دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
نور خطی یکی از بهترین و مدرن ترین تجهیزات نوری در معماری مدرن و صنایع روشنایی هستند که از کاربرد بسیار بالایی برخوردار بوده و امروزه نیز بسیاری از ساختمان های مسکونی و اداری برای ایجاد جلوه بصری بسیار فوق العاده در طراحی و دیزاین داخلی و خارجی خود، به دنبال استفاده از این محصولات هستند. اکووات با تولید انواع مختلف و در سایز های متنوع و سفارشی این فرصت را در اختیار شما قرار داده است تا شما بتوانید یک فضای بسیار دلپذیر و جذابی را به کمک این تجهیزات برای خود به وجود بیآورید. معماران و طراحان داخلی سعی بر آن دارند تا با استفاده از این نوع چراغ، یک فضای دلنشین و صمیمی برای مصرف کنندگان طراحی کنند.
نورهای خطی از ویژگیهای بسیار زیادی برخوردار هستند که باعث شده از دید طراحان و معماران بسیار کارآمد باشد.از مهمترین ویژگی این چراغ ها سفارشی ساز بودن آن در ابعاد دلخواه و اشکال هندسی دلخواه میباشد و از دیگر مزایای آن میتوان به مناسب بودن برای استفاده در طراحی داخلی و خارجی، مناسب برای استفاده در هر ساختمان و فضایی و نصب و راه اندازی بسیار راحت و سریع آن اشاره کرد.
نور خطی برای مکان هایی مثل فضاهای اداری، مراکز تجاری، فروشگاه ها، ساختمان های مسکونی و همچنین فضاهای آموزشی قابل نصب است. نورهای خطی (ای ای دی خطی) قابلیت نصب در سقف، دیوارها ،کف ساختمان ها و اماکن و … را دارند و به جای نور های نقطه ای استفاده می شوند، با توجه به شدت نورهای متنوع، طراحان و سازندگان تمایل به استفاده از این تکنولوژی برای چشم نواز کردن محیط شما دارند.
به علت طراحی ساده و مدرن نورهای خطی، این محصول به جهت طراحی و دیزاین ساختمان ها بخصوص نصب در زیر کابینت ها، داخل کمد، داخل دیوار و شیار و یا به جهت چراغ های دکوراتیو و همچنین چراغ اصلی و تامین کننده روشنایی و نورپردازی عمومی نیز بسیار رایج شده است.و در طراحی های داخلی منازل نیز سبب هماهنگی و تناسب بیشتر اجرا می گردد.
– نورهای خطی توکار
– نورهای خطی روکار
– نورهای خطی آویز
طول عمر نور خطی یکی از مهمترین فاکتورهایی است که در زمان خرید این محصول باید به آن توجه ویژه داشته باشید. استفاده از تکنولوژی LED و SMD در طراحی و ساخت انواع نورهای خطی موجب میشود تا عمر مفید آنها به طور چشمگیری افزایش پیدا کند. در نتیجه هنگام خرید چراغهای خطی توکار، به سراغ نمونههای ال ای دی بروید زیرا که آنها برای مدت زمان بسیار طولانی دوام میآورند.
از آنجائیکه چراغ های خطی می توانند با انواع طرح های دکوراسیون همخوانی داشته باشند انتخاب مناسبی به عنوان نورپردازی اصلی محسوب میشوند.
-بدنه این چراغ ها از آلومینیوم می باشد تا وزن سبک تر و توان تحمل دمایی بالاتری داشته باشند.
-مصرف انرژی نورهای خطی سقفی کم و با بازدهی بالا می باشد.
-نورهای خطی واجد انعطاف پذیری بالایی می باشند چرا که در انواع سقف های کناف کاری شده، فرو رفته و یا شبکه ای به شکل T و یا به حالت L قابل تعبیه می باشند.
۱- توزیع نور یکنواخت: نور خطی برای توزیع نور بهتر و یکنواختتر در فضاهای بزرگ و باز کاربرد دارد. در مقایسه با دیگر روشهای روشنایی، نور خطی سقف میتواند به شکلی طراحی شود که نور به طور یکنواخت و بدون تاریکی در سراسر فضا توزیع شود.
۲- صرفه جویی در فضا: نور خطی به دلیل طول آن، فضای کمتری را اشغال میکند و به راحتی در فضاهایی که ارتفاع سقف بالاست نصب میشود. همچنین، این نوع نور برای محیطهایی که فضای بسیار زیادی دارند، مانند سالن های بزرگ، مراکز خرید، فروشگاهها و غیره، ایدهآل هستند.
۳- طراحی زیبا: نور خطی به دلیل شکل خطی خود، طراحی زیبایی دارد و به عنوان یک عنصر دکوراتیو در فضاهای داخلی کاربرد دارد.
۴- صرفهجویی در مصرف انرژی: برخلاف دیگر روشهای روشنایی، نور خطی معمولاً با الایدی و صرفهجویی در مصرف انرژی تولید میشود. به این ترتیب، استفاده از نور خطی به صرفهجویی در مصرف انرژی و کاهش هزینههای برق کمک میکند.
منبع:اکووات/ecowat
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد