رئیس جمهور در مراسم اعطای دومین جایزه ملی جوانی جمعیت:

مشوق‌های بیشتری برای فرزندآوری در نظر گرفته شود | آمار سقط جنین نگران کننده است

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مشوق‌های بیشتری برای فرزندآوری در نظر گرفته شود گفت: باید گره‌های ذهنی که در رابطه با تشکیل خانواده، فرزندآوری و افزایش جمعیت وجود دارد باز شود که این در گروی تبیین و اقناع رسانه‌ها اعم از مکتوب، دیجیتال، رسانه ملی و چهره‌ها و انسان رسانه هاست.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مشوق‌های بیشتری برای فرزندآوری در نظر گرفته شود گفت: باید گره‌های ذهنی که در رابطه با تشکیل خانواده، فرزندآوری و افزایش جمعیت وجود دارد باز شود که این در گروی تبیین و اقناع رسانه‌ها اعم از مکتوب، دیجیتال، رسانه ملی و چهره‌ها و انسان رسانه هاست.
کد خبر: ۱۴۵۷۱۷۱

به گزارش جام جم آنلاین، رئیس جمهور در مراسم اعطای دومین جایزه ملی جوانی جمعیت که به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان صبح امروز -۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳- در سالن اجلاس سران کشور‌های اسلامی برگزار شد، توجه به خانواده و محور بودن خانواده را بسیار مهم برشمرد و تصریح کرد: همه این مقولات مورد تأکید دین و فرهنگ دینی و سیاست‌های مصوب و ابلاغی نظام و قانون و نیاز جدی کشور است. 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید گره‌های ذهنی که در رابطه با تشکیل خانواده فرزندآوری و افزایش جمعیت وجود دارد باز شود، خاطر نشان کرد: باز شدن این گره‌ها در گروی تبیین و اقناع رسانه‌ها اعم از مکتوب، دیجیتال، رسانه ملی و چهره‌ها و انسان رسانه هاست.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: پاسخ این سخن که ازدواج کردن و بچه دار شدن با این وضع اقتصادی چه می‌شود را خدا داده است: یغنعهم الله من فضله به هر که می‌گویی ازدواج کن می‌گوید پس وضع مالی چه می‌شود؟ خدا می‌گوید هیچ کس را ندیده ایم که وضع مادی اش بعد از ازدواج بدتر شده باشد این نیاز به اقناع دارد و باید کسانی که نفوذ کلام دارند بگویند. 

مشوق‌های بیشتری برای فرزندآوری در نظر گرفته شود

آیت الله رئیسی موضوع فرزندآوری را دارای ابعاد فرهنگی و اقتصادی دانست و گفت: فرهنگ‌سازی، اقناع افکار عمومی و باز کردن گره‌های ذهنی در جوانان و نوجوانان امر بسیار ضروری است. همواره تاکید کرده‌ام که وام ازدواج، وام اشتغال، وام مسکن جز موارد ممتازی است که نظام بانکی باید همت بیشتری نسبت به آن داشته باشد.

رئیس جمهور اذعان کرد: باید امکانات و مشوق‌هایی برای کسانی که فرزند بیشتر می‌آورند در نظر گرفته شود. از سوی دیگر باید در ضمن اجرا، بازنگاهی در اثربخشی و سهم مشوق‌ها در فرزندآوری بررسی شود. تشویقی که بیشتری سهم را دارد بیشتر مورد توجه قرار گیرد و بخشی که نقش چندانی ندارد در اصلاحات قانون اصلاح شود.

کیفیت اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت رصد شود

وی تصریح کرد: من به سلیقه خودم و تجربه‌ای که در این مدت داشتم معتقدم پرداخت وام ازدواج به موقع می‌تواند بیشتر نقش داشته باشد در این که ازدواج صورت و ازدواج شکل بگیرد و به دنبالش حتما فرزندآوری صورت خواهد گرفت؛ در عین اینکه منکر تشویق‌های دیگر هم نیستیم باید بررسی کارشناسی شود که سهم هر یک از تشویق‌ها در فرزندآوری مشخص شود. 

آیت الله رئیسی خاطر نشان کرد: ستاد جمعیت نقش ستادی دارد یعنی رصد کردن کیفیت اجرای قانون از ناحیه دست اندرکاران؛ ستاد باید علی الدوام رصد کند ببیند کدام دستگاه وظیفه اش را انجام می‌دهد و کدام دستگاه انجام نمی‌دهد؛ هر چند یک بار رصد شود ببینیم کجا هستیم و چه قدر توانسته ایم دغدغه‌ای که رهبری فرمودند، توفیق داشته ایم اگر عدم موفقیت بود، ببینیم کجاست نه بعد از یک سال بلکه حداقل فصلی بررسی شود که تا پایان سال ببینیم چه میزان موفق بوده ایم. 

رئیس جمهور تصریح کرد: دشمنان به دنبال از بین بردن و یا تضعیف خانواده و نهاد خانواده در کشورمان هستند و در این مسیر سرمایه‌گذاری بسیاری برای تغییر ادراک مردم ما به نفع خودشان کرده‌اند. اینکه یک محور مهم از صحبت‌های خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل را مساله خانواده قرار دادم، این است که مساله خانواده برای جامعه ما بسیار مهم است و باید مشکلات را از پیش پا برداشت به نحوی که تشکیل خانواده و فرزندآوری خیلی سریع صورت گیرد.

۱۰۰ هزار مسکن در کمیته امداد ساخته شد

وی تاکید کرد: خانواده‌ها نباید دغدغه اقتصادی داشته باشند و ما نیز در دولت بسیج شده‌ایم که مشکلات را از پیش پای خانواده‌ها کاهش دهیم. دلیل اینکه وزارت امور اقتصاد و دارایی تشویق شد این است که تمام تلاش آن‌ها برای مسکن خانواده‌ها به ویژه آنان که فرزند بیشتر دارند، اقدام شود.صد هزار مسکن در کمیته امداد ساخته و در اختیار خانواده‌های محترم قرار گرفت و این کار به عنوان نهضت ملی مسکن ادامه دارد.

رئیس جمهور بیان کرد: در حال حاضر با کمبود مسکن نیز مواجه هستیم به دلیل اینکه در سال‌های گذشته آنچنان که اقتضا و نیاز کشور بود عمل نکردند و این نیاز‌ها انباشته شده و به یکباره خود را نشان می‌دهد. هر سال بایدیک میلیون مسکن ساخته می‌شد که نشد، یکسال ۲۰۰ هزار، سال دیگر ۲۵۰ هزار و .. ساخته شد، اما آنچه نشده یکجا خود را نشان می‌دهد و ما اکنون با این مساله مواجه هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها