جعفر جودتی، صدابردار شناختهشدهای که ۲۷ سال صدابرداری برنامهها و نمایشهای رادیویی بسیاری را برعهده داشت، ۱۰ مرداد دارفانی را وداع گفت. او در بهشتزهرا با حضور دوستان و همکارانش به خاک سپرده شد.
محسن سوهانی، مدیر رادیو نمایش درباره درگذشت او و پیگیری برای اهدای یک نشان ویژه به این هنرمند پیشکسوت، گفت: آقای جودتی سالها برای رادیو زحمت کشید و بااخلاق و حرفهای تا آخرین لحظه کار خود را پیش برد. او شیفته پخش بود، متأسفانه حال او ناخوش شد و آخرین لحظات حیات خود را در پشت میز صدا سپری کرد.
وی افزود: این صدابردار رادیو، سکته مغزی کرد و متأسفانه روز بعد هم دارفانی را وداع گفت. اتفاقا بحثی مطرح کردیم، خیلی از مشاغل مثل آتشنشانها و دیگر مشاغل سخت، حین کار حادثهای برایشان پیش میآید به جایگاه شهید خدمت نائل میشوند. کار در صداوسیما هم سختی کار دارد و اینگونه افراد شایسته جایگاه شهید خدمت هستند. برای آقای جودتی درخواست دادهایم که ایشان به جایگاه «شهید خدمت» نائل شوند.
مدیرکل هنرهای نمایشی و رادیونمایش همچنین خبر از تجلیل پیشکسوتان در آیندهای نزدیک داد و گفت: قرار است «نشان الماس» توسط مرکز طرح و برنامه سازمان صداوسیما و ابتکار و اقدام شایسته آقایان شاهید مظفری رئیس مرکز طرح و برنامه و محسن علمداری مدیرکل سنجش، ارزشیابی و رتبهبندی عوامل تولید، به تعدادی از هنرمندان پیشکسوت در دوبله و ادارهکل هنرهای نمایشی اهدا و بزرگداشتهایی درخور این پیشکسوتان برگزار شود.
وی همچنین تأکید کرد: این نشان الماس همان جایگاه «چهرههای ماندگار» را برای هنرمندان را دارد که از نظر معیشتی و امکانات سازمانی بیشتر مورد توجه قرار بگیرند و بهواسطه این نشان، هدایایی خاص هم به آنها تعلق میگیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم