فلسطین‌ مسأله‌ای برای کل جهان

توحش و جنایت رژیم اشغالگر و سفاک صهیونیستی علیه ملت‌های فلسطین و لبنان ادامه دارد. با این حال جبهه مقاومت درس بزرگی به دشمن داده که در طول حدود ۱۵ماه سپری‌شده از جنگ، اجازه تصرف مناطق تحت حضور خود را نداده است.
توحش و جنایت رژیم اشغالگر و سفاک صهیونیستی علیه ملت‌های فلسطین و لبنان ادامه دارد. با این حال جبهه مقاومت درس بزرگی به دشمن داده که در طول حدود ۱۵ماه سپری‌شده از جنگ، اجازه تصرف مناطق تحت حضور خود را نداده است.
کد خبر: ۱۴۸۲۵۴۲
نویسنده طراد حماده/وزیر سابق لبنانی
 
فراتر از آن، جبهه مقاومت با وجود فشارهای وارده سیاسی، میدانی و تبلیغاتی از سوی تل‌آویو و حامیان آن، تسلیم شروط دشمن صهیونیستی و آمریکایی در مذاکرات آتش‌بس، نشده است. این به معنای شکست همه‌جانبه و ترکیبی رژیم‌صهیونیستی در نبرد با مقاومت است. چه کسی می‌تواند ضرباتی که امروز دشمن در جنوب لبنان و نوار غزه دریافت می‌کند را کتمان یا تحریف کند؟!
دامنه شکست صهیونیست‌ها هر روز و بلکه هر لحظه بیشتر می‌شود و قطعا دیگر جایی برای فرار آنها از شکست قطعی در جنگ وجود ندارد. جبهه مقاومت نسبت به شکست نهایی صهیونیست‌ها در جنگ غزه و لبنان ایمان دارد و براساس همین ایمان و استقامت، در مسیر حق‌طلبانه خود ایستاده است. قویا معتقدیم که مسأله فلسطین، وارد مرحله‌ای جدید شده و می‌توان آن را به دو بخش (‌قبل و بعد از طوفان‌الاقصی) تقسیم کرد. 
یکی ازاین ویژگی‌ها، معطوف به روایتگری جهانی ازمسأله فلسطین است. قبلا مسأله فلسطین صرفا درجهان اسلام و نهایتا، منطقه غرب آسیا قابل رویت و رصد بود، اما امروز فلسطین به مسأله‌ای برای کل جهان تبدیل شده است. افکار عمومی با مسأله فلسطین و آینده آن به صورت جدی درگیر شده و ثوابت ذهنی تازه‌ای را نسبت به این موضوع خلق کرده است. مقاومتی که امروز در منطقه شاهد تحقق آن در برابر دشمن صهیونیستی هستیم، الهام‌بخش همه ملت‌ها شده است. 
بنابراین، روایتگری از مسأله فلسطین نیز متعاقب تحولات اخیر دچار تغییر شده و دیگر دشمنان به مانند قبل نمی‌توانند روایت انحرافی ودروغین خودنسبت به اصل وفرع ماجرای اشغال فلسطین وحوادث تبعی آن رابه جهانیان وافکارعمومی القا کنند. مقاومت مظلوم اما پایدار و پیروز است. امروز زمان آن رسیده که جهانیان در روایتگری از مقاومت از خود اراده و خلاقیت بیشتری نشان دهند. این روایتگری از یک‌سو مربوط به شرایط میدان جنگ و ضربات کوبنده‌ای است که مقاومت در تل‌آویو، حیفا، شهرک‌های اشغالی و عمق استراتژیک اراضی اشغالی به دشمن وارد ساخته‌اند. 
بخش دیگر این روایتگری، فراتر از تحولات میدان و جنگ است؛ این روایتگری مربوط به اصل پایداری و گفتمان مقدسی است که مقاومت در بطن آن شکل گرفته و روز‌به‌روز تکامل بیشتری پیدا می‌کند. روایتگری از مقاومت را نباید محدود به میدان نبرد کرد. توجه به همین قاعده سبب می‌شود تا در کنار بررسی مصادیق کمی و میدانی ماجرا، روی ارزش‌ها و اصولی که مولدچنین حماسه‌ای در جبهه مقاومت بوده نیز متمرکز شویم. همان‌‌گونه که اشاره شد، وقوع عملیات طوفان‌الاقصی و متعاقبا، پایداری فلسطینیان و لبنانی‌ها در جنگ اخیر، مولد ادبیات و رویکرد نوینی نسبت به مسأله فلسطین و گفتمان مقاومت است که باید آن را به مثابه یک میراث، ارج نهاد و حفظ کرد. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها