به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، الله یار بیگی در مراسم محوری بزرگداشت روز دانشجو در قالب نشست دانشجویان دانشگاههای ایرانشهر شامل دانشگاه پیامنور، ولایت، علوم پزشکی، فرهنگیان و آزاد با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان که به میزبانی دانشگاه پیامنور برگزار شد با اشاره به اینکه دانشجو یعنی «دانش جوینده»، بیان کرد: باید با ایجاد فضای تعامل سازنده میان مسوولان، دانشجویان و اساتید، به هم افزایی در مسیر اعتلای کشور دست یافت و در کنار فرصت آموزش علمی، فضایی برای رشد فرهنگی ایجاد کرد و توانمندیهای بالقوه این قشر از جامعه را پرورش داد و به منصه ظهور برسانیم.
وی ادامه داد: دانشگاه پیام نور به عنوان مولود نظام مقدس انقلاب اسلامی ایران با شعار آموزش برای همه، همه وقت و همه جا توانسته عدالت آموزشی را در پهنه کشور به ویژه در سیستان و بلوچستان فراهم کند.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ایرانشهر اظهار کرد: این دانشگاه به عنوان دانشگاه کاملا بومی توانسته خدمات ارزندهای به تمامی اقشار جامعه به ویژه اقشار آسیب پذیر ارائه کند.
وی تاکید کرد: فارغ التحصیلان این دانشگاه به عنوان معلم، استاد دانشگاه و مدیران دستگاههای اجرایی این شهرستان مشغول به فعالیت بوده، همچنین بسیاری از دانش آموختگان این دانشگاه در بهترین دانشگاههای کشور تحصیلات تکمیلی را سپری کردهاند.
بیگی بیان کرد: این دانشگاه با کسب رتبه یک کیفیت آموزشی در سالهای گذشته، دارای استانداردترین شکل آموزش و آزمون بوده و دانشجوی این دانشگاه با تکیه بر انعطاف پذیری که در راستای آموزش برای آنها فراهم شده، نوع آموزش خود را انتخاب و از خدمات دانشگاه بهره میگیرد.
دانشجویان حاضر در این نشست همچنین خواستار حمایت مسوولان برای نقش آفرینی هرچه بیشتر دانشجویان در بحث ایفای نقش مسوولیت اجتماعی و همچنین بسترسازی برای مهارت افزایی و اشتغالزایی جوانان به ویژه دانشجویان پس از فراغت از تحصیل شدند.
همچنان در حاشیه مراسم نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی، جشنواره غذاهای بومی و محلی و نمایشگاه کتاب با اجرای سرود توسط دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز ایرانشهر برگزار شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت