار‌کننده و دارای نکات مثبت است. 
از همان ساعتی که ترکیب اولیه پرسپولیس برای تقابل با پرسپولیس اعلام شد، یک مساله ذهن هواداران پرسپولیس را درگیر کرد. این سوال در ذهن آنها شکل گرفت که برای بازی مقابل تیمی چون الهلال، چه لزومی دارد پرسپولیس با یک ترکیب هجومی وارد زمین شود. این ترکیب در همان پنج دقیقه ابتدایی هم خوب بود اما با زدن اولین گل از سوی مهاجم برزیلی الهلال، مشخص شد این ترکیب تا چه اندازه اشتباه بوده است. 
یاسین سلمانی که بدون شک یکی از ضعیف‌ترین و ناآماده‌ترین بازیکنان این فصل پرسپولیس است، در خط میانی قرار گرفت تا با خط هافبک قدرتمند آبی‌های ریاض مقابله کند. از آن طرف، مسعود ریگی که این فصل در بین هافبک‌های دفاعی پرسپولیس اصلا عملکرد خوبی نداشته، قرار بود مقابل بازیکنانی همچون ساویچ و مالکوم بایستد. این انتخاب‌های اشتباه در پایان نیمه اول بیش از همه خودش را نشان داد که در هر چهار گل الهلال می‌شد رد پای عملکرد ضعیف این دو بازیکن را پیدا کرد. یکی از مشکلاتی که گاریدو تا پایان حضورش در پرسپولیس درگیر آن بود، نشناختن ترکیب اصلی و استفاده از بازیکنان متعدد بود. تنها نگرانی پرسپولیسی‌ها این است که کارتال در همین بهمن ماه سخت نتواند به ترکیب ثابت تیمش برسد و نتیجه‌اش از دست رفتن لیگ برتر، جام حذفی و البته حذف از لیگ نخبگان آسیا باشد. 
در این میان امیدوار‌کننده‌ترین مورد سرمربی ترک پرسپولیس، تعویض‌هایش در ابتدای نیمه دوم بود. او که فهمیده بود تیمش توانایی مقابله با الهلال را ندارد، خطوط دفاعی تیمش را مستحکم‌تر کرد تا نتیجه فاجعه‌بارتری رقم نخورد. گرچه اشتیاق الهلال برای گلزنی در نیمه دوم فروکش کرد، اما شاید اگر قرمزها همان ابتدای بازی با ترکیب نیمه دوم پا به زمین می‌گذاشتند، به این راحتی دروازه‌شان چهار مرتبه باز نمی‌شد. 
یکی دیگر از نکات امیدوار‌کننده در مورد کارتال، پایبندی به اصول تاکتیکی‌اش بود. او از همان روز اول اعلام کرد که فوتبالی هجومی ارائه می‌دهد. در تمام ۹۰ دقیقه بازی مقابل الهلال، کارتال از دو مهاجم استفاده کرد تا نشان دهد در سخت‌ترین شرایط هم از اصولش عقب‌نشینی نمی‌کند. تجربه بازی نخست در ریاض مقابل الهلال می‌تواند پرسپولیس و کارتال را از این ماه سخت فوتبالی به سلامت عبور دهد. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها