تقلب ناشیانه BBC از CNN در ماجرای فوت نیکا شاکرمی

اواخر آبان سال ۱۴۰۱ شبکه خبری سی ان ان آمریکا که یکی از بزرگ‌ترین منابع خبری آمریکا محسوب می شود در گزارشی با عنوان «نیروهای امنیتی ایران چطور از تجاوز جنسی برای سرکوب اعتراضات بهره می‌برند؟» ادعاهایی درباره دختری به‌نام آرمیتا عباسی مطرح کرد که شباهت‌های زیادی به نمایش بی‌بی‌سی با عنوان «مستند تحقیقی آخرین لحظات نیکا» که دیروز منتشر شد دارد.
کد خبر: ۱۴۵۴۸۹۹
به گزارش جام‌جم‌آنلاین از تسنیم، سی ان ان در گزارش خود مدعی شده بود، آرمیتا عباسی دختری که سال ۱۴۰۱ بازداشت شده، توسط نیروهای امنیتی و انتظامی ایران مورد ضرب و شتم، آزار جنسی و تجاوز قرار گرفته. رسانه‌های فارسی‌زبان ضدایرانی هم مثل همیشه از این گزارش سی‌ان‌ان استفاده کرده و تا توانستند بر روی آن موج‌سواری کردند.
اما حدود سه ماه بعد که آرمیتا عباسی از زندان آزاد شد، ویدئو و عکس‌هایی از زمان آزادی او منتشر شد که نشان می‌داد نه‌تنها ادعاهای سی ان ان (یکی از بزرگ‌ترین منابع خبری آمریکا) کاملا دروغ هستند، بلکه این تصور را به مخاطب القا می‌کرد که در زندان چندان هم به آرمیتا بد نگذشته! 
چون نه موهای سرش تراشیده شده بود، نه آثاری از شکنجه و ضرب و شتم وجود داشت و نه ترس و اضطرابی؛ بلکه تصاویر و ویدئوهای او که بعدا منجر به بلاگرشدن آرمیتا و کسب درآمدش از اینستاگرام هم شد، نشان می‌داد حال جسمی و روحی او کاملا خوب است!
حالا بی‌بی‌سی نیز با یک روش تکراری و البته ناشیانه تر از سی‌ان‌ان، سندی کاملا ساختگی را (که خودش هم اعتراف به ساختگی بودنش کرده) منتشر کرده تا مثلا اثبات کند که نیکا شاکرمی مورد تجاوز قرار گرفته؛ با این تفاوت که نیکا بعد از تجاوز کشته شده و به‌خیال بی‌بی‌سی همین زنده نبودنش می‌تواند سرپوشی بر گاف‌هایش باشد!
اما بی‌بی‌سی در استفاده از این مسئله هم ناموفق بود و پس از چندبار ویرایش متن گزارش خود در سایت بی‌بی‌سی، درنهایت اعلام کرد که نمی‌تواند صحت اسنادی که به دستش رسیده را تایید کند!
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها