به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه «ویژهنامه سالگرد طوفان الاقصی» گفت: یک سال از عملیات طوفان الاقصی گذشته است. شاید یک سؤال خیلی مهمی که امروز مطرح است در اذهان عمومی مردم ما و منطقه این است که این عملیات چرا آنقدر اهمیت پیدا کرد.
وی ادامه داد: آیا این حرکت صرفاً یک عملیات نظامی بود. یک عملیات تاکتیکی بود. اگر این بود چرا آنقدر اهمیت راهبردی پیدا کرده است. اگر یک گروهی عملیاتی نظامی انجام دادهاند علیه یک رژیم اشغالگر که بههرحال مدعی است قدرتهای بزرگ پشت آن هستند اهمیت عملیات نظامی تا چقدر است که رئیسجمهور آمریکا سراسیمه چند روز بعد به تلآویو سفر میکند.
جلیلی بیان کرد: رئیسجمهور فرانسه به آنجا میرود. نخستوزیر به آنجا میرود. این یک سؤال است که یک عملیات نظامی یک گروه چرا آنقدر اهمیت پیدا میکند. مهمتر آن است که یک سال گذشته است. رژیم صهیونیستی زمانی ادعا داشت زمانی که یک حرکتی را انجام میداد و ارادهای میکرد در منطقه بعضی زمانها در تاریخ داریم با چند ارتش کشورهای دولتهای عربی درگیر میشد و ششروزه به پایان میرسید.
آمریکا رسماً اعلام کرد که میلیاردها دلار به رژیم صهیونیستی کمک کرده است
وی گفت: امروز سالگرد عملیات طوفان الاقصی است، یک سال گذشته، اما هنوز جنایات رژیم صهیونیستی تمام نشده است. رژیم صهیونیستی تمام توان خود را به کار آورده است. حتی توان متحدین خودش را نیز پایکار آورده است. آمریکا رسماً اعلام کرد که میلیاردها دلار کمک کردهام.
جلیلی اظهار کرد: این یک موضوعی بسیار مهم است پاسخ این میتواند از بسیاری از تحولات جهانی و منطقه رمزگشایی کند. امروز باید از آن چیزی که در صحنه جهان و منطقه بهویژه در فلسطین و لبنان میگذرد بتوانیم یک توصیف درست داشته باشیم و از آن مهمتر یک تحلیل درستتری داشته باشیم.
وی بیان کرد: اخیراً که سید عزیز مقاومت به شهادت رسید رژیم صهیونیستی تمام توانش را پایکار آورد. حملات سنگین انجام داد که سید مقاومت را به شهادت برساند. رژیم صهیونیستی اسم عملیات خود را چه نامی گذاشت؟ بعد از یک سال که در فلسطین آن همه کشتار و جنایت و رفتارهای خارج از تصور بشری انجام داد اسم عملیات را نظم جدید گذاشت. چرا این اسم را گذاشت. چه اتفاقی افتاده است.
عملیات طوفان الاقصی یک نقطه عطف بود
وی تصریح کرد: عملیات طوفان الاقصی یک نقطه عطف بود. چرا یک نقطه عطف بود؟ یک نقطه بزنگاهی بود؟ چون فقط یک عملیات میدانی نبود. یک نقطه راهبردی بود. آن نقطه راهبردی از چه نظر اهمیت دارد. از همان نظر که بعد از یک سال رژیم صهیونیستی معترف شد که این عملیات مناسبات غلط را به هم ریخت.
جلیلی اضافه کرد: آن مناسبات چه چیزی بود؟ رژیم صهیونیستی و متحدین آن از دو جنبه سالها و دهههاست و از زمان شکلگیری این رژیم نامشروع یک ادعاهایی داشتند یکی به لحاظ سختافزاری و دیگری به لحاظ نرمافزاری بوده است.
وی ادامه داد: مقامات اروپایی و امریکایی بارها وقتی از رژیم صهیونیستی یاد میکردند آن را بهعنوان نماد دموکراسی مطرح میکردند. از آن بهعنوان نمونه دموکراسی نه فقط در منطقه حتی در جهان یاد میکردند. در همین یک سال گذشته درباره همین موضوع چه چیزی را دیدید بطلان همه این شعارها و همه این حیثیت را بهپای کار آورده بودند.
آنهایی که ادعای زندگی داشتند به راحتی هزاران زن و کودک را به شهادت رساندند
جلیلی بیان کرد: شما دیدید همینهایی که ادعای زندگی داشتند بهراحتی هزاران زن و کودک را به شهادت میرسانند. اینهایی که ادعای آزادی داشتند حتی مردم خودشان در اروپا و آمریکا به دفاع از مردم فلسطین بلند میشوند و میبینم چه رفتارهایی با آنها میشود.
جلیلی اظهار کرد: از حیثیت آنها چیزی باقی نمانده است یعنی دیگر نمیتوانند ادعا کنند. امروز همه مردم دنیا حتی مردم خودشان نیز بطلان این شعارها و غلطبودن و ادعاهای دروغین آنها روشن شده است.
وی گفت: از آن طرف آنها یک ادعای دیگری داشتند و یک ابهتی برای خود قائل بودند که اگر اراده کنیم این کارها را میتوانیم انجام دهیم. رژیم صهیونیستی وقتی نقشه آن را نگاه میکنید مثلاً میگویند اراضی ۴۸ اراضی ۶۷ اینها یعنی چه یعنی اراده میکرد میآمد بخش دیگری از سرزمین فلسطین را اشغال میکرد.
تنها دستاورد رژیم صهیونیستی کشتار بود
جلیلی گفت: امروز دنیا میبیند که یک سال است اینها در یک منطقه کوچک دیگر چه کاری باید انجام میدادند که نکردند سال گذشته همین ایام که این عملیات شروع شد رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این چند هدف را دارد اسرا را میخواهیم آزاد کنیم سران حماس را دستگیر کنیم حاکمیت حماس را در غزه خاتمه بدهیم. دستاورد رژیم صهیونیستی در این یک سال چه بوده است. تنها دستاورد آن کشتار بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت