تعلل و سکوت کشورهای اسلامی دربرابر جنایات رژیم‌صهیونیستی

روزه سکوت در ماه رمضان می‌شکند؟

ماه مبارک رمضان همواره پیوندی تنگاتنگ با مسأله فلسطین داشته و همیشه در این ماه شاهد تحولات زیادی در این خصوص بوده‌ایم.
کد خبر: ۱۴۴۹۳۴۸
 
رمضان امسال درحالی آغاز شده که مردم مظلوم فلسطین بیش از پنج ماه است زیر بمباران ارتش جنایتکار رژیم‌صهیونیستی هستند و با وجود شهادت بیش از۳۱هزارفلسطینی،تمام مدعیان حقوق‌بشر و نهادهای بین‌المللی چشمان خود را بر این جنایات بسته‌اند و کشورهای غربی به حمایت از این رژیم مشغولند. از کشورهایی نظیر آمریکا و متحدان اروپایی آن انتظار دیگری جز حمایت از صهیونیست‌ها نمی‌رود اما متأسفانه تاکنون کشورهای اسلامی هم هیچ اقدام عملی برای اعمال فشار بر اسرائیل و متحدان غربی‌‌اش برای توقف جنگ و کشتار در غزه انجام نداده‌اند و نشست‌های سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب که در این مدت برگزار شده درنهایت به صدور بیانیه‌های بی‌خاصیت منتهی شده است.در این میان جمهوری اسلامی ایران تلاش کرده از تمام توان خود برای تحت فشار قرار دادن رژیم‌صهیونیستی و کشورهای غربی استفاده کند اما در سایه بی‌عملی اکثر کشورهای عربی و اسلامی، این تلاش‌ها هنوز نتیجه بخش نبوده است. 
 
رکوردزنی ۲ کشور اسلامی در صادرات به رژیم‌صهیونیستی
سکوت، تنها نقطه تاریک در کارنامه برخی کشورهای اسلامی نیست و متأسفانه برخی از این کشورها حتی حاضر به قطع روابط اقتصادی خود با تل‌آویو نشده‌اند و فراتر از آن با صادرات انرژی و تسهیل در حمل‌و‌نقل سلاح و انرژی به تداوم این جنایات کمک کرده‌اند. چند روز قبل وزارت کشاورزی رژیم‌صهیونیستی فهرستی از کشورهایی را منتشر کرد که از آغاز جنگ غزه در اوایل اکتبر گذشته تاکنون، همچنان به صادرات میوه، سبزیجات و مرکبات به این رژیم ادامه می‌‌دهند. نکته قابل توجه و تأسف آور در این گزارش این بود که شرکت‌هایی ازترکیه واردن بیشترین صادرات محصول رادراین مدت به رژیم صهیونیستی داشته‌‌اند.براساس گزارش وزارت کشاورزی رژیم صهیونیستی، شرکت‌هایی از ۲۴کشور اززمان آغاز جنگ غزه، سبزیجات و میوه‌جات مورد نیاز این رژیم را تأمین کرده‌اند. این شرکت‌ها همچنین به رژیم‌صهیونیستی در حل بحران امنیت غذایی کشاورزی‌اش و کاستن از فشار افزایش‌قیمت‌ها درنتیجه کمبودمحصولات،کمک کرده‌اند.این اخبار درحالی منتشرمی‌شودکه رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهورترکیه در ماه‌های گذشته مواضع تند و شدیدی علیه رژیم‌صهیونیستی گرفته که با اقدامات عملی این دولت همخوانی ندارد. محکومیت ظاهری صهیونیست‌ها از سوی آنکارا، ارزشی برای کودکانی که روزبه‌روز بیشتر در معرض بمباران رژیم‌ غاصب صهیونیستی قرار‌می‌گیرند، ندارد. روزنامه سوزجو، حامی مخالفان دولت ترکیه چندی قبل در تیتر اصلی خود نوشت: «آنها در خیابان‌ها اسرائیل را محکوم می‌کنند اما همزمان حجم تجارت با آن را بالا می‌برند.»به نظرمی‌رسد این تیتر به تظاهراتی اشاره داشت که باپشتیبانی مقامات دولتی و رسانه‌ها و شخصیت‌های حامی دولت درحمایت از فلسطینی‌ها برگزار شد. 
 
قطعنامه‌های بی‌اثر
کشورهای اسلامی در چند ماه گذشته بیانیه‌های مختلفی در حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات صهیونیست‌ها صادر کرده‌اند و اکنون وقت آن است که حداقل خودشان برای عمل به این مواضع سیاسی و بیانیه‌ها پیشقدم شوند و اقدام کنند. کشورهای اسلامی باید قطعنامه‌های اجرایی تصویب کنند. پیش از این شاهد صدور قطعنامه‌هایی از سوی کشورهای اسلامی بوده‌ایم که بر تحریم کالاهای تولیدی رژیم صهیونیستی و قطع روابط با آن تاکید داشته‌اند. چنین قطعنامه‌هایی هر ساله در تشکل‌های اسلامی ازجمله سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب به تصویب می‌رسد اما عزمی در میان کشورهای اسلامی برای اجرای آنها دیده نمی‌شود. کشورهای اسلامی برای نشان دادن جدیت خود باید حداقل برای یک مدت محدود روابط با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورند و اکنون که ماه‌رمضان و ماه همبستگی اسلامی و ایجاد وفاق بین مسلمانان است، بهترین زمان برای چنین کاری است. 
همان‌طور که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اخیرشان تاکید کردند «هرگونه کمک به دشمن صهیونیستی، حرام قطعی و جنایت واقعی است» و کشورهای اسلامی باید هرچه زودتر با تغییر رویه خود همراه با مردم مسلمان برای توقف جنایات این رژیم‌ اشغالگر اقدام کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها