به گزارش جام جم آنلاین به نقل از الجزیره، رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳ با هدف پاکسازی قومی غزه و نسل کشی فلسطینیان، به هر مکان غیرنظامی به چشم یک هدف مشروع نظر میکرد. از همین رو، بیمارستانها و مراکز درمانی به طور گسترده از سوی این رژیم بمباران و بیش از یک هزار تن از کادر درمان جان خود را در راه خدمت به مردم فدا کردند.
بر این اساس، با افزایش امیدواریها برای پایان یافتن جنگ غزه به دلیل رسیدن طرفین به توافق صلح، نهادهای بین المللی درحال ارائه برآوردهای خود از ویرانیهای این باریکه به دست نظامیان صهیونیست هستند.
سازمان جهانی بهداشت با انتقاد از ویران شدن کامل بخش بهداشت و درمان در غزه، از نیاز این باریکه به سرمایه گذاریهای عظیم به منظور بازسازی خبر داد.
براساس برآورد این نهاد وابسته به سازمان ملل، اکنون برای بازسازی زیرساختهای بهداشت و درمان غزه دستکم ۱۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز است. این میزان بودجه باید در ۴ تا ۷ سال آینده به این حوزه اختصاص یابد.
ریک پیپرکورن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در امور فلسطینیان در این باره گفت: نیازهای ما برای سرمایه گذاری در غزه به منظور بازسازی حوزه بهداشت و درمان ویران شده این باریکه بسیار زیاد است. برآوردهای اولیه ما حاکی از آن بود که هزینه بازسازی بخش بهداشت غزه برای ۱۸ ماه نخست بیش از ۳ میلیارد دلار است اما در ادامه این هزینه ۱۰ میلیارد دلار برای ۵ تا ۷ سال بعدی برآورد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید